Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

Hádej. Hádej.

je to Čínská medaile za statečnost ....... pokud vím tak se uděluje za 100tý nákup u firmy Alpha laugh.gif

Odesláno

YPO těsně vedle. Chtěl jsem na jednom čínským webu koupit Omegy Seamaster, za super cenu ( píšou, že nemají COSC), no a oni jestli koupím troje, tak mi pošlou i ten metál ( bohužel pouze pozlacenej - ale není to vidět). No neber to.

No a pozor - prodávají i Fortis.

Návštěvník YPO
Odesláno

YPO těsně vedle. Chtěl jsem na jednom čínským webu koupit Omegy Seamaster, za super cenu ( píšou, že nemají COSC), no a oni jestli koupím troje, tak mi pošlou i ten metál ( bohužel pouze pozlacenej - ale není to vidět). No neber to.

super super to rád slyším ........medaile i fortis mám rád ..........hodíš link ? laugh.gif

Odesláno

super super to rád slyším ........medaile i fortis mám rád ..........hodíš link ? laugh.gif

Jasně. www.china.com

Ale musíš si to tam už najít sám. biggrin.gif

Návštěvník YPO
Odesláno

Jasně. www.china.com

Ale musíš si to tam už najít sám. biggrin.gif

tak do toho nejdu laugh.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...