tobolka.cz Odesláno 3. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Pardon, byl jsem od pátku pryč na cestách, jinak občas pěkné kousky, co jste tipovali, ale jsou to nízkonákladovky, co jsem si pořídil jen tak na sport, abych se o ně nemusel tolik bát a mohl je i trochu smočit Casio Edifice EF-132PB-1A2 edit: Takže bludišťáka získává wave ceptor, byl nejblíž Upraveno 3. května 2014 uživatelem tobolka.cz
Jiribartl Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Dobrá koupě, gratuluji wave ceptorovi a omlouvám se kubsonovi
tobolka.cz Odesláno 4. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2014 Díky díky, jen mi udivilo, že jsou snad 2x těžší, než moje swissky, což jsem čekal opak, resp. vždy jsem si myslel, že čím těžší, tím dražší Ale jsou fajn, jen ten pásek je z takové tvrdší gumy a není tedy takový měkký, jak bych si představoval. Měl jsem ještě jedny s plastovým řemínkem a byl o dost pohodlnější, měkčí, tento není tak příjemný, abych s nimi šel třeba i v klidu spát..ale jinak si nestěžuji, krásně sedí, v noci svítí (tak hodinku, pak to jde do pryč..) a jsou do 100m, takže koupání nevadí.
Frostie Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Odesláno 5. května 2014 V 5. 5. 2014 v 13:18, Reuma napsal: s kalkulačkou?Hodinky s kalkulajdou nebývají k potápění a nemají svítící ručky....
Daemonultimate Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Vítěze jsi určil,tak teď toho bludišťáka. :-)
tobolka.cz Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2014 Pravda pravda Tu je pro viteze!
mr.BSE Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 V 6. 5. 2014 v 16:45, tobolka.cz napsal: Pravda pravda Tu je pro viteze! Vypadá jako by byl "zpouklej"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se