Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

Návštěvník dlubix

Nožky nepřečuhují, je to dané úhlem focení....to trojdatum žeru :)

Má to výhodu, že to ukazuje, kolikátého bude zítra a pamatuje si to, kolikátého bylo včera, viď?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlubixu, přehlednost úžasná. Musím přiznat, že ze zpracování tahu mi poklesla čelist.

Na tom tahu jsou skvely - a tah sam o sobe opravdu promakany. Mel jsem ho v ruce asi rok zpatky a ta spona je bozi, perfektne udelana mikro regulace, hned ty hodinky v tehle cene pusobi v lepsim svetle. (a nechapu proc to nemaji 40mm Ingy - pak by byla jejich cena podle me lepe skousnutelna).

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

...po delší době jsem sem zavítal a jsem tomu rád. Nevím, jestli Bedja jsem já nebo ten mladý floutek, který bydlí tam, kde končí dráty :cheers:  - kousek od Zlína, ale já každý měsíc už několik let posílám kousek své výplaty dvěma kamarádům, kteří to potřebují.

Jasně, že jsem měl na mysli Tebe.  :cheers:

Kua, zase to tu dneska zajiskřilo. Intervaly jiskření se zkracují a už to začíná být dost otravný....Naštěstí se jaro blíží a tak doufám, že slunce nám tu náladu, nejen tady,  trochu vylepší.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

...když já mám rád fair play, no. Založil jsem ignore list, takže si toho nebudu všímat, třeba se to zlepší.

Sláva, to to trvalo. :D A je klídek zase...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...