tomaskrtek Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 ahoj, opět mám prosbu o radu-jaká je reálná cena těchto dámských hodinek? koupené ve Vídni 2009 za 800 euro, kompletní balení-krabička s přebalem, pouzdro, záruční karta, účtenka, knížka... 2x nošené, vypadají jako nové.... díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomaskrtek Odesláno 19. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2014 (upraveno) takže za 8k je to dobrá koupě?! díky za radu :-) Upraveno 19. června 2014 uživatelem tomaskrtek
gougy Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 za 8k to je odpovídající. Hlavně aby udělaly radost
Kid_A Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 souhlas, za 8 udelaj kupu radosti... za 8k to je odpovídající. Hlavně aby udělaly radost
lukin_ova Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 (upraveno) souhlas, za 8 udelaj kupu radosti... Koupil jsem je mojí a jak si je nandala, tak je zatím nesundala.Na malou ruku jsou super. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června 2014 uživatelem lukin_ova
Hasňa Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Ta fotka má silné vibrace. Foceno Sonakem?
tomaskrtek Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 tak to bohužel neklaplo, poslala mě s nimi k šípku... kdyby měl někdo zájem tak za 8 jsou volné :-(
Kid_A Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 krááásnýýý...hodinky.)Koupil jsem je mojí a jak si je nandala, tak je zatím nesundala.Na malou ruku jsou super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se