X-Bob Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 musím služebně pryč, 100% nestihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 18. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 X-Bob nestíhá, takže jeho místo se uvolnilo pro náhodné kolemjdoucí. Mimo toho jsem ještě dozamluvil něco navíc. Celkem 16 židliček. Takže pokud máte ještě někdo chuť, jste vítáni. Nejezděte autem, pivo mají opravdu dobré! Dopoledne jsem se trochu poflakoval a zašel do kamenné prodejny internetového obchodu Chrono v Dělnické na Pha 7. Mimo nákupu řemínku jsem se pokusil zlanařit i člena Chrono.cz k náštěvě burzičky. Bohužel, má hoňku a nedostaví se, každopádně vás mám od něj pozdravit. Činím tak raději za plného vědomí, v hospodě bych to určitě opomenul vyřídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Chtěl bych všem zúčastněným poděkovat za velmi příjemný večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Chtěl bych všem zúčastněným poděkovat za velmi příjemný večer Přesně tak, bylo to fajn. Tak dobré pivo jsem už dlouho nepil - teda s výjimkou toho, které si sám vařím. Fotky budou, až se mi bude chtít vyvolat film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Pivo bylo hnusné (nealko), ale jinak to byl velmi příjemný večer. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Seznamil jsem se s nekolika chronomagory, prijemne si pokecal, popil dory pivo, nakoupil dvoje pekny hodinky... Moc fajn veceer Diky! Jo, a pokracovani: s opickou sem sel dneska na druhy (ustni) kolo prijimacek a dostal 46 bodu z 50 Upraveno 19. června 2007 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Omlouvám se, že jsem včera nedorazil, ale měl jsem bouračku a 3,5 hodiny jsem čekal na policii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 gratulace boobeekovi! ..jinak já se včera sice dlouho nezdržel, ale bylo to prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Nechápu co všichni chválíte. Z pelechu jsem vylezl po desáté a ještě mi nebylo úplně dobře Boo-beek gratuluji, jsi opravdový hrdina! Už jenom proto, že jsi dokázal ráno vstát. Jo a ten tatarák jsi namíchal fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Omlouvám se, že jsem včera nedorazil, ale měl jsem bouračku a 3,5 hodiny jsem čekal na policii... To je smutné. Jsi O.K.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olda Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Jo, bylo to velmi příjemné pozdní odpoledne. Jen mi tam vadila ta grupa co pořád jen kecala o hodinkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Oldo, máš recht, nějak se to zvrtlo. Skoro jsme si ani nemohli pokecat o muzice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 A můžu se zeptat, jaké mňamky jste tam kdo vydražil? Třeba mě to napříště nakopne se také zůčastnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 A můžu se zeptat, jaké mňamky jste tam kdo vydražil? Třeba mě to napříště nakopne se také zůčastnit Od včerejška jsem hrdým majitelem těchto Poljotů - díky NiGu. Vzhledem k míře mého včerejšího osvěžení jsem si je mohl naplno vychutnat až dnes odpoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Ja jsem si privezl uzasny Timex Automatic v nerezu, stacilo jen dokoupit remen&jsou super. Vzala si je polovicka Diky, toljo! Btw, nemate nekdo tucha, co je to za kalibr?? A uzasne placaty poljoty, krasnej cifernik Ty budu nosit ja Diky, NiG! Upraveno 19. června 2007 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 já moc pěkné Primky, díky NiG! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Nechápu co všichni chválíte. Z pelechu jsem vylezl po desáté a ještě mi nebylo úplně dobře Boo-beek gratuluji, jsi opravdový hrdina! Už jenom proto, že jsi dokázal ráno vstát. Jo a ten tatarák jsi namíchal fakt dobře. Vážení kolegové, že vy pravidelně netrénujete !! Nějakých 8 - 10 plzní vás přece nemůže vyvést z míry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 (upraveno) Já si chěl koupit ty Timexy v automatu, leč vyžral mi je Boo-Beek a tomu zase jeho polovička Tak jsem alespoň vyměnil jedny Primky s Filipsem. Dal mi za ně krásnou krabičku Tissot. Upraveno 20. června 2007 uživatelem NIGHTinGALE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Já si chěl koupit ty Timexy v automatu, leč vyžral mi je Boo-Beek a tomu zase jeho polovička Tak jsem alespoň vyměnil jedny Primky s Filipsem. Dal mi za ně krásnou krabičku Tissot. Asi hodinu jsem se rozmejslel, cas jsi mel Ale nelituju, na tom reminku jsou fakt hezky! Btw, opravdu nikdo netusite, co je to za kalibr, nebo jste jen lini psat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Koupil jsem od NiGa Triasy , pouzdro bylo pískované a tah lesklý . Nechal jsem dnes opískovat tah aby byl stejný jako pouzdro a vypadají o hodně lépe . Foto dodám jak bude čas . Díky NiGu za prodej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se