Markynin Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Co si o nich mylsíte? Prodávají se za 700Kč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Celkem bezny model,rekl bych,vypadaji zachovaly,cena bude zhruba odpovidat.
JR_2010 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Já si "mylsím", že jsi zbytečně založil další nesmyslné vlákno, už je asi na čase vymyslet nějaké pravidlo pro zakládání nových vláken podobné pravidlu týkajícího se prodeje (doba registrace, nebo tak nějak). Promiň, ale za chvíli tady bude problém cokoli smysluplného najít.
lukas.78 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Dle mého otázka v pořádku, neví tak se zeptá. Vlákno se dá poté zamknout. Cena je asi trochu vysoká, viděl bych to tak na 500kč max.
Beet Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Odesláno 14. května 2014 Totéž v bleděmodrém, tedy černém. :-)Dal jsem za ně 300Kč, ale měly prasklé sklíčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Beet Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 ...a ohnutou nožku.Nozka je v poradku. To ja jen neumim fotit. :-)
Návštěvník eloga Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Já si "mylsím", že jsi zbytečně založil další nesmyslné vlákno, už je asi na čase vymyslet nějaké pravidlo pro zakládání nových vláken podobné pravidlu týkajícího se prodeje (doba registrace, nebo tak nějak). Promiň, ale za chvíli tady bude problém cokoli smysluplného najít. **vidím to stejně, sorry.
straspol Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Nozka je v poradku. To ja jen neumim fotit. :-)Sorr, ta pravá spodní se mi nezdála- no tak jsem pidlovokej
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Já si "mylsím", že jsi zbytečně založil další nesmyslné vlákno, už je asi na čase vymyslet nějaké pravidlo pro zakládání nových vláken podobné pravidlu týkajícího se prodeje (doba registrace, nebo tak nějak). Promiň, ale za chvíli tady bude problém cokoli smysluplného najít. Naprosto souhlasím!!!
dadama Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Myslel jsem, že na tohle slouží toto vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30725-pros%C3%ADm-o-pomoc-s-identifikac%C3%AD-primek/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se