5etter Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Tak je to správné a tak to má být Samozřejmě se taky připojuji do dlouhé řady gratulantů. Aby sis nemyslel, že se mi nelíbí - líbí, i když ne tolik jako orienty. Rozhodně jsou lepší než steinharty, těm jsem na chuť nepřišel. Obecně ale pořád platí, že máme podobný vkus a jsem zvědav, čím je cca za půl roku nahradíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Díky. Tyhle hodinky ke mě přirostly tak, že normálně fakt sám věřím tomu, že mi zůstanou minimálně několik let. Ale neboj. Na Orienty jsem v žádném případě nezanevřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 Vítr mě zavál pod Ještěd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Poslední fotka s Orient Ray. Víc než měsíc byly na ruce, aniž bych pocítil potřebu nosit něco jiného. Tento týden by mi měl přijít balíček z Tatarstánu, tak bych je stejně sundal. Rozhodl jsem se odložit je už dnes a vytáhnout nějaké hodinky, které nosím málo, aby se pár dnů ohřály na ruce. Volba padla na Seiko 5 DX, které jsou tak staré a pěkné, že je mi blbé je nosit. Lehoučké, pohodlné, rolex stajl, lesk jako blesk. prostě paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2017 Výbornej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Jsou to fešandy, kdo by jim tipl padesát let? Nosí se velmi pohodlně a jako bonus jdou velmi přesně. Pátek třináctého Oblekovky ve svém přirozeném prostředí. Jak jsem psal, nosím je velmi výjimečně a vždy opatrně. Například při řezání flexou nebo obloukovém svařování kovů netavící se wolframovou elektrodou je šetrně zakrývám rukávem montérkové blůzy. Hlavně dávám bacha na magnetické pole. Na dýnku je napsáno WATER PROOF, ale nápis ANTIMAGNETIC jsem tam nikde nenašel. Na ciferníku je sice nějakej blesk, co vypadá jako , ale ve skutečnosti je to jen logo Daini Seikosha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 13. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Jo, tyhle Seika jsou parádnický. Začínám u sebe pozorovat, že se mi čím dál víc líbí menší hodinky. A tohle je přesně TA velikost. Sluší ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Na víkend jsem vyndal z trezoru svoje legendární zelenáče. Na tu hru zelených odstínů a lesků je radost pohledět a to nemluvím o semknutých šicích pětek, které občas vykouknou.Jak by asi naživo vypadala ta modrá verze? Dcerka měla v neděli druhé narozeniny. Vzhledem ke svému zaměření dostala malej nakladač. Sem si chodíme hrát s lopatičkama. My teda říkáme "bagrovat". Dokonce jsem ještě vytáhl kraťasy. Na podvečerní výlet jsem si vzal amfibie, tušil jsem, že to bude tematické. To je dost, žes nás jednou vyvez! Tak tady je ta azbuka, kvůli které jsem si na výlet přezul hodinky. S ruským štítonošem Ještě jednou Russia, bez hodinek to lépe vynikne. A kde že to je? Přece na Mohyle míru. Jo a taky jsme rekonstruovali koupelnu. Konečně jsme vyřadili to starý umyvadlo. Loučím se s pozdravem KOZA DOJÍ KREV! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Super, tyhle zelene se mi moc libi. Dodatecne gratuluji male k jejim narozkam a preji hodne stesticka a zdravicka v zivote.Mohyla je bonbonek, moc pekna a diky za fotky a info k ni.Vtipna vlozka s umyvadlem a kozou jen ukazuje, ze jsi vesela kopa a to se dnes ceni, bravo!Celkove vzato, Tve vlakno mam moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 16. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Díky tano. Cením si toho. I já se s tebou čas od času rád zatoulám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Mám dva nové přírůstky, ale ještě jsem nedostal tu správnou náladu, abych o nich něco sepsal. A ani ještě nemám dost fotek.Takže zatím něco z archivu, respektive z foťáku. Ke stahování fotek z jeho karty se dostávám čím dál tím méně často, takže je to vždycky se zpožděním několika týdnů. Dělám to, čemu jsem si vždycky myslel, že se vyvaruju - fotím mobilem. American Beauty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Nádhera! Před 14 dny jsem tohle autíčko viděl naživo: https://www.zonerama.com/Link/Photo/119234786/3791699 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 21. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 Povedené fotky krásných aut. V tom listí jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2017 Byla to moc příjemná akce. Foceno na Vyšehradě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Dnešní krásné počasí a zajímavé datum mě přimělo vyběhnout na zahradu a pohrát si s digitálkama. Měl jsem při tom na ruce víkendové amfibie, víc než po roce na originálním plechovém tahu, na který už jsem dávno zapomněl, ale teď na zimu se bude hodit. _______________________________________________________________________________________________ Dlužím vám představení posledních dvou přírůstků, které mi shodou okolností přišly ve stejný den někdy v polovině října.První z nich jsou Vostok Amphibia. Od té doby, co mě touto značkou nakazil kolega travex, vystřídal jsem čtyři kusy. Čtyři různé ciferníky, čtyři různá pouzdra. Zkoušel jsem všechno možné, ale stejně jsem celou dobu věděl, že si nakonec pořídím úplně stejné hodinky, jaké jsem viděl u travexe - černý ciferník s potápěčem v pouzdře 710. Nyní jsem dospěl k závěru, že konečně nastal ten pravý čas. siwi si pořídil svoje definitivní aquaracery, 5etter tedy zainvestuje do definitivních amfibií. První fotky nových hodinek směřovaly do vlákna amfibistů. Pořád mi na nich něco neštymovalo a až druhý den jsem si všiml, že je to tvarem pouzdra. Vostok prostě udělal změnu a začal ta pouzdra dělat trochu jinak. Celou situaci si můžete přečíst na odkazu výše. Jelikož jsem chtěl tu starší verzi pouzdra, tyto hodinky jsem hned prodal a u jiného prodejce jsem si po předchozí domluvě objednal přesně to, co jsem chtěl. Hodinky jsou zatím na cestě, lítají po Rusku tam a zpět... _______________________________________________________________________________________________ Vraťme se teď do doby, kdy jsem čekal na doručení amfibií. Nic dalšího jsem rozhodně kupovat nechtěl. Spíš přemýšlím, čeho se zbavit, protože toho mám moc. Jen tak z dlouhé chvíle koukám do prodejního vlákna a najednou koukám, že jsou tam modré Seiko pětky, sourozenci mých zelenáčů. A prodává je lub, tedy člověk, od kterého mám ty zelené - to je asi znamení. Všiml jsem si, že je nedávno koupil od jiného člena, což mě překvapilo, protože jsem netušil, že na fóru jsou. Přemýšlel jsem sice jenom chvilku, ale zato intenzivně. Chci je? Potřebuju je? Budu je nosit? Asi ne. Ale zase by to byla pěkná dvojička do sbírky. Neříkal jsem si, že nebudu zbytečně utrácet za hodinky? Ale kdy se zase objeví? Navíc v NOS stavu, oba předchozí majitelé je nenosili. Cítíce mravní povinnost to udělat, nakonec jsem lubovi napsal a byl jsem první. Dokonce prý uvažoval, že mi je nabídne rovnou, ale nakonec se rozhodl je prodat demokraticky. Tak si mě přece našly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 Slíbil jsem, že provedu srovnání modrých a zelených pětek. Dnes jsem se k tomu konečně dostal. Jak už jsem psal jinde, na modrých jsou daleko víc vidět pětky, kterýma je poset celý ciferník. Ten je však tmavší a většinou vypadá spíš jako černý než modrý. Jenom sluneční odlesky se lesknou pěkně kovově modře.Na zelených jsou pětky na ciferníku vidět daleko hůř, člověk musí natáčet hodinkama do různých úhlů a hledat je. Zelená je však zelenější (světlejší) a ciferník má výraznější sunburst efekt, odráží víc světla a hodinky tak víc září.Možná, že zelené vypadají efektněji, modré důstojněji.Pěkný jsou oboje Kdybyste je chtěli někde hledat, vězte, že zelené jsou SNK543, modré jsou SNK357. A nyní již nechám promlouvat fotky, které toho řeknou víc než tisíc slov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2017 No výborně! Jestli jsem tě inspiroval koupí definitivek, tak ti přeji, aby ti opravdu vydržely. Je zajímavé, že i já jsem chtěl starší provedení A srovnávací fotky obou pětek jsou moc zajímavé. Máš pěkné kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Měl jsem teď pár dní ban, takže jsem měl najednou spousty času, který bych jinak proseděl na fóru. Využil jsem ho k focení hodinek, které nenosím.Jako první jsem vytáhl otcův cestovní budík Ruhla. Budík byl oceněn zlatou medailí na veletrhu v Lipsku. To je tady. Městečko Ruhla jsem na mapě nenašel, tak aspoň Glashutte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Ten budik nema chybu. Chtel jsem se optat, v tom budiku je radio? Mohl by jsi mi trochu priblizit, jak funguje?DIK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.