here Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Co si myslíte o prodeji těchto hodinek. http://www.aukro.cz/show_item.php?item=88018123 Na fotkách je podle mne originál, který musí stát minimálně 1.500 EUR. To asi bude pěkný podvod.
Návštěvník Kamil Odesláno 25. února 2006 Nahlásit Odesláno 25. února 2006 Stačí když se podíváš na ostatní aukce prodávajícího a máš jasno.
Hracicka Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Rasing a mineralni sklicko. Do toho bych sel, s tim bude zabava :-)
Chronomag Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 to je hustý, Swiss Made Chronoswiss, to je snad na policii
African Odesláno 28. února 2006 Nahlásit Odesláno 28. února 2006 Už jsem po nich také šmejral. Moc hezké, eterna a porsche, jenom samotný vývoj trval 4 roky. Už jsem i žádal po paní nějaký ten dokládek, nebo více foto prokazující originalitu,ale bez úspěchu. Takže cena tři tisíce vše vysvětluje, podle mě "made in china"
sett Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 tak Jiťule rozšířila sortiment o další bezva kousky ......
Jumbo Odesláno 1. března 2006 Nahlásit Odesláno 1. března 2006 Ono celkem stačí, když prodávající neví, co který ukazatel znamená. To, co je na pozici 3 deklarováno doslova jako "Datum a dni v týdnu", jsou čítače chronografu. První okýnko ukazuje hodiny, druhé minuty. Na 9-ti hodinách je ukazatel vteřin a na 6-ti jsou hodiny ve formátu 24.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se