odklizec Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 No je mozne, ze se pletu? Je fakt, ze presnou informaci, jake je tam sklo jsem ai nikde necetl a na Azimuth strankach o tom nic nepisou? Kazdopadne, Jagdbomber je o 10tis. KC drazsi a nebude to jen pouzitym strojkem
bear Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Nemohl by mi prosím někdo zhodnotit kvalitu použitých strojků v modelech Azimut Bombardier (Fontainemelon ST 96-4 versus A. Schild kalibr AS 1950/51 nebo Unitas 6497-1). Mám na mysli mechanickou odolnost, výdrž, životnost.....
Karlos Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 Vždyť i tady na té stránce v sekci obchod (Kronium) je u Azimutr Bombardier I uvedeno vypouklé safírové sklíčko. Tak jak to teda je?
Jeremy Odesláno 28. března 2006 Nahlásit Odesláno 28. března 2006 No tam je třeba i uvedeno, že mají kmitočet 18800 a přitom je to 21600..
sauce Odesláno 3. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2006 K hodinkam jako je Azimuth Bombardier je potreba opravdu dospet... Malokteremu laikovi se budou libit na prvni pohled, ale ja musim rict, ze jsou opravdu krasne... Nadherne cisty ciselnik, velky prumer, obri rucicky... Vazne uvazuju o koupi. Jen kdyby mely misto hnedeho pasku cerny...
Kocour Odesláno 3. dubna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2006 K hodinkam jako je Azimuth Bombardier je potreba opravdu dospet... Malokteremu laikovi se budou libit na prvni pohled, ale ja musim rict, ze jsou opravdu krasne... Nadherne cisty ciselnik, velky prumer, obri rucicky... Vazne uvazuju o koupi. Jen kdyby mely misto hnedeho pasku cerny... Pásek se dá samozřejmě vyměnit. Ostatně ne náhodou je součástí příslušenství (Bombardier III) nástroj pro výměnu. Ale hnědá se kupodivu k černému ciferníku dobře hodí. Aspoň podle mého názoru.
Onisan Odesláno 4. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2006 Je to prostě dobov kombinace... Já jsem to tak nechal, i když jsem na začátku také chtěl černý řemen, ale nějak to k tomu prostě sedí...
Milan Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Onion: Ako si spokojný s Azimuthami? Ja mam tiež take isté. To sklíčko je tam zafir alebo mineral? Na KRONIUME sa píše zafir, ale inde som čital mineral. Ani na foru nik nevedel zatial na 100%.Aká je výdrž na jedno natiahnutie poprípade presnosť ak si skúšal? Tie moje idú tak 49 hod na 1 nat, a čo sa týka presnosti, keď ich mám na ruke, tak asi +1 sec/den, na noc som ich položil na chrbát a meškali asi 8 - 9 sec/10 hod, ovšem keď ich zavesím za pracku vo zvislej polohe tak sa predbiehajú asi o 5 - 6 sec/10 hod. Zrejme sú nastavené tak, že ich raz dať na ruku, a nikdy viac nedávať dole!!!!!! Ďakujem za tvoje postrehy!
dehyd Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 >>> "milan": Na tema rozpoznani sklicka se pise v tyhle debate: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=207
Onisan Odesláno 10. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2006 to milan: v podstatě ty samé poznatky co ty. Přesnost ve vteřinách... jestli jako ty, to nevím . Na takové měření jsem moc líný a navíc je mi to jedno Jsem s nima maximálně spokojen!!!! jestli je sklíčko minerál a nebo safír zjistíme takdo 6 měsíců Buď se na něm objeví takové ty malé stopy používání které jej učiní matnější a nebo ne... a pak budeme mít jistotu, že firemní materiály nelhaly kyž mluvily o safíru
Milan Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 To Chronomag - Ako je to s tou limitovanou sériou v prípade Azimuth Bombardier I ? Bude z nich vyrobených naozaj len 200 kusov, alebo sa budú vyrábať s roznymi obmenami ako napr. v prípade POLJOTOV t.j. iné ručičky ďalších 200 atď.???? Ak z nich bude fakt len tých 200, tak to je celkom malé množstvo, časom rarita.
Chronomag Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 To Chronomag - Ako je to s tou limitovanou sériou v prípade Azimuth Bombardier I ? Bude z nich vyrobených naozaj len 200 kusov, alebo sa budú vyrábať s roznymi obmenami ako napr. v prípade POLJOTOV t.j. iné ručičky ďalších 200 atď.???? Ak z nich bude fakt len tých 200, tak to je celkom malé množstvo, časom rarita. Nevím o tom, že by chtěli udělat další - ale možné je všechno, nikdy neříkej nikdy. Ale co vím, tak jich ještě pár mají, navíc chtějí dělat hlavně jiné hodinky, těmihle jen chtěli, aby si jich lidi všimli... A osobně nedoporučuju spoléhat na raritu díky malému počtu vyrobených kousků. Stává se málokdy, že ty hodinky jdou silně nahoru.
Milan Odesláno 26. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2006 Neide ani o tu cenu, skor ta predstava, že ich má len málokto.
Onisan Odesláno 27. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2006 Málokdo je bude mít určitě... není nás moc, co si dáme na ruku takové hodinky
mechano Odesláno 27. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2006 bear : domnívám se že kvalita strojků je zhruba srovnatelná , jen ten poslední jmenovaný je robustnější konstrukce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se