hciq Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Omluva, nedorazil jsem...hlavně pro longa jestli se účastnil. O autonehodě se již psalo. Já jí měl kapánek dříve usnul jsem a podťal autem strom o průměru 40 cm. No a nějak se z toho novýho porodu nemůžu zcela vzpamatovat. Blahořečeny budiž velký americký káry. Jinak bych už asi nic nenapsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Koupil jsem od NiGa Triasy , pouzdro bylo pískované a tah lesklý . Nechal jsem dnes opískovat tah aby byl stejný jako pouzdro a vypadají o hodně lépe . Foto dodám jak bude čas . Díky NiGu za prodej. Rádo se stalo Koupil jsem je před pár týdny od Caliho o pár set dráže, než jsem ti je prodal. Ale nevadí, jsem moc rád, že je někdo bude nosit. Já je měl jako dárek pro kamaráda, který si je ale nevzal - prý mu stačí mobil. Byl jsem z toho celkem smutný a proto jsem moc rád, že se našel někdo, komu se líbily. A už se těším na to foto! Dal jsem si závazek, že už kamarádům hodinky kupovat nebudu. Poslední memento mé hlouposti jsou tyhle Trias a fungl nové Seiko 5 od Kubsona, které jsem koupil pro tchána. Ten byl nejdříve nadšen, ale za 2 dny mi je vrátil, že prý jsou moc těžké a jeho staré kvarcky Prim "jdou přesněji, lépe pasují pod manžetu košile a tak blbě hlasitě netikají" (doslovná citace) Nechcete někdo hezká Seiko 5 za rozumný peníz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 hciq, roon: Tedy panove, to je narez! Sice mi mrzi, ze jste tam nebyli, nicmene jsem hlavne rad, ze jste podle vseho OK... NiG: Jaky? Kdyz jsem pak nejak zapomnel na ty Luch, tak treba Seiko5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Omluva, nedorazil jsem...hlavně pro longa jestli se účastnil. O autonehodě se již psalo. Já jí měl kapánek dříve usnul jsem a podťal autem strom o průměru 40 cm. No a nějak se z toho novýho porodu nemůžu zcela vzpamatovat. Blahořečeny budiž velký americký káry. Jinak bych už asi nic nenapsal. Člověče, to pondělí bylo fakt mizerné. Jel jsem ráno z Brna a D1 nic moc. Ale Prahou jsem projížděl cca. 2 hodiny a za tu dobu mě míjelo asi 6 sanitek. Něco se dělo... Asi skvrny na Slunci Hlavně, že jsi O.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 hciq, roon: Tedy panove, to je narez! Sice mi mrzi, ze jste tam nebyli, nicmene jsem hlavne rad, ze jste podle vseho OK... NiG: Jaky? Kdyz jsem pak nejak zapomnel na ty Luch, tak treba Seiko5? Luch můžeš mít za 300Kč včetně pošty. A ta Seika, to jsou přesně ty, jak jsem ti je vyfoukl v Kubsonově prodejním inzerátu http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7136 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Kdyz tm uz nejsou fotky Mohl bys prosim jednu dve fotecky nekam (klidne i me do mailu) hodit? Prosim prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 (upraveno) nebejt přední travezy a kardanu, tak jsem v řiti. Nechce někdo nějaký díly na Firebirda rok 86, motor šel 15 cm ale je ok. Tak ttoto je on a takto vypadal před dřevorubeckým výkonem. Fotku po dodám. Upraveno 20. června 2007 uživatelem hciq Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2007 Na auto se vybodni bouráku. Hlavně že jsi celej, a že to odskákalo auto a strom, a ne někdo jiný. V putyce jsi chyběl, a příště to budeš muset dohnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2007 Opískované Triasy od NiGa . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 24. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2007 to HCIQ Promin ,ze jsem neodpovedel drive, vubec nic se nedeje, to je zku.....j zivot, spechas a cim vice toho chces stihnout tim vic za h....o to stoji. Hlavne ze jsi v pohodicce. No a hlavne aby jsem nebyl jako hulvat chci vsem zucastnenym podekovat za fajn vecer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Vážení kolegové, fotky z burzičky jsou zde: http://web.telecom.cz/lsr/burzicka/ Fotky si samozřejmě můžete stáhnout. Můžete vybrané fotky dostat v plném rozlišení cca 2600x3900px (zadarmo). Můžete taky dostat fotky na papíře (za úhradu nákladů). Fotil jsem na film, takže fotky na papíře budou vypadat mnohem lépe, než v elektronické podobě. Přidávám jednu jako závdavek. S pozdravem Dubraro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Vážení kolegové, fotky z burzičky jsou zde: http://web.telecom.cz/lsr/burzicka/ Fotky si samozřejmě můžete stáhnout. Můžete vybrané fotky dostat v plném rozlišení cca 2600x3900px (zadarmo). Můžete taky dostat fotky na papíře (za úhradu nákladů). Fotil jsem na film, takže fotky na papíře budou vypadat mnohem lépe, než v elektronické podobě. Přidávám jednu jako závdavek. S pozdravem Dubraro Bohuzel, kdyz chci fotky rozkliknout, tak link je na (asi Tvuj ) lokalni disk (G:), slo by to opravit pls.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 17. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2007 Bohuzel, kdyz chci fotky rozkliknout, tak link je na (asi Tvuj ) lokalni disk (G:), slo by to opravit pls.? Opraveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 Hmmm, moc pěkný fotky i akce. Tohle je obzvlášť pěkná scenérie... http://web.telecom.cz/lsr/burzicka/701.jpg Někdy si musím udělat čas a na nějakém setkání se stavit, takhle si marně lámu hlavu, kdo je kdo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 hmm neviem si dost dobre predstavit ako toto mozu nosit ruski potapaci Atmosfera na burzicke musela byt vynikajuca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 V pondělí 18. 6. od 18. hodin U Jagušky. Odkaz pro ty, kteří nebyli na burzičce č. 2. http://www.ujagusky.com/ Od dvojky už uplynulo hodně času a mám ten pocit, že je nejvyšší čas si poklábosit u píva, vyměnit a prodat pár kousků. Také se zdá, že tu začínají nesmyslně bujet vzájemné antipatie a to jen na základě cancání ve fóru. Tohle se vždy nejlépe vyřešilo v hospodě. Doufám, že to u nikoho ještě nedošlo až tak daleko, že by účast odmítl a oponenta nepřišel aspoň nakopnout Kdyby zábava vázla, můžem rozpoutat hromadnout bitku Tak co, mám to tam zamluvit? krasny napad, ja som tu asi tyzden a uz chcem nejaku riadnu hromadnu bitku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 18. srpna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2007 nebejt přední travezy a kardanu, tak jsem v řiti. Nechce někdo nějaký díly na Firebirda rok 86, motor šel 15 cm ale je ok. Tak ttoto je on a takto vypadal před dřevorubeckým výkonem. Fotku po dodám. skoda toho bouraka! fesny Knight rider! ;-} Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Ve středu 21. 5. od 18. hod. si jdeme s HonzouX sednout na pár piv k Jagušce. Pokud někdo tou dobou dostanete chuť na opravdu dobré pivko, zastavte se, třeba z toho zase vyjde tak hezká burzička jako posledně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 15. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 Ve středu 21. 5. od 18. hod. si jdeme s HonzouX sednout na pár piv k Jagušce. Pokud někdo tou dobou dostanete chuť na opravdu dobré pivko, zastavte se, třeba z toho zase vyjde tak hezká burzička jako posledně. JEstli to jenom trosku pujde, tak se rad stavim Konecne zas nejaka rozumna lokace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
31682 Odesláno 15. května 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2008 První vlaštovka! Tušil jsem že nezklameš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se