Přejít na obsah

Ukážte svoje Certiny

Ičo

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

siwi: Velikost je vyhovuje a váha hodinek je skutečně velmi nízká, při nošení pak není skoro znát, že je mám. Zatím tedy spokojenost

Jörg8X: origo guma vyhovuje, jen ta barva moc ne, přemýšlím, že bych po čase oživil a zkusil černobílou.

V tom případě užívej ve zdraví. Já je měl původně v modré a jen s lítostí jsem se jich zbavoval. Vyhovovala mi např. ta masivní luneta s krokem po celých minutách. Krásně kovově cvakala, kladla přiměřený odpor a dodávala hodinkám takový dojem robustnosti a spolehlivosti. Jsou to prostě krásné hodinky. A s titanem mám jen ty nejlepší zkušenosti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...
  • Po letech...
  • po měsících...

Přesně tyhle jsem si před nedávnem prohlížel v obchodě. A překvapilo mě nejen perfektní zpracování, ale i velice pohodlný tvar pouzdra. 

Jo, nosí se výborně  a snesou i "hrubší" letní zacházení. Vlastně i zimní... :-) Chtěl jsem "potápky" v quartzu a vůbec toho nelituju. Pořád běží, přesný a připravený, jen si je zas vzít na ruku. Nosím je teď málo, ale pomalu se blíží čas, kdy zase zazáří a to ony -speciálně u moře - umí moc hezky :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...