Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 1. 11. 2014 v 17:49, misoo napsal:

Mne tie kartijeery pridu ako hodinky pre 70+ zo stajne QaQ :/

A take fasa hodinky si mohol mat... :D

Ake fasa ? Ja som ziadne ine fasa hodinky nenasiel (okrem tych co uz mam :) ) a hladal som skoro rok ci kolko :) a za vsetko moze aj tak instant ktory upriamil moju pozornost na zn. Cartier, ktora bola dovtedy na periferii mojho zaujmu.

A 70+ ? No, to je vazna vyzva, dozit sa dna ked budu konecne ku mne pasovat :D

• Odpovědi 107
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

cartier nepristane kazdemu. mne sa nikdy extra nepacili. V 2008 som sa prechadzal po Honolulu a vliezol som do klenotnictva ze obzriem Francka Mullera - mali tam toho za tri kabelky - a vnutri sa ukazalo ze tam toho je omnoho viac. Dal som na ruku Santos XL a uz mali plus jedneho fanusika. Jasne ze eta atd, ale to mi bolo a aj je vlastne jedno. sedelo to gut. proste to funguje.

alebo vinnie jones a cartier. si clovek povie "WTF" a ono to k nemu ide jak Paneraje k Stathamovi. Keby si ich vymenili - asi by to nefungovalo.

Inac Cartier urobil v hodinarine za poslednych 6 rokov posun minimalne o dve kategorie. 

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak balón blue som nakoniec objednal. 36mm verziu pre zenu pod stromcek :) a chvalit sa tymto kusom v klube malych hodiniek asi nebudem :D Som zvedavy ci ma spracovanie, vzhlad a celkovy feeling definitivne dostane natolko, aby som si casom zaobstaral vacsiu dvojicku pre seba..

Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 11:22, ivan_989 napsal:

Tak balón blue som nakoniec objednal. 36mm verziu pre zenu pod stromcek :) a chvalit sa tymto kusom v klube malych hodiniek asi nebudem :D Som zvedavy ci ma spracovanie, vzhlad a celkovy feeling definitivne dostane natolko, aby som si casom zaobstaral vacsiu dvojicku pre seba..

Wow, to budou Vánoce ;)  skvělé, myslím, že není důvod,aby Tě nedostaly :)

A prosím, určitě je nafoť, vždyť je to báječný šperk.

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...