Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluju, tyhle hodinky mám už několik let a pořád se mi líbí. Vždy si říkám, abych nehromadil zbytečně hodinky, že až najdu nějaký, který se mi líbí víc, tak je prodám a furt je mám. Nějak na nich nemůžu najít slabiny.

- velikost na mojí ruku 19,5 cm akorát

- 7 denní rezerva

- přesnost +1 s/den

- nádhernej čistej dizajn, datumka a vůbec všechno tam kde má bejt, je vidět že strojek byl zkonstruován pro tyhle hodinky

- skvělej řemen

- jak k obleku, tak ke kraťasům

- užasnej strojek

Dost jsem přemýšlel s tech samých s věčným kalendářem v bílém zlatě, ale odradilo mě složité štelování korunkou.

Podle mě nejlepší volba jakou jsi mohl udělat.

Odesláno

Jsou parádní. (Všiml jsem si, že je ve světě nosí i spousty lidí s poněkud neadekvátně hubeným zápěstím /nejspíše ryzích fandů řady Portuguese/. Sem tam s tím mé oko krapet bojuje. :))

Odesláno (upraveno)
  V 9. 6. 2014 v 8:03, Dali napsal:

Gratuluju, tyhle hodinky mám už několik let a pořád se mi líbí. Vždy si říkám, abych nehromadil zbytečně hodinky, že až najdu nějaký, který se mi líbí víc, tak je prodám a furt je mám. Nějak na nich nemůžu najít slabiny.

- velikost na mojí ruku 19,5 cm akorát

- 7 denní rezerva

- přesnost +1 s/den

- nádhernej čistej dizajn, datumka a vůbec všechno tam kde má bejt, je vidět že strojek byl zkonstruován pro tyhle hodinky

- skvělej řemen

- jak k obleku, tak ke kraťasům

- užasnej strojek

Dost jsem přemýšlel s tech samých s věčným kalendářem v bílém zlatě, ale odradilo mě složité štelování korunkou.

Podle mě nejlepší volba jakou jsi mohl udělat.

Zbytecny strach ze štelování korunkou.V 1. pozici vytazeni posouvas datum a tim vse dalsi dopredu,v 2. pozici vytazeni otacis rucky na presny cas a hacking ti zastavi vterinovku.Nic vic nic mene.Pokud to pretahnes dopredu vic,zastavis je a pockas do dalsiho dne ci tolik o kolik jsi pretahl.U sedmidenek ti nehrozi, ze by se ti jen tak zastavily... :whistling:  takze toto snad udelas jen jednou a potom jen obcas korigujes vteriny,pokud jsi pedant...

Upraveno uživatelem kerob
Odesláno

Ondro, je to vazne velka nadhera a jsem mj. paf i z toho, ze mas na ruce i GrandCarrery. To byl ten servis tak krute rychly?

V 9. 6. 2014 v 18:18, ondralbc napsal:

Jeste zkouska pohromade s predchozim :)

Odesláno
  V 11. 6. 2014 v 11:02, Petr77 napsal:

Ondro, je to vazne velka nadhera a jsem mj. paf i z toho, ze mas na ruce i GrandCarrery. To byl ten servis tak krute rychly?

Ano dodržel slíbený termín, trvalo to 18dni. Nastiesti jen nejaky povoleny sroubek :) S hodinkami zatím maximálně spokojeny, časem bych pořídil nějaký custom reminek v hnědé barvě. Po čase nošení bych možná "downgradoval" na nižší verzi Chronograph (jsou o fous menší a designové hezčí cifr), nicméně ta inhouse strojovna je proste top!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...