Sonny Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 Zdravim vsetkych Zaujimalo by ma ake watch windery pouzivate. Uplne super by bolo aj nejake foto, ako ste s nim spokojni prip. kde si si ho zaobstarali. S. P.S: Alebo aky planujete kupit
kubson Posted May 28, 2007 Report Posted May 28, 2007 --spam-- na prodej je pořád skvělý eilux http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6119 --konec spamu--
WatchFan1 Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Tie tri (1 +2) hore na polici boli strasne Cinske smejdaky z ebay. Vsetky 3 skapali asi do roka a uz su vyhodene v smetiaku. (Co je OK, lebo som zbierku stejne zredukoval ked som sa dal na PP) Teraz my stacia tie dva Quad JFE. Otec mi pomohol ich namontovat zo spodku police po vyvrtani otvorov. Su zakryte $9 sklenenym krytmi na torty Tie spodne 2 pod sklom mam 6 a 4 roky. Nemecke origoinal "Quad JFE" so sukromnou 'US label'...a stale super slapu.
HonzaX Posted May 30, 2007 Report Posted May 30, 2007 Ty co jsem si udělal . Mas nejake foto? Vlákno se jmenuje Stroj na natahování , tam je foto.
rdk Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ve středu sem koupil Buben&Zorweg Time Mover Vantage 2 super!!! sem nadšenej!!! doporučuju!!! nádhernej kus geniálně zkloubenej kus luxusního nábytku a špičkový techniky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Kamil Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ve středu sem koupil Buben&Zorweg Time Mover Vantage 2 Kde a cena?
rdk Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 hele u Dušáka a 27.300,- Kč bez smlouvání...
Jay Doll Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ve středu sem koupil Buben&Zorweg Time Mover Vantage 2 Jojo, ten jsem nedávno někde zahlédl. Chtěli za to 1090 ? myslím. Taky o něm uvažuji, byla by možnost udělat prosím nějakou kratičkou recenzi? Případně srovnat s Eiluxem nebo Orbitou, zajímalo by mne zpracování a vlastnosti motoru. Předem dík Jay
rdk Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Jasnačka, až se z toho návalu radosti proberu, taxem hodim nějaký krátký postřehy... zatím pochvala Dušákovcům, za profi přístup pěkně zabaleno extremě precizní provedení !!! klavírní lak v kombinaci s jakousi dřevinou na dvoje hodinky režimy: vypnuto, zapnuto, sleep fáze se simulací odložených hoinek na noc s 10 hod jakože odpočinkem "ted třeba už chrněj" nastavení počtu otáček za den nastavení směru otáčení, posměru, protisměru, kombinace napájení: 4x malý mono, nebo z dodávanýho ext. adapteru. tak aspoň zatim tak... dodám, další fota a postřehy ted ešte sonduju od výrobců co tedy vlastně ty moji krasavci chtěj
Jay Doll Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 ...nastavení počtu otáček za den... Díky za postřehy. Mě právě zajímalo, jaké jsou možnosti nastavení denního počtu otáček. Eiluxy které nemají možnost nastavení dávají 850 TPD (podle jiného zdroje 900), tak se snažím přijít na to, zda ostatní výrobci dávají možnosti třeba 650 a nebo i nějaké další. Nerad bych hodinky přetáčel, i když to prý nevadí díky těm dlouhým pauzám na oddechnutí kalibru. Mimochodem, směr asi ano, ale platí i počet otáček zvlášť pro každý válec?
KOMA Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Používám Rapport watch winder EVO7, mám dvě kostky v černé barvě. Líbí se mi, že do toho nahážu baterky a postavím si to kam chci. Už mají nějaký lepší model, hliníkový myslím. Kupoval jsem to v Brně u Hanáka kolem 4500 CZK za jednu kostku, měli i jiné barvy. Jsem s kostkou spokojen a to maximálně, akorát jsem si mohl koupit místo druhé černé třeba bílou. .. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
rdk Posted February 12, 2009 Report Posted February 12, 2009 Díky za postřehy. Mě právě zajímalo, jaké jsou možnosti nastavení denního počtu otáček. Eiluxy které nemají možnost nastavení dávají 850 TPD (podle jiného zdroje 900), tak se snažím přijít na to, zda ostatní výrobci dávají možnosti třeba 650 a nebo i nějaké další. Nerad bych hodinky přetáčel, i když to prý nevadí díky těm dlouhým pauzám na oddechnutí kalibru. Mimochodem, směr asi ano, ale platí i počet otáček zvlášť pro každý válec? Buben&Zorweg se strojkem Elma umožňuje nastavit následující 650/800/900 ofšem asi pro oba válce současně zatim se seznamuju navíc sem si o weekendu koupil Jaeger-LeCoultre, tak je toho ted na me tak trochu moooc a nevim co dříf, heheh prozkoumám napíšu
Duko Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Od októbra mám KADLOO CUBE FOUR, bočné steny sú vo farbe carbon-fibre zvyšok je klavírny čierny lak, pre každý bubon sa dá nastaviť smer otáčania. Kupoval som ho v Mníchove v Olympia Shoping Centre, cena 500? (keďže mali posledný kus a platil som v hotovosti, dali mi zľavu 10%). Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
pavča Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Přepisuji můj doplněný příspěvek z jiné sekce: Současně (před dvěma dny) jsem si objednal Watchwinder (Rothenschild for 1 Watch / RS-321-1-DB), ten mi před chvílí doručila UPS, to je vlastně hlavní důvod, proč píši. Pokud by někdo Watchwinder sháněl, tak mohu dát referenci - tento typ je cenově asi přijatelný (119,- ? + 19,-? doprava), provedením nádherný, provoz je prakticky neslyšitelný (když dám na něj ucho, tak sotva slyším že je v chodu). Program otáčení je: pouze vlevo, pouze vpravo a střídavě vlevo a vpravo, u těchto tří možností rotace je dále možná volba celkového počtu otáček za den a to 650, 750, 850 a 1000. Síťový adaptér v ceně, balení perfektní, návod v angličtině. (Objednáno na www.timeshop24.de, placeno přes PayPal). Nabízejí asi tři růůzné povrchové úpravy (tři druhy dřeva), jinak na uvedené stránce je Watchwinderů více typů. Specifikace: Model Nr.: RS-321-1-DB Model Name: Watchwinder for 1 watch + drawer Manufacturer: Rothenschild Material: dark rosewood with multiple lacquering & polish Interior: sandy velours Sizes: width 160 mm, depth 180 mm, height 235 mm Only mains operation possible (adapter in shipment included) 12 programm combinations for choice - see below! Very good appropriate also for big watches. Weight ca. 1,9 kg Very high-grade manufacturing & high quality. New in box, 24 Months warranty Delivery happens in original packaging + break-proof paperboard container
911 Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 navíc sem si o weekendu koupil Jaeger-LeCoultre, tak je toho ted na me tak trochu moooc a nevim co dříf, heheh tak sup do chlubiciho vlakna aspon nejakou fotku
pavča Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Ještě malý dodatek: natahování hodinek probíhá po spuštění watchwinderu během 12 hodin (předvolený počet otáček) a pak další den ve stejné době, takže to umožňuje i "noční klid".
CzechJoker Posted February 13, 2009 Report Posted February 13, 2009 Asi budu za exota, ale tolik peněz za pár prkýnek a motorek...? No, já mám čínský vrtič za pár dolarů z eBay. Solidní dřevěná skříň, solidní kovové panty. Napájení pouze adaptérem (spínák), regulace otáčení levá-pravé-cikcak a TPD 650-750-850-1000. Původně jsem kritizoval zelenou ledku uvnitř, ale teď to oceňuju - ve dne je to jedno a v noci to magické okno tak převeletajemně svítí (při motání hodinky háží odrazy). Odkaz viz můj unteršrift.
sibirnaya Posted February 17, 2009 Report Posted February 17, 2009 no, ja kupoval pro znamyho tady ten official time z ebay, a musim rict, ze provedeni me absolutne dostalo. jinak vysel ca na 11tis...
Recommended Posts