Jörg8X Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Snow: Tak průhled na strojek při WR330 je vážně divný, o tom žádná Jinak já ze svých Action Diverů mám taky dobrý pocit, přijde mi, že jsou to pěkně udělané hodinky a snad to něco vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 siwi: Velikost je vyhovuje a váha hodinek je skutečně velmi nízká, při nošení pak není skoro znát, že je mám. Zatím tedy spokojenost Jörg8X: origo guma vyhovuje, jen ta barva moc ne, přemýšlím, že bych po čase oživil a zkusil černobílou. V tom případě užívej ve zdraví. Já je měl původně v modré a jen s lítostí jsem se jich zbavoval. Vyhovovala mi např. ta masivní luneta s krokem po celých minutách. Krásně kovově cvakala, kladla přiměřený odpor a dodávala hodinkám takový dojem robustnosti a spolehlivosti. Jsou to prostě krásné hodinky. A s titanem mám jen ty nejlepší zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Ahoj, pridavam foto mych DS ROYAL. Jsou to Quartzky, ale dostal jsem se k nim za senzacni cenu, takze nebylo o cem vahat....Souhlasim s nazorem, ze Certina vice nez TISSOT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KankX Odesláno 1. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2015 Certina DS-1 ...průhled dýnkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 DS Sport Precidrive.Zrovna došly domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2019 Dám to aj sem, Certina DS2 s ťahom z DS1 Škoda, že sa takýto typ na DS2 nevyrába. Tento mi k nim pasuje lepšie ako originál s lešteným stredom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Mám je právě rok, tak je čas je ukázat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Mám je právě rok, tak je čas je ukázat :-) Přesně tyhle jsem si před nedávnem prohlížel v obchodě. A překvapilo mě nejen perfektní zpracování, ale i velice pohodlný tvar pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matik Odesláno 12. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2019 Přesně tyhle jsem si před nedávnem prohlížel v obchodě. A překvapilo mě nejen perfektní zpracování, ale i velice pohodlný tvar pouzdra. Jo, nosí se výborně a snesou i "hrubší" letní zacházení. Vlastně i zimní... :-) Chtěl jsem "potápky" v quartzu a vůbec toho nelituju. Pořád běží, přesný a připravený, jen si je zas vzít na ruku. Nosím je teď málo, ale pomalu se blíží čas, kdy zase zazáří a to ony -speciálně u moře - umí moc hezky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Certina DS Action - koupené z druhé ruky. Z náramku jsem je přehodil na strap, což mi víc vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Certina DS Action - koupené z druhé ruky. Z náramku jsem je přehodil na strap, což mi víc vyhovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubosnetusil Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Moje první Certiny. A propo, nemáte někdo nepotřebný tah ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 16. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 Dnes jsem distal msnzelky a deti, predcasny darek ke 40. Jedny Certiny uz mam, ale tyhle potapky budou ted favorit... jsou krasnyCertina DS Action Powermatic 80 Sea Turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 ponořil jsem se do bludiště dějin a oprášil své nesmrtelné retro certiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 DS Podium Precidrive GMT Aluminium Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Tak ich šupnem aj sem, snáď sa to tu rozhýbe. Určite máte v hodinkovniciach / na ruke súce kúsky tak s s nimi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Pěknej náramek k nim dali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se