Jörg8X Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Nápis Orlík pod Prim manufacture se objevil na modelu s mimostředkou, vypadalo by to takhle: post-147-1234306874.jpgTo vypadá dobře. Já bych potom u nás přesunul zbytek nápisů dolů, asi nějak takhle: A pokud by spodek pořád působil ještě "prázdně", tak bych ještě doplnil 6ATM. Ale s tím už si musí pohrát někdo, kdo má na to prostředky, já v Malování opravdu ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Musím napsat, jak na to tady koukám, že verze s lumi čísly, natož s bílými trojúhelníčky mi nepřipadá jako cesta kupředu. Zejména, když se zbytek cifru, co zbývá, popíše. Jinak je to rozsáhlé logo v poho, jen asi nepříliš významná změna. Já mám jen raději nepopsané cifry, nerad bych tu inspiraci rolexem bral tak doslova. Za to nápad s PVD pouzdrem bych nezavrhoval, rozhodně ne esteticky, jen je třeba napsat, že za tu cenu získat věc, co se nutně na hranách brzo vošoupe, a bude to sakra vidět, je neekonomické, myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 je třeba napsat, že za tu cenu získat věc, co se nutně na hranách brzo vošoupe, a bude to sakra vidět, je neekonomické, myslím.Přesně. Za čas to bude vypadat jak hodinky z tržnice od vietkongů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radohanno Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Straspol. Nelze ti napsat SZ.Sorry za zas..ní vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 To vypadá dobře. Já bych potom u nás přesunul zbytek nápisů dolů, asi nějak takhle:2014orlik_b_logo.jpg A pokud by spodek pořád působil ještě "prázdně", tak bych ještě doplnil 6ATM. Ale s tím už si musí pohrát někdo, kdo má na to prostředky, já v Malování opravdu ne to se mi nelíbí.Prim manufacture anoOslik nahoruIndexy všechny ve stejný barvě, takhle je to kolotočČísla bílá, zapřemýšlel bych o lumi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Kluci, na čistou bílou se vykvajzněte, na Orlíky patří samozřejmě starolumi, takovej ten oranžovobéžovovohemranej odstín co je na retrolimitkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Když se tak na to dívám, tak mi přijde, že ty světlejší čísla to opticky zmenšují.Co odlišit barevně hlavní indexy?orlik_atm.jpg EDIT: ještě jeden obrázek, ale bez 6ATM 2014orlik_b.png Já bych do toho šel, klidně i s "černou" lumi .... je to rozhodně zajímavé, a když nad tím tak přemýšlím i to nové logo by šlo, udělalo by se menší, ORLÍK červeně a dole taky dva řádky 25 rubínů a 60 metrů bíle. Myslím, že by to nebylo moc, jen jde o vzájemný poměr. Ručky by mohly být bílé a černá lumi. To by k PVD šlo jak prd.el na hrnec Něco jako ORLÍK limited black edition Musím napsat, jak na to tady koukám, že verze s lumi čísly, natož s bílými trojúhelníčky mi nepřipadá jako cesta kupředu. Zejména, když se zbytek cifru, co zbývá, popíše. Jinak je to rozsáhlé logo v poho, jen asi nepříliš významná změna. Já mám jen raději nepopsané cifry, nerad bych tu inspiraci rolexem bral tak doslova. Za to nápad s PVD pouzdrem bych nezavrhoval, rozhodně ne esteticky, jen je třeba napsat, že za tu cenu získat věc, co se nutně na hranách brzo vošoupe, a bude to sakra vidět, je neekonomické, myslím. Přesně. Za čas to bude vypadat jak hodinky z tržnice od vietkongů... No a vynecháním nápisu Orlík z ciferníku se vám otevře ještě větší možnost kreativity. Co to tu blbnete? Buď chcete dělat "Orlík nodate" podle Zekonovy LE, to jest co nejblíže originálu, jak je to možné, nebo si vymyslete tedy jiné hodinky a neprzněte Orlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Souhlas. Cituju z první stránky tohohle vlákna: Jde vlastně o hodinky, které jsou tady právě ve výrobě jako "Projekt Orlík", s jedinou změnou a to je absence data. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Uvažoval jsem jen "nahlas" a představoval jsem si něco "jiného" ... nekamenujte mě za to Jsem rád, že Orlík má tady na fóru tolik příznivců, jsou to bezesporu povedené hodinky. Zakonovi i Financovi za ně děkuju ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Sorry, myslel jsem, že ta původní no date limitka už je hotová a tohle je další, nějak to tu tak vyznělo ... sorry. Teda ještě jedna OT - když je shora vidím vedle sebe, tak čísla a indexy stejnou barvou na té superní date limitce mě přijdou banálnější, než originál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 Sorry, myslel jsem, že ta původní no date limitka už je hotová a tohle je další, nějak to tu tak vyznělo ... sorry. Teda ještě jedna OT - když je shora vidím vedle sebe, tak čísla a indexy stejnou barvou na té superní date limitce mě přijdou banálnější, než originál. Máš pravdu předsedo. Mně to bohužel došlo, až když jsem je dostal do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) kurňa, su zmetěný, v čem mám předseda pravdu ? Jinak mám osobní výhrady k nařčení z prznění orlíků, jen jsem navrhl protočit barvy v původním uspořádání ciferníku. BTW já zas za prznění ikony považuji kaliber 50 bez incablocu nebo vteřinovku z Igenů - to je mi downgrade !!! Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 kurňa, su zmetěný, v čem mám předseda pravdu ? Jinak mám osobní výhrady k nařčení z prznění orlíků, jen jsem navrhl protočit barvy v původním uspořádání ciferníku. BTW já zas za prznění ikony považuji kaliber 50 bez incablocu nebo vteřinovku z Igenů - to je mi downgrade !!!Předseda má vždycky pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Teda ještě jedna OT - když je shora vidím vedle sebe, tak čísla a indexy stejnou barvou na té superní date limitce mě přijdou banálnější, než originál. kurňa, su zmetěný, v čem mám předseda pravdu ? S tou barvou čísel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Originál je jen jeden ? nejblíž je mu Financův Orlík ? a ostatní je jen alternativa pro radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) vše konečně doteklo i mně !! Dík Tak snad jsme alspoň oživili zájem o tuhle slibnou limitku !! Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 to se mi nelíbí.Prim manufacture anoOslik nahoruIndexy všechny ve stejný barvě, takhle je to kolotočČísla bílá, zapřemýšlel bych o lumiNevím, jestli už toho nahoře nebude už trochu moc...Bílá čísla určitě, resp. je odlišit od indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Tady už to asi skončilo, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se