Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Věděl by někdo o nějaké levnější alternativě k těmto hodinkám? Ještě nejsem o pilotkách úplně rozhodnutý, takže se mi za ně 30kkč dávat hned nechce, rád bych nějakou levnější alternativu třeba do 10k na ozkoušení a uvidíme co bude dál, zda moje cesta zahne i k pilotkám. Můžou být jak na tahu tak na řemeni viz foto, líbí se mi obě varianty a k tahu nemám problém dokoupit nějaké řemeny, automat výhodou, ale pro to vyzkoušení zvládnu klidně i quatz když za to bude stát.

Předem díky za pomoc.

post-25778-0-45349100-1401118577_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Co poljot Aviator. Je to mechanika s manuálním nátahem, s cenou se více méně vejdeš a myslím že mají i pěkný průhled na strojek.

Nevím o ničem jiném, co bys za tyhle peníze sehnal.

31681-6975607-5.jpg

Upraveno uživatelem tomek
Odesláno

Díky za tipy, ale zatím nic, není to tak úplně ono.. vím, že samozřejmě nemůžou být naprosto stejné hodinky, ale chtělo bych co nejvíc podobné i když se tak trošku bojím, že ani takové nenajdu přijde mi to jako taková láska na první pohled, ale 30k se mi vážně dávat nechce :( Už mě toho ani moc nenapadá většinu levnějších pilotek už jsem snad projel Steinhart, Laco, Junkers, Zeppelin a nikde nic

Odesláno

Najít hodně podobnou alternativu k těm Hamiltonům, navíc v avizované cenové hladině, nebudeš mít asi moc jednoduché. Ty hodinky vypadají v reálu ještě daleko lépe než na Tebou uvedeném obrázku. Plastické číslice na ciferníku, zpracování atd. Tomu budou tyto a podobné možnosti jen těžko konkurovat.

post-13378-0-77117100-1401175461_thumb.jpg

Odesláno

Tak při hledání jsem zjistil, že se mi vlastně Hamiltony líbí i bez chrona což určitě hodně ovlivní cenu, každopádně bych chtěl ty plastické indexy a ta masi narazím že...

Odesláno (upraveno)

Pilotky bez chrona od Hamiltona z druhé ruky za 10 určitě koupis ;) Plasticky indexy Maji taky, jen jedu pres telefon a jsem linej googlovat :)

Edit: premoh jsem lenost - http://shop.hamiltonwatch.com/gents-collection/khaki-aviation-pilot-auto-h64715885.html

jsou fakt super rafinovane!

Upraveno uživatelem vintage
Odesláno

Pilotky bez chrona od Hamiltona z druhé ruky za 10 určitě koupis ;) Plasticky indexy Maji taky, jen jedu pres telefon a jsem linej googlovat :)

Edit: premoh jsem lenost - http://shop.hamiltonwatch.com/gents-collection/khaki-aviation-pilot-auto-h64715885.html

jsou fakt super rafinovane!

To jsou oni, jsou super, akorát do 10k jsem je neviděl nikde zatím...nejméně jsem je viděl kolem 15k, ale tak třeba se poštěstí, musím doufat :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...