Přejít na obsah

Burzička č. 3

31682

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

X-Bob nestíhá, takže jeho místo se uvolnilo pro náhodné kolemjdoucí. Mimo toho jsem ještě dozamluvil něco navíc. Celkem 16 židliček. Takže pokud máte ještě někdo chuť, jste vítáni. Nejezděte autem, pivo mají opravdu dobré!

Dopoledne jsem se trochu poflakoval a zašel do kamenné prodejny internetového obchodu Chrono v Dělnické na Pha 7. Mimo nákupu řemínku jsem se pokusil zlanařit i člena Chrono.cz k náštěvě burzičky. Bohužel, má hoňku a nedostaví se, každopádně vás mám od něj pozdravit. Činím tak raději za plného vědomí, v hospodě bych to určitě opomenul vyřídit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seznamil jsem se s nekolika chronomagory, prijemne si pokecal, popil dory pivo, nakoupil dvoje pekny hodinky... Moc fajn veceer :)

Diky! :)

Jo, a pokracovani: s opickou :wine: sem sel dneska na druhy (ustni) kolo prijimacek a dostal 46 bodu z 50 :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja
A můžu se zeptat, jaké mňamky jste tam kdo vydražil? Třeba mě to napříště nakopne se také zůčastnit :smile_anim:

Od včerejška jsem hrdým majitelem těchto Poljotů - díky NiGu. Vzhledem k míře mého včerejšího osvěžení jsem si je mohl naplno vychutnat až dnes odpoledne :drunk:

post-953-1182270429.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja jsem si privezl uzasny Timex Automatic v nerezu, stacilo jen dokoupit remen&jsou super. Vzala si je polovicka :(   :) Diky, toljo!

Btw, nemate nekdo tucha, co je to za kalibr??

A uzasne placaty poljoty, krasnej cifernik :) Ty budu nosit ja :D

Diky, NiG!

post-1203-1182277692.jpg

post-1203-1182277770.jpg

post-1203-1182277802.jpg

post-1203-1182277850.jpg

post-1203-1182277917.jpg

post-1203-1182277981.jpg

post-1203-1182278009.jpg

Upraveno uživatelem boo-beek
Odkaz ke komentáři

Nechápu co všichni chválíte. Z pelechu jsem vylezl po desáté a ještě mi nebylo úplně dobře :)

Boo-beek gratuluji, jsi opravdový hrdina! Už jenom proto, že jsi dokázal ráno vstát. Jo a ten tatarák jsi namíchal fakt dobře.

Vážení kolegové, že vy pravidelně netrénujete !! :drunk:

Nějakých 8 - 10 plzní vás přece nemůže vyvést z míry :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

1. Já si chěl koupit ty Timexy v automatu, leč vyžral mi je Boo-Beek :( a tomu zase jeho polovička :D

Tak jsem alespoň vyměnil jedny Primky s Filipsem. Dal mi za ně krásnou krabičku Tissot.

Asi hodinu jsem se rozmejslel, cas jsi mel :) Ale nelituju, na tom reminku jsou fakt hezky! Btw, opravdu nikdo netusite, co je to za kalibr, nebo jste jen lini psat? :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...