Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

nádherný kousek, gratuluji. Líbil by se designem a funkčností i mně, ale na mou ruku je 37 mm ukrutně málo...:-(

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

No a když Ti povím že jsem je koupil za 1 tisíc korun tak mi to nebudeš asi věřit !

Na krámě jsou za 4053 Kč 

http://www.klenoty-buran.cz/citizen-hodinky-bk1230-75a/

Jsou nové ,jeden pán to dostal darem a dle něj to byl nevhodný dar !

Tak mám CITIZEN BM0230-51E Eco Drive  koupené zde na foru od Siwiho a toto jsou tedy další.

Jsou krásně lehké a zkrátka ve své třídě Super.

Jinak na Rolex hold mít asi nebudu,leda bych někdy vyhrál .

Odesláno

Nejsi rozhodně sám,kdo na rolády mít nebude a nebo nevidí důvod ty prachy za ně dávat.Jediný důležitý je,umět se radovat a ocenit hodinky v jakékoliv cenové hranici a najít si to svoje.Dobře jsi nakoupil a baví Tě to,to je hlavní.Ta poznámka o roládách se mi jeví jako zcela bezpředmětná.Přidávám se s gratulací.

Odesláno
  V 26. 5. 2014 v 1:23, Daemonultimate napsal:

Nejsi rozhodně sám,kdo na rolády mít nebude a nebo nevidí důvod ty prachy za ně dávat.Jediný důležitý je,umět se radovat a ocenit hodinky v jakékoliv cenové hranici a najít si to svoje.Dobře jsi nakoupil a baví Tě to,to je hlavní.Ta poznámka o roládách se mi jeví jako zcela bezpředmětná.Přidávám se s gratulací.

JJ díky jsou lehké a s Těmi Eco Drivery  CITIZEN BM0230-51E   jsou jako druhé mé In .

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jasně Vojto ,jinak mám ještě další přírůstek Vintage Automaty Seiko  5 ,ale kamarád je dává trochu dohromady (servis a seřízení).Jinak všechny Citizeny mají max 1 sekundu za Týden a to je dost dobrý.

Odesláno

Tak u quartzů je to takový slušný standart. Ale je fakt, že mám zrovna jedny Citizeny, které mají odchylku 1 vteřinu za den, což už taková paráda není. Ale podle výrobce pořád v normě. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...