marosb Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2015 Toto som nasiel. Na tom tahu ale prave tie ocka na uchytenie srob chybaju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2015 Nikdy jsem ho rozdělaný sice neviděl, ale pokud nemá očko, tak je tam uchycen podobně, jako některé typy adaptérů. Nic to nemění na faktu, že jde oddělat. V tom můžeš být klidný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurryk Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak už je konečně mám.Na ruce a vůbec,vypadají opravdu líp,než na fotkách.Pár věcí mě ovšem zamrzelo: nepřišly v pouzdře,ale v lahvi a bez prodlužováku.Další věc mě zarazila,že když jsem vyšrouboval korunku,jako by se pohnul ciferník,když jsem jí vrátil,utáhnul a znovu vyšrouoboval,pochopil jsem,že to byl nejspíš optický klam,díky tlustému sklíčku.Zvyklý ze Seiko Monster,krátkým pohybem posouvat datumovku a nic.Tak jsem,jak idiot,přetáčel hodinky z 23. na 10.po hodinách.Až teď ráno jsem zjistil,že datumovka naskakuje po více otáčkách,inu debil.Krom toho,k masivu a dokonalosti Ekozill je datumovka zatím jediným mínusem,na který jsem prišel,je na mě fakt mrňavá - stáří je svinstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radox Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Zdravim. Kto mi poradi kde sa daju kupit adaptery na ecozillu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 E-bay, pokud si projdeš vlákno, pár stránek zpět, někde tam byl odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radox Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2016 Dakujem.ako dlho trva asi dodanie adaperov a da sa platit eurom? Kolko euro to bude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2016 (upraveno) a zadek si už utíráš sám ? http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=ecozilla+adapter&_sop=15 Ten borec co to prodává je z USA, takže nevím, co by dělal s Eurem, navíc platíš PayPalem...Dodací termín z USA 15-20 dní. a jedna rada na ocelové hodinky patří ocelové adaptéry a na titanové..... Upraveno 5. února 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg_CS Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 (upraveno) No jeden parametr vlákna jsi splnil, jsou to Citizeny Myslím, že ten druhý je postatnější... Upraveno 11. března 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg_CS Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Jjjj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 No jeden parametr vlákna jsi splnil, jsou to Citizeny Myslím, že ten druhý je postatnější...super fotka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Chlapci, nemate nekdo predstavu, kde a za kolik sehnat sklo na EcoZillu?Hledal jsem, ale asi blbe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Zkusil jsi atelier Knespl & Mejzlik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 (upraveno) Nezkousel, nepochybuju, ze by to zmakli, stejne jako treba Valis,nebo tondako, spis jsem myslel nejakej zahranicni web, jestli nekdo nezna.Je to sice mineral, ale s peknym AR a je tlustej jako krava.Origo bude u AD asi dost drahej.. Upraveno 19. dubna 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 Tak jedine snad Cousins UK? Jinak... svoje EcoZilly jsem dneska poslal do sveta, takze nemuzu slouzit uz ani cislem pouzdra a proverit to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2016 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Na ebay jsem před časem viděl dokonce safír, ale nemůžu už nic najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Uprimne receno si moc nedokazu predstavit situaci, pri ktere by se to sklo poskrabalo. Je zapustene hodne hluboko a ta luneta ma tvar, ktery vetsinu beznych stretu musi naprosto bezpecne vykryt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Na ebay jsem před časem viděl dokonce safír, ale nemůžu už nic najít...Tikal-ja ho taky videl,za buro:-)little_w-nemam poneti,jak se to kolegovi povedlo:-( Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Trochu to zde oživím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se