Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ake budu cca. naklady limitky?

Cena by měla vypadat přibližně takto: základ je  32205.- a k tomu rozpočítat náklady na extra buřty, což je 4000 za no date číselník a 6000 za matrici pro tisk, pokud chceme bílá čísla, musíme mít novou. No a pak ještě drobnosti jako antireflex (vnitřní - 490/ks-pokud chceme), frézování nápisů na víko (1850/ks). Víčko můžeme mít s průhledem, nebo bez - stejná cena. Jo, a já se ptal na pololesklý cifr (lesklý nedělají), to by bylo za 500.-. 

Ale hlavně jsem zjistil, že by šel i plastický cifr, ale to by nás muselo být fakt hodně:-))). Což nebude.

Takže abych shrnul startovací pozici: 

34100.- + 10000.-/počet zájemců + individuální extra buřty

edit: jo a ještě podíl na ručkách, což by se Tebe netýkalo, pro info, je to 15litrů děleno počet zájemcú, teď je jich tam 17, se mnou 18, takže nic smrtonosného.

edit2: důležité!! chlapsci si nechali udělat dvojnásobně nanášenou  luminiscenční barvu, je to + 500/ks, ale to bych teda chtěl a asi bych na tom trval, ať to svítí pořádně, když i Seika za bůra svítěj jak čert:-). Když už to děláme, tak pořádně, ne?

Odesláno

Škoda... 

Budou ty černé ručky čitelné?

A co doplnění 6atm na cifr? Já bych tam ještě něco dal :)

EDIT: ještě mi trochu vadí ty výrazně světlejší čísla, víc se mi líbí, když byla stejná jako indexy - viz první stránka 

6 atm nebo 60m by tam být mohlo, třeba místo těch šutrů,  nebo pod ně? jen bych to nerad přeplácal, koukněte na limitku s datem, jak to vypadá pěkně, když tam toho moc není.

O barevnosti můžem diskutovat, není to uzavřené.

Odesláno

Nenašel jsem jak to má být vlastně veliké- prosím, počítáme s tím cca 43 pouzdrem?

Nene, cca 39 to je, pokud se nepletu.

Odjíždím na Slovensko na svatbu, kdybych se 3 týdny neozýval, dodělejte to sami a věnujte mi tichou vzpomínku.

Odesláno

Raději bych ten cifr taky moc nepřeplácal.. jednoduchost zdobí.

Pokud by tam ale měla být vodotěsnost, jsem pro jednotky atm..

Nevím, jak moc vyniknou ty černé ručky, ale asi by to chtělo více kontrastu, aby se neztrácely.. ty světlejší jsou podle mě lepší

Ohledně té velikosti, platí tato, viz odkaz, který už tu v předchozí komunikaci je? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70985-projekt-orl%C3%ADk/page-31

Co se týče seznamu, nevím jak moc je reálné, že nás bude víc jak deset, proto bych se s dovolením zařadil na pozici 4.. děkuji..

Odesláno

6 atm nebo 60m by tam být mohlo, třeba místo těch šutrů,  nebo pod ně? jen bych to nerad přeplácal, koukněte na limitku s datem, jak to vypadá pěkně, když tam toho moc není.

O barevnosti můžem diskutovat, není to uzavřené.

Šutry určitě nechat, ale pod ně dát 6atm by bylo fajn :) Nejsem nějaký extra znalec Primek, ale přijde mi, že to jedna z těch "důležitých" věcí u Orlíků :)

Odesláno

OK, dokáže to tady někdo vytvořit? Myslím výtvarný návrh? 

Já vládnu jen "malování" :D jiný soft nemám... Ale pro přestavu, jak to myslím :)

post-33388-0-39276600-1410116590_thumb.jpg

Odesláno

Straspol nakousl dle mého celkem dosti zajímavou myšlenku, která by z těchto sportovních Orlíků udělala zase něco více osobitého... Proč vlastně nechceme větší rozměr? Tomu cifru by to jen prospělo. Stylu hodinek taktéž. Jak by to zahýbalo s cenou?

Odesláno

Málo to není, ale je to méně, než 42, to když bych chtěl být rádoby "vtipný" ;) Vím, málo lidí, velký balík... Hojný počet zájemců by tuhle možnost velmi zatraktivnil, tak třeba se to ještě rozběhne :)

Odesláno

Podle me je větší pouzdro blbost... 39mm je přesně akorat...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Přesněěě! Orlík je jen jeden, dá se reinkarnovat nově vyrobenou modifikací, ale rozměry a základ vzhledu by měly být stejné. Klobouk dolů, Zekonova limitka to všechno splňuje.

Odesláno

Zekonova limitka pro mě měla jednu drobnou nevýhodu a tou je datum na 4:30. Přestože je citlivě zakomponovaný, tak mi vadí. Tahle limitka to má vyřešený a přál bych všem, ať se Vám povede.

Kdybych už Orlíky neměl, šel bych do toho.

Zkuste zvážit použití lakované lunety. Černá, vypalovaná laserem je spíš do šeda a černá vypalovací barva ty hodinky ještě trochu posune.Neznám možnosti výroby lakované lunety na tohle pouzdro (je jiný než na kal.50), ani o kolik se zvedne cena.

Pro srovnání - první je lakovaná, druhá pálená laserem

post-13546-0-66901900-1410128104_thumb.jpg

post-13546-0-11686400-1410128117_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...