mmaki Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Zdravím všechny příznivce hodinek. Rád bych vás poprosil o radu. Líbí se mi tyto hodinky: http://www.hodinky-ingersoll.eu/hodinky-spolecenske-in-6900-rbk-grand-canyon-iv-p-43, ale po přečtení příspěvků zde na fóru váhám. Líbil by se mi částečný průhled na strojek a datumovka, nic víc bych nepotřeboval. Máte nějaké tipy na podobné hodinky, ale lepší kvality? Zatím hledám marně. Cenový limit je cca 10 tis. Díky za tipy. Martin
SCIFI Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Jestli vahas tak nevahej. Kdyz je koupis tak to ma jednu obrovskou vyhodu. A to ze uz nikdy v zivote tak hloupe neprijdes o desitku Za deset se daji koupit hezky kvalitni hodinky i s pruhledem. Chces na kuzi nebo kovovym tahu?
Daemonultimate Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Jo tyhlenc ty,tak to poslechni kolegu,krásná cesta jak vyhodit desítku za něco s pár set korunovou hodnotou.Rozhlídni se po fóru,projdi si poradní vlákna,třeba i prodejní vlákno,lehce zjistíš,jaké značky s touhle cenovkou mají cenu.Pak si už jen vybereš ten tvůj model.
McStinger Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Nekupuj to. Ak sa Ti páči priehľad na strojček, hľadaj "open heart watch", prípadne "skeleton". Niečo by si si mohol vybrať u Orientu, napr. DW08003W apod.
Davros Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Dalsi novy clen s ingersolmi? Sa to nejako rozmaha kazdopadne suhlasim s hore uvedenym je to crep podla mna si treba urcit naco tie hodinky chces ci k obleku alebo len do kanclu ci sport a outdoor, quartz alebo mechanika... Pokial nie je urcene toto tak je kazdy jeden navrh vystrel do tmy. A vitam ta na fore
Tomas_2002 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Open Heart s datumovkou, za to budou podle mě jen Orient Eminence. Seiko ani Hamilton tuto kombinaci myslím nedělají a na Zenith bys musel k těm 10.000,- CZK přidat i nějaké párové orgány :-)
mmaki Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Určení hodinek je do kanclu k džínám. Na outdoor mám Suunto Vector. Čím víc hledám tím míň v tom mam jasno... Mně ty Ingersolly přišly hlavě vizuálně zajímavý. Martin
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Ty ingersoly jsou kýčovitej hnus s nefunkční napodobeninou tourbillonu.
SCIFI Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Open Heart s datumovkou, za to budou podle mě jen Orient Eminence. Seiko ani Hamilton tuto kombinaci myslím nedělají a na Zenith bys musel k těm 10.000,- CZK přidat i nějaké párové orgány :-) myslis ze chce open heart? Ja pochopil ze staci pruhledny dynko. To u seika vybere mraky.
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Vzhledem k tomu, že o "částečném průhledu na strojek" psal v souvislosti s touhle divočinou, tipnul bych si, že opravdu myslel open heart a nikoli průhledný dýnko.
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Jinak přidám tip na pěkný kvalitní hodinky k džínám i obleku. Tohle je teď v inzerci:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71101-predam-seiko-sarx017/ Není to ten příšernej čínskej kolotoč jako ingersoll, graf von monte wehro a podobný krámy, ale jsou to univerzální hodinky od kvalitní firmy, který se ti za tejden neokoukaj. A maj i průhledný dýnko a trochu dekorovanej strojek.
mmaki Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Chlapy tak to trošku zjednoduším, vynechám open-heart, ale průhledný dýnko by se mi líbilo. Hodinky na kůži a s datumovkou a automaty...Jinak platí, co bylo psáno výše (sportovní mám, tohle je do kanclu a na denní nošení) Nějakej tip? Preferoval bych Švýcary. Ptám se odborníků, kteří mají trh s hodinkami prolezlý skrz na skrz. Takže budu rád za nějaký konkrétní tipy, ne rady tipu hledej na netu.... Předem díky Martin Upraveno 4. června 2014 uživatelem mmaki
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Co ty v mým předchozím postu? Za desítku dobrej kup i s náramkem a dvěma řemenama (další řemeny si můžeš nakoupit jaký chceš a přehazovat dle libosti). edit: aha, teď jsem si všiml, že chceš švýcary, tam budeš mít u automatů o dost menší výběr. Zkus mrknout na nějaký Hamiltony, Revue Thommen, možná Tissot či Victorinox. Cenově to ale bude na hraně. Upraveno 4. června 2014 uživatelem USER47
mmaki Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Případně mě napadají ještě Němci... PS: tip dobrej ale moc se mi nelíbí, chtěl bych nějaký zajímavější, ale těžko se mi to specifikuje, hledám, kdyžtak pošlu, co se mi líbí Díky Upraveno 4. června 2014 uživatelem mmaki
Tclaw Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Co takhle Tissoty? Např. http://www.hodinky-365.cz/tissot-luxury-automatic-t0554101605700-x161839?gclid=CI7Qs86B4b4CFZShtAodHAMAbw
mmaki Odesláno 4. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Vzhledově se mi třeba líbí i tyhle
USER47 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Ty malý ciferníčky jsou stopky (chronograf). Mechanický švýcarský hodinky, který by měly strojek se stopkama, za 10k neseženeš zcela určitě. Leda baterkáče, ale pak bys musel oželet průhled na strojek a mechaniku. Upraveno 4. června 2014 uživatelem USER47
Kex Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Jestli nutně potřebuješ něco, co nějak trochu vizuálně koresponduje s těma Ingersollama, tak co třeba tyhle Bulovy? IMHO žádný zázrak (a nemají požadovaný open heart ani průhled dýnkem), ale jsou to hodinky http://www.chrono24.cz/bulova/mens-gemini-watch--id2660963.htm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se