Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

BREITLING Superocean Chronograph STEELFISH

http://oceanictime.blogspot.cz/2014/05/breitling-superocean-chronograph_16.html

Breitling i nadále hodlá dobývat hlubiny, tentokrát v kombinaci osvědčeného designu,doplněného více sportovnějším a technicky vyspělejším modelem.500m vodotěsné ocelové pouzdro má kartáčovaný povrch,vylepšenou šroubovací korunku.Velké indexy doplněné ručičkami se silnou lumi a safírovým sklíčkem s oboustranným antireflexem,mají zajišťovat perfektní čitelnost všech údajů i za těch nejhorších podmínek.

Povšimněte si indexů na lunetě,podle informací by měly být ,,pogumované".

BREITLING+Superocean+Chronograph+STEELFI             BREITLING+Superocean+Chronograph+STEELFI

BREITLING+Superocean+Chronograph+STEELFI      BREITLING+Superocean+Chronograph+STEELFI

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Už jsem je měl i na ruce a musím říct, že ta 44 a návrat ke "kořenům" je mi sympatický. Jen ten tah mi nejde pod nos :( ...

Odesláno

Jsem zvyklej na PRO II a III a tohle je takové "obyčejné" , nicméně jsem rád, že i nové Colty jsou 44 a to i v chronu, nevypadá to věru zle.

Odesláno (upraveno)

Mně osobně se nelíbí ta jejich gumová evoluce na lunetách.Tentokrát sáhli po klasickém vzoru divers lunety bez béčkovskejch prvků,jo,proč ne,ale ta guma.Předpokládám,že vědí lépe jakou technologii použít,ale i tak to ve mně vyvolává pochybnosti.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Máš recht, ta guma není na místě. Mě to vadilo už u předchozích SO.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Návštěvník Radius
Odesláno

Mně teda nepřijdou pěkný a nevím, proč tohle nosí jméno Steelfish, měly by to být spíš Colt Chrono ne? Nebo v historii už nosil nějaký model mimo potápek poslední dekády název Steelfish? Hlavně, že to nemá gumovou lunetu.

Návštěvník Radius
Odesláno

To je teda hnus, přeplácanej cifr, nedoplácaná luna a to vše podtrhuje hnusná barevná kombinace.

Odesláno

kazi to ten tah...ale to uz nekd o psal nahore...

jeden wristshot pre predstavu - ja neviem, také nemastné/neslané hodinky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...