Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dost jsem přemýšlel s tech samých s věčným kalendářem v bílém zlatě, ale odradilo mě složité štelování korunkou.

Zbytecny strach ze štelování korunkou.V 1. pozici vytazeni posouvas datum a tim vse dalsi dopredu,v 2. pozici vytazeni otacis rucky na presny cas a hacking ti zastavi vterinovku.Nic vic nic mene.

Tohle mám na chronomagu rád, jak si tu umíme odborně poradit :D

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

....na to tahání u 7 dennek za korunky a kroucení s nima OPATRNĚ !!!!.....jsou tam jen našroubované na lepidle a často se to povoluje :-)))

Tak tak :) vlastně drží jen na dobre slovo :) teď ale vážně, je tu jedna věc co me zarazila. Ať seridím čas kolikrát chci a při 60s je minutovka vždy rovnoběžná s danou minutou, tak po par otáčkách se zase vychýlí. Takže třeba na 35s a ručička s minutami je už na cele. Je to normální?

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno (upraveno)

Jestli te to zere, musis to serizovani natrenovat. Zkus prejet kousek za celou minutu a pak se s minutovkou vratit pomalu presne na index, at jsou ozubena kola pri zacvakavani korunky porad v zaberu. Pokud se ti podari pri zacvaknuti minutovku udrzet na indexu s koleckama v zaberu, mela by pak i pri chodu s indexama stimovat.

Tohle mam vypozorovane u vicero hodinek a vzdycky je tak nastavuju. Neresim nepresnosti v chodu hodinek (+- 15 s / 24 h), ale kdyz nemam pri 60 s rucicku na minutovym indexu, to me nici.

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno (upraveno)

Některé 7750 je třeba dokonce dát na minutovce o půl minuty napřed a vteřinovka to z celé (když ji na celé hacknete) dojede a chytne se až za tu půlminutu...

Pak to sedí...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Nevím, jak ty sedmidenní, ale mně to funguje s Omegama, IWC i JLC takto. Když minutovou ručku seřizuji k indexu "po směru času", tak při zacvaknutí korunky trvá cca půl minuty, než se minutová ručka začne pohybovat. Když ale minutovou ručku seřizuji k indexu "proti směru času", tak se při zacvaknutí korunky rozběhne hned. Tomu, aby minutová ručka při zacvaknutí korunky neposkočila zabráním tak, že po nastavení minutovky (proti času) na index otočím korunkou mírně zpět, ale jenom trochu, aby se minutovka nepohla. Tak to zkus, když to tak zvládnou "inženýry" od IWC, tak by ty tvoje taky mohly. ;)

Odesláno

Taky je mám rád, tak alespoň přidám dvě fotky...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 1
Odesláno

sorry za mozno blbu pripomienku, no nemal by "inhaus" znamenat ze to vstko funguje tak nejak dobre?   :worried_anim:

Vychazel jsem původně ze stejného předpokladu :)
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Slíbil jsem zde nějaké postřehy z "užívání" si hodinek. Tak cca 1,5 měsíc nošení, střídám s jinými - celkem tak v poměru 60% času oproti jiným hodinkám. Během 1 dne se předcházejí cca 3-4s což mi přijde bezvadné. Seřizování jsem také vychytal - trošku mě mátlo, že se minutovka nasrovná, když člověk zamáčkne na 60s přesně na středu - musím počkat na cca 20s po a poté se to chytí :)

Jinak jsem asi nepostřehl žádná negativa a tyhle hodinky mi zůstanou pěkných pár (desítek?) let. Návrhy od členů fóra na výměny, jsou tedy pasé ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...