tmoris Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Paradni volba, gratulace a uzivej si je!
Dali Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Gratuluju, tyhle hodinky mám už několik let a pořád se mi líbí. Vždy si říkám, abych nehromadil zbytečně hodinky, že až najdu nějaký, který se mi líbí víc, tak je prodám a furt je mám. Nějak na nich nemůžu najít slabiny.- velikost na mojí ruku 19,5 cm akorát- 7 denní rezerva- přesnost +1 s/den- nádhernej čistej dizajn, datumka a vůbec všechno tam kde má bejt, je vidět že strojek byl zkonstruován pro tyhle hodinky- skvělej řemen- jak k obleku, tak ke kraťasům- užasnej strojek Dost jsem přemýšlel s tech samých s věčným kalendářem v bílém zlatě, ale odradilo mě složité štelování korunkou. Podle mě nejlepší volba jakou jsi mohl udělat.
ondralbc Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Krabice Upraveno 9. června 2014 uživatelem ondralbc 1
Rufanius Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Nádhera opravdu perfektní...gratulace
ondralbc Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Zátiší s hodinovými manzetami
ondralbc Odesláno 9. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Jeste zkouska pohromade s predchozim
Locque Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tady není co vytknout. Ikdyby se člověk snažil. Bravo, to jsou Hodinky...
walter10 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Jsou parádní. (Všiml jsem si, že je ve světě nosí i spousty lidí s poněkud neadekvátně hubeným zápěstím /nejspíše ryzích fandů řady Portuguese/. Sem tam s tím mé oko krapet bojuje. )
IWClover Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Odesláno 10. června 2014 Tohle jsou jedny z těch hodinek, které bych nosil nejraději naruby
kerob Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Nadhera,sedmidenky je moje slabost.Gratuluji!
kerob Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 (upraveno) V 9. 6. 2014 v 8:03, Dali napsal: Gratuluju, tyhle hodinky mám už několik let a pořád se mi líbí. Vždy si říkám, abych nehromadil zbytečně hodinky, že až najdu nějaký, který se mi líbí víc, tak je prodám a furt je mám. Nějak na nich nemůžu najít slabiny.- velikost na mojí ruku 19,5 cm akorát- 7 denní rezerva- přesnost +1 s/den- nádhernej čistej dizajn, datumka a vůbec všechno tam kde má bejt, je vidět že strojek byl zkonstruován pro tyhle hodinky- skvělej řemen- jak k obleku, tak ke kraťasům- užasnej strojek Dost jsem přemýšlel s tech samých s věčným kalendářem v bílém zlatě, ale odradilo mě složité štelování korunkou. Podle mě nejlepší volba jakou jsi mohl udělat.Zbytecny strach ze štelování korunkou.V 1. pozici vytazeni posouvas datum a tim vse dalsi dopredu,v 2. pozici vytazeni otacis rucky na presny cas a hacking ti zastavi vterinovku.Nic vic nic mene.Pokud to pretahnes dopredu vic,zastavis je a pockas do dalsiho dne ci tolik o kolik jsi pretahl.U sedmidenek ti nehrozi, ze by se ti jen tak zastavily... takze toto snad udelas jen jednou a potom jen obcas korigujes vteriny,pokud jsi pedant... Upraveno 11. června 2014 uživatelem kerob
Petr77 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Ondro, je to vazne velka nadhera a jsem mj. paf i z toho, ze mas na ruce i GrandCarrery. To byl ten servis tak krute rychly? V 9. 6. 2014 v 18:18, ondralbc napsal: Jeste zkouska pohromade s predchozim
ondralbc Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 V 11. 6. 2014 v 11:02, Petr77 napsal: Ondro, je to vazne velka nadhera a jsem mj. paf i z toho, ze mas na ruce i GrandCarrery. To byl ten servis tak krute rychly?Ano dodržel slíbený termín, trvalo to 18dni. Nastiesti jen nejaky povoleny sroubek S hodinkami zatím maximálně spokojeny, časem bych pořídil nějaký custom reminek v hnědé barvě. Po čase nošení bych možná "downgradoval" na nižší verzi Chronograph (jsou o fous menší a designové hezčí cifr), nicméně ta inhouse strojovna je proste top!!!
Rufanius Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Mám jeden dotaz. Já myslel že GC Caliber 8 je 2892-A2 jako mám v EBEL ? Nejsem nejzkušenější tak předem sorry pokud se to debilní dotaz...
ondralbc Odesláno 11. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Ahoj GC C8 mají skutečně ETA 2892-A2, 21 kamenů. Toto je jiné vlákno
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se