Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 (upraveno) Nevadí ti to trojdatum? EDIT: jak píše Iztapa, šestnáctky lepší. Upraveno 13. února 2015 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Nožky nepřečuhují, je to dané úhlem focení....to trojdatum žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Nožky nepřečuhují, je to dané úhlem focení....to trojdatum žeru Má to výhodu, že to ukazuje, kolikátého bude zítra a pamatuje si to, kolikátého bylo včera, viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Dlubixu, přehlednost úžasná. Musím přiznat, že ze zpracování tahu mi poklesla čelist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 13. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Asi jsem divnej, ale mám raději XVII než XVI. Iztapo, nebyl bych jediný, který by si pořídil Marky ( předraženou ETU) .....V Zekonově limitce Orlíků je taky předražená, nebo je to ještě OK ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Dlubixu, přehlednost úžasná. Musím přiznat, že ze zpracování tahu mi poklesla čelist. Na tom tahu jsou skvely - a tah sam o sobe opravdu promakany. Mel jsem ho v ruce asi rok zpatky a ta spona je bozi, perfektne udelana mikro regulace, hned ty hodinky v tehle cene pusobi v lepsim svetle. (a nechapu proc to nemaji 40mm Ingy - pak by byla jejich cena podle me lepe skousnutelna). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Kloubiku, děkuji za slova podpory...doposud nepřicházela. Foto spony: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2015 Výborně psané a nápadité vlákno plné krásných fotek. Zvedlo mi to náladu a rád se (s dovolením) budu vracet. Díky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Expy na hadru.....Nechápu, co všichni vidí na těch keramických modelech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Velmi pěkně... i když mám raději jednobarevný hadry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 21. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2015 Dlubixi, to já taky, ale tenhle je vyjímečný. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 Když drahá nakupuje mám spoustu příležitostí nerušeně fotit hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 ...po delší době jsem sem zavítal a jsem tomu rád. Nevím, jestli Bedja jsem já nebo ten mladý floutek, který bydlí tam, kde končí dráty - kousek od Zlína, ale já každý měsíc už několik let posílám kousek své výplaty dvěma kamarádům, kteří to potřebují. Jasně, že jsem měl na mysli Tebe. Kua, zase to tu dneska zajiskřilo. Intervaly jiskření se zkracují a už to začíná být dost otravný....Naštěstí se jaro blíží a tak doufám, že slunce nám tu náladu, nejen tady, trochu vylepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2015 ...když já mám rád fair play, no. Založil jsem ignore list, takže si toho nebudu všímat, třeba se to zlepší. Sláva, to to trvalo. A je klídek zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Explorery v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 Moc hezky, kdy je pro nas nafotis pri praci? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2015 woe, chosef nic nedela, je to rentier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2015 Moje hodinky mají nové "obutí". Jsem nadšený. Až bude trochu hezčí počasí, udělám nějaký wristshot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Super, tesim se na fotky, na tohle jsem moc zvedavy, protoze na me jdou taky nejaky NATO choutky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Pepo to je moc peknej remen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se