Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem,

sháním hodinky pro slečnu k dvacátým narozeninám. Zatím nejsem úplně rozhodnutý zda quartz nebo automaty, ale vzhledem k tomu, že ted nosí fashion Guess v chronu a na tahu, tak bych ji klidně dopřál první automaty.

Jelikož je to výběr naslepo a nevím co na automaty řekne respektive jestli jí vůbec sednou, tak bych se nerad pouštěl do nějakých dražších akvizicí. Mám vybrané dva kousky, ale nevím, kterým směrem se pustit. Budu rád za vaše názory a třeba mi nakonec ukážete úplně jiný směr.. :-)

Pár poznatků k oslavenkyni:

Hodinky nosí denně. Sundavá si je čili vodotěsnost bych neřešil. Zda řemen nebo tah je jedno.

Hodinky s chronem má, takže mohou být bez komplikací případně s datumem. Ráda se parádí a ostatní doplňky jako prstýnky nebo řetízky nosí občas podle oblečení a příležitosti. Celkově má ráda elegantní a jednoduché věci.

Níže ty dva kousky, které se mi líbí. Díky za pomoc a rady. Jakub

Orient DB0700EW 

DB0700EW__1.jpg

http://www.orient-watch.com/products/category/item/?category_id=188

Cena: 134 EUR

U Mondaine si nejsem jistý velikostí 30mm - přijde mi to málo a tím červeným řemínkem.

Mondaine Evolution Ladies Big Date 

mondaine-evolution-ladies-big-date-30-mm

http://www.hodinky-mondaine.cz/damske-hodinky-mondaine/50003-mondaine-classic-big-date-33-mm-a6693000811sbo-7611382542168.html

Cena: 4400 kč

Upraveno uživatelem Vanilla
Odesláno

Ty Orienty na tahu budou víc univerzální.

Jestliže dbá na sladění doplňků, tak ty Mondaine asi nebudou vždy ladit...

Odesláno

Seiko SNZF25K1, neviem však či nebudú priveľké.

Privelke ani ne, spis hodne spatne sehnatelne. Ty Mondainy budou dobra volba.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...