Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 180
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

autozilla sa da zohnat aj tu za podobny peniaz, navyse pokial by na to napalili colnici dph a clo tak sa to urcite nevyplati

https://www.timestore.sk/Znacka/Citizen/Divers/Citizen-Professional-Divers-5594

btw: tie ocelove ecozilly mam momentalne od Ondrysa ja :D mozno casom hodim fotky, ale som nadseny. titan by som asi nechcel, prave ta ich vaha sa mi paci  :flex:

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Tak jsem z té velikosti trochu v rozpacích  :eek: Měly by mi dorazit koncem příštího týdne. Mám trochu strach ze zklamání,jestli jsem tu velikost drobátko nepřehnal.Neděsím se tolik z průměru ciferníku, ale z těch 18mm výšky.Taky mě zklamaly reference typu - za měsíc jsem je dal pryč a nebo pouze na chvilkové nošení atd. Rád bych je nosil denně,jako každé hodinky než si je po daleko delší době okoukám.Co ty Štefane M. máš je už tři týdny,jak se s nima cítíš???

Uz ich mam aj ja.

Odesláno

Po kupe som ich nosil pravidelne, asi tyzden a teraz, ked si mi ich pripimenul, si ich dam v najblizsej dobe opat. :)

Vysky ani pohodlia nosenia sa neboj, su naozaj skvele a v inzercii sa prilis casto neobjavuju, cize zas tak horuce so sklamanim po prvotnom nadseni to nebude.

Inak su vhodne skor do komba, ja ich nosim popri inych a aj pri drahsich kuskoch sa nestratia.

Vybral si urcite dobre a budes spokojny. Za dane peniaze sa da kupit len malo o nieco lepsich hodiniek, avsak vela o hodne horsich.

Odesláno

Děkuji za uklidnění! A máš velkou pravdu,že za ty peníze,koupím těžko lepší.Mám moc rád masivní hodinky a už jsem i  zainzeroval,že k nim scháním adaptéry.

Moc tomu nevěřím,že by je někdo postrádal,ale uvidím. Jak hodinky dorazí-vyfotím!

Odesláno

Jsem docela zvědavý v čem mi to přijde?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

ahoj

neviete niekto ako sa tam uchytava origo tah?

nikde tam nevidim zavit na sroby. nerad by som kupil nieco co by neslo zalozit

dik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...