Návštěvník maxipesfik Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 http://www.rolf-lang-uhren.de/
Frostie Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 za mne pěkné a puristické oblekovky s tím, že se mi líbí i diamant-korunka a její ochrana
vendaf Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 V jednoduchosti je krása. Možná by se mi ještě víc líbily s tmavším řemínkem. Gratuluji.
Kid_A Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2014 na nememce prekvapice svezi look. libi se mi. Maxipse, jeden z nejlepsich postu, co tu kdy mel:)))
Slevin Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 moc pekny design,ale 44mm je trochu moc na spolecenske...
JaRooN Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Jedny z nejhezcich hodinek, co se tu vubec kdy objevily. Presne to, co si ja jako oblekovky predstavuji. Velikost pro mne uplne idealni, ale chapu, ze pro vetsinu je to uz velke a klidne bych je vzal i kdyby byly jen 40mm.Nemate nekdo alespon priblizne predstavu o cene? Upraveno 1. května 2014 uživatelem JaRooN
Daemonultimate Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 (upraveno) V 1. 5. 2014 v 9:34, JaRooN napsal: Nemate nekdo alespon priblizne predstavu o cene?Podle Watchuseek ocelová verze startuje na 12.000,- éčkách,mrkni na chrono,už se mi zas tak nelíběj: http://www.chrono24.com/en/search/index.htm?query=ROLF+LANG+&suchen=Search&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&SETLANG=en_US&SETCURR=CZK Upraveno 1. května 2014 uživatelem Daemonultimate
JaRooN Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Tak to uz se mi taky najednou prestavaji libit...
IzTaPa Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 drazsi jak calatravy... Rolf si veri...
Daemonultimate Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 No právě,hodinky parádní,o tom žádná,ale už bych musel bejt řádnej roztleskávač s Dresden na cifru.Ale o to pánovi zřejmě jde,nejsou pro každého a mají silnou vazbu.
cigi Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 To logo na nich řve jak reklama na golfový hřiště, tohle je asi nemoc nových spolkových zemí, s tím musí něco udělat.
ondra.palas Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 Ten stín pod hodinovou ručičkou mě tahá za oči. Jako by ciferník směrem k indexům "padal". Jinak já tam furt vidím H. Moser & Cie.
Zeppelin Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 (upraveno) A to já myslel že z Dráždan je jen LANG & HEYNE :-D za tu cenu oničem vč. strojku, když to srovnám s nejlevnejším modelem Mayu od H. Moser & Cie který je ještě levnější o cca 2000 tak tím to uplně končí.... Upraveno 5. května 2014 uživatelem Zeppelin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se