McStinger Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 Ak chceš športové skoro-oblekovky, dá sa to aj TAKTO
MJ. Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Odesláno 1. května 2014 V 30. 4. 2014 v 10:59, Lapin Kulta napsal: jo, zapoměl jsem, bude to ke čtyřicátinám, takže důchodcovskej vzhled neva ;-) O tech Stowach bych premejslel tak v 60. Ty Mida mi prijdou elegantni a vzhledem moderni. Nebudou z tebe delat paprdu. Ale samozrejme to je na tobe
Lapin Kulta Odesláno 2. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Tak jestli dobře počítám a čtu i mezi řádky, tak je to zatím 9:8 pro Mida. Zajímavý, čekal jsem více hlasů pro Stowa.
McStinger Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 V 2. 5. 2014 v 7:51, Lapin Kulta napsal: Tak jestli dobře počítám a čtu i mezi řádky, tak je to zatím 9:8 pro Mida. Zajímavý, čekal jsem více hlasů pro Stowa. Tak aby som stav vyrovnal, som za Stowu. Mido je fotogenické, treba vidieť naživo.
StefanM Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Dorovnavam stowu Na mna neposobia dochodcovsky, na meshi ich unosis aj k tricku a k polu. Na kozi zas budu doplnat formalne oblecenie.
M-72 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 V 1. 5. 2014 v 20:04, the MJ napsal: O tech Stowach bych premejslel tak v 60. Ty Mida mi prijdou elegantni a vzhledem moderni. Nebudou z tebe delat paprdu. Ale samozrejme to je na tobe Vidíš to a já bych s nima nepohrdnul ani teď v padesáti :-) ve 40 určitě také ne.... tak nač čekat do šedesáti :-))))) (již jsem hlasoval)
maco70 Odesláno 2. května 2014 Nahlásit Odesláno 2. května 2014 Hlasuji za Mido. Jsem spokojený majitel Mido all dial chrono, tak jsem asi malinko ovlivněn.
Darek73 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Odesláno 3. května 2014 Hlasuju pro Mido. Nemám stowu ani Mido. Ale podle fotek mi tenhle model od Stowy přijde divnej. Mido mizas přijde moc jednoduchý. Být tebou zkusím se ještě rozhlídnout po něčem jiném. Třeba nejen u internetu, ale i naživo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se