hypoun Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března No co dodat, zdravím chrononadšence do štatlu, a palec hore za celé tvoje vlákno. Úžasný Start a celá evoluce včetně popisu až do dnešního dne.
Chosef76 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března ...fallen in love.... Zkusil jsem je, naživo z nich teču. Vím, že jsou větší, tlustší, drahý.., ale přesně tohle je můj "šálek kávy". Hodinky, o kterých sním. Další meta!
bandicoot Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. 1
Chosef76 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března před 9 minutami, bandicoot napsal: Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. Ano, to je na zvážení.
Chosef76 Odesláno 27. března Autor Nahlásit Odesláno 27. března před 24 minutami, bandicoot napsal: Šel bych do modrých čísel. Jsou univerzálnější. Prostou změnou řemenu můžeš mít hodinky od džín po operu. Fakt, že by to šlo lépe do komba k mým hodobožovkám
bandicoot Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března (upraveno) Pecka Co je na těch nových IW501702 nového, že stojí o 40k víc než IW500705? Lakovaný ciferník? edit: champagne dial a zlaté ručky jsem měl v chrono portugalech a je to prostě až moc usedlé. Upraveno 27. března uživatelem bandicoot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se