JirikH Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 Na ebay se objevily AUTOZILLA v titanu s 1000 Mhttp://www.ebay.com/itm/Citizen-NH6931-06E-AUTOZILLA-Promaster-Titanium-Automatic-1000M-Divers-Watch-/231548272584?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35e95a3fc8 Toť výzva.
villain83 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 pekny,ale s postou a dph uz ta cena nejni nijak zajimava.
YvanD Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 autozilla sa da zohnat aj tu za podobny peniaz, navyse pokial by na to napalili colnici dph a clo tak sa to urcite nevyplati https://www.timestore.sk/Znacka/Citizen/Divers/Citizen-Professional-Divers-5594 btw: tie ocelove ecozilly mam momentalne od Ondrysa ja mozno casom hodim fotky, ale som nadseny. titan by som asi nechcel, prave ta ich vaha sa mi paci
JirikH Odesláno 7. června 2015 Nahlásit Odesláno 7. června 2015 Mi se vice libo titan... Viděl jsem na ebay i titanové za 13.
stando Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 ... No z vlastnej skusenosti a velkosti puzdra musim povedat....., ze ocel je fakt "maso"...titan je velka parada...na ruke "skoro necitis"
stando Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 ...potvory nenazrane Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JirikH Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Asi jsem jetý na titan. Jak vidím nápis "Titanium", tak se mi líbí každé hodinky.
palmone1 Odesláno 19. července 2015 Nahlásit Odesláno 19. července 2015 Tak uz su u mna - zajtra sa odchadza potapat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 a jedna v terene.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stando Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 ...tie hodiny su tak skarede az su krasne....preco som ich ja blb pustil do sveta?
jurryk Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Tak jsem z té velikosti trochu v rozpacích Měly by mi dorazit koncem příštího týdne. Mám trochu strach ze zklamání,jestli jsem tu velikost drobátko nepřehnal.Neděsím se tolik z průměru ciferníku, ale z těch 18mm výšky.Taky mě zklamaly reference typu - za měsíc jsem je dal pryč a nebo pouze na chvilkové nošení atd. Rád bych je nosil denně,jako každé hodinky než si je po daleko delší době okoukám.Co ty Štefane M. máš je už tři týdny,jak se s nima cítíš??? Uz ich mam aj ja.
StefanM Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Po kupe som ich nosil pravidelne, asi tyzden a teraz, ked si mi ich pripimenul, si ich dam v najblizsej dobe opat. Vysky ani pohodlia nosenia sa neboj, su naozaj skvele a v inzercii sa prilis casto neobjavuju, cize zas tak horuce so sklamanim po prvotnom nadseni to nebude.Inak su vhodne skor do komba, ja ich nosim popri inych a aj pri drahsich kuskoch sa nestratia. Vybral si urcite dobre a budes spokojny. Za dane peniaze sa da kupit len malo o nieco lepsich hodiniek, avsak vela o hodne horsich.
jurryk Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Děkuji za uklidnění! A máš velkou pravdu,že za ty peníze,koupím těžko lepší.Mám moc rád masivní hodinky a už jsem i zainzeroval,že k nim scháním adaptéry.Moc tomu nevěřím,že by je někdo postrádal,ale uvidím. Jak hodinky dorazí-vyfotím!
jurryk Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Odesláno 24. října 2015 Jsem docela zvědavý v čem mi to přijde? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Odesláno 26. října 2015 Moje titanovky jsem měl v láhvi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
marosb Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 ahojneviete niekto ako sa tam uchytava origo tah?nikde tam nevidim zavit na sroby. nerad by som kupil nieco co by neslo zalozitdik Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Odesláno 27. října 2015 Asi drží jenom pod tím šroubovacím kroužkem.
travex Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Tah stejně jako originální řemen drží právě na těch šroubech, které vidíš. Foto z netu pro lepší představu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se