1KeNnY1 Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Zdravim Vas, je tu este niekto s tymito monstrami ? Musim povedat, ze po zakupeni adapterov a Kain heritage tahu, su to moje najoblubenejsie hodinky, hlavne ten remen sposobuje, ze su velmi velmi komfortne na ruke. Chcel by som si dokupit este jeden kozeny remen tak sa pytam, ci niekto niekto nema tiez Ecozilly s adapterom, nech ukaze na akom remeni ich ma, nech sa inspirujem Ak este tak nemate, urcite to doporucujem, kedze ten pevny gumeny remen je nepohodlny. Vdaka a snad daake dalsie foto inych tu pribudnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Zabudol som na wristshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 jsem taky majitelem,ale popravdě na ruce jsem je neměl už dlouho......no snad přes léto k vodě až se nám umoudří počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Taky je rád nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 jsem taky majitelem,ale popravdě na ruce jsem je neměl už dlouho......no snad přes léto k vodě až se nám umoudří počasí jj ako letne hodinky s kratkym trickom parada Taky je rád nosím. velmi pekne i na Nato Mluvis o hodinkach, nebo o tech tvejch prackách? ha ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Zdravim Vas, je tu este niekto s tymito monstrami ? Tak je jasné, že otázka směřovala na bicáky! Kenny ty hodinky Ti fakt sedí a jsem překvapen, jak jim sluší ten hnědý řemen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 jj ako letne hodinky s kratkym trickom parada velmi pekne i na Nato ha ! k vodě a na volnej čas jsou ideální,já teď ale nejvíc mám Géčka na ruce,přeci jen je to víc pohodlnější než tihle drobečci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 20. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Tak je jasné, že otázka směřovala na bicáky! Kenny ty hodinky Ti fakt sedí a jsem překvapen, jak jim sluší ten hnědý řemen! v robote sme to nazvali "KENNY WRISTSHOT" dakujem Ti, chcel som kupit i daaky poriadny hornback strap z krokodila, ale nerobia ho s dvomi kruzkami na remen. Nieco take by som chcel k vodě a na volnej čas jsou ideální,já teď ale nejvíc mám Géčka na ruce,přeci jen je to víc pohodlnější než tihle drobečci JJ Gecka mam tiez, zvacsa ich nosim ked ideme na manevre do lesa alebo robim daaku tazku pracu a proste chcem mat hodinky na ruke, co musia vydrzat vsetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 tvl brutalni hodinky brutalni pracka a ta prezka je taky masakr.... otazka je co bylo prvni pracka a k nim hodinky anebo hodinky a z denniho noseni pak mega pracka..ale sedi ti to k sobe genialne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 tvl brutalni hodinky brutalni pracka a ta prezka je taky masakr.... otazka je co bylo prvni pracka a k nim hodinky anebo hodinky a z denniho noseni pak mega pracka..ale sedi ti to k sobe genialne ... diky, vrelo ich doporucujem, za tu cenu su to bomba hodinky s lumi, ktora sa da zrovnat s Tritec RC co pouzivaju Rolex, Omega, Hublot atd. hahaha moje najtazsie hodinky mali tusim 360 gramov ja mam rad vahu hodiniek na ruke, aspon viem ze ich mam. a dakujem prikladam este dve fotky z vikendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 njn jsem je objevil pozde doprcic ... mam na ceste orcy.... tak ponosim uvidim ... kdyz tak s nekym vymenim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1KeNnY1 Odesláno 26. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 mam este vyhliadnute tieto dalsie hebeda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 Tak jsem také v klubu BJ8040-01E Titan + titanové nožičky na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 jedna ze včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 (upraveno) Já letím v sobotu, už se těším, jak si zaplavou, možná se s nimi i potopím do 2-3 metrů Jináč ta hlobka hodinek je magická... Upraveno 6. srpna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 tak se mnou šli tak +-8m zatím,ale i míň jako na fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 No tak mam je taky, ale kazdy, kdo rika, ze jsou ultra pohodlne na ruce, ten keca. Jsou pohodlne, to jo, nosi se dobre, to taky jo, na tu velikost jsou prekvapive hodne nositelne, souhlas... ale jako ruku na srdce, nejsou na kazdy den a rozhodne ne na kazdou prilezitost ;-) Moje ocelove EcoZilly: P.S. Radku, to jsem nevedel, ze sis je taky poridil. Respekt! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Včera Honzo, protože mi už chvilku leželi v hlavě a hlavně jsem měl potřebu hovadských hodinek. No já se svou rukou mám problém vydýchat ten origo pásek, který je na mě úzký, jako, že se příliš rychle svažuje dolů, už aby přišli ty titanové nožičky, ale dovolenou budu muset zvládnout s origo tahem, snad trochu povolí.... Lumi je parádní a docela dlouho vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 jj lumi je opravdu super ,origo kaučuk mi vyhovuje a možná bych ty nožičky taky zkusil na jinej řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Osobně věřím, že to dá hodinkám větší koule a těch pár šušní, co za ně na e-bay chtějí jde přežít ...Hlavně ta možnost blbnutí s pásky http://www.ebay.com/itm/NEW-Citizen-BJ8050-EcoZilla-Lugs-Adapters-Brushed-Stainless-Eco-Zilla-Zilla-/271485122577?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item3f35c63811a máš k tomu i nato strapy... http://www.ebay.com/sch/m.html?item=191274403149&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c88d7c54d&_ssn=yourbandstand&_sacat=0&_from=R40&_nkw=ecozilla&_sop=15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se