VS Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Vore, co znamená Tvůj nový avatar ? opičák zezadu to asi nebude
NIGHTinGALE Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Vypadá to jako slavnostní sál politbira. Kruhová místnost s vyvýšeným pultem pro přednášejícího soudruha a kolem dokola místa pro posluchače.
Návštěvník YPO Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Hádej. Hádej. je to Čínská medaile za statečnost ....... pokud vím tak se uděluje za 100tý nákup u firmy Alpha
vor Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 YPO těsně vedle. Chtěl jsem na jednom čínským webu koupit Omegy Seamaster, za super cenu ( píšou, že nemají COSC), no a oni jestli koupím troje, tak mi pošlou i ten metál ( bohužel pouze pozlacenej - ale není to vidět). No neber to. No a pozor - prodávají i Fortis.
Návštěvník YPO Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 YPO těsně vedle. Chtěl jsem na jednom čínským webu koupit Omegy Seamaster, za super cenu ( píšou, že nemají COSC), no a oni jestli koupím troje, tak mi pošlou i ten metál ( bohužel pouze pozlacenej - ale není to vidět). No neber to. No a pozor - prodávají i Fortis. super super to rád slyším ........medaile i fortis mám rád ..........hodíš link ?
vor Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 YPO těsně vedle. Chtěl jsem na jednom čínským webu koupit Omegy Seamaster, za super cenu ( píšou, že nemají COSC), no a oni jestli koupím troje, tak mi pošlou i ten metál ( bohužel pouze pozlacenej - ale není to vidět). No neber to. No a pozor - prodávají i Fortis. super super to rád slyším ........medaile i fortis mám rád ..........hodíš link ? Jasně. www.china.com Ale musíš si to tam už najít sám.
Návštěvník YPO Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 YPO těsně vedle. Chtěl jsem na jednom čínským webu koupit Omegy Seamaster, za super cenu ( píšou, že nemají COSC), no a oni jestli koupím troje, tak mi pošlou i ten metál ( bohužel pouze pozlacenej - ale není to vidět). No neber to. No a pozor - prodávají i Fortis. super super to rád slyším ........medaile i fortis mám rád ..........hodíš link ? Jasně. www.china.com Ale musíš si to tam už najít sám. tak do toho nejdu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se