Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
No jo, ale pokud stále platí, že kupovat/prodávat můžou jen Members_50, potom to omezení i v sekci Hodnocení dává smysl ne? Jak může někdo hodnotit prodávajícího, když nemůže nakupovat?

Já jsem to pochopil tak, že kupovat mohou všichni a prodávat pouze mem50. Ale nejsem si 100% jistý.

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Ondra
Odesláno
Já jsem to pochopil tak, že kupovat mohou všichni a prodávat pouze mem50. Ale nejsem si 100% jistý.

Koupit můžeš, ale musíš napsat mail, nelze vstoupit do sekce a vložit příspěvek.

Odesláno

Vážení, chápu, že jste měli určitě dobrý důvod ke změně systému spravujícího diskusní fórum. Já jsem člověk konzervativní a nerad měním věci, které fungují. Osobně mě docela udivují nadšené reakce lidí, kteří tuto změnu kvitují s povděkem. Já jsem asi blbej, podařilo se mi akorát získat nové heslo, přihlásil jsem se a omylem jsem neodškrtl option "pamatovat heslo" (proč se implicitně nabízí??) a nejsem schopen se prokoktat správou svého účtu a doťukat se ke změně hesla na nějaké lidsky pamatovatené a podobné úpravy. Neprosím o pomoc, nějak se s tím poperu. Je to naprosto moje chyba a blbost, protože desítky (třeba i stovky 8-) jiných uživatelů to zvládly. Omlouvám se za znečišťování vzduchu svými frustracemi, ale muselo to ven. Mějte se všichni krásně a buďte šikovnější než já. Howgh.

Odesláno

chaver - to je jen otazkou casu, potom si zvyknes na vymozenosti noveho fora a ke staremu uz by jsi se asi nevratil ;) Me to v prvni chvili taky pripadalo slozity atd., ale zvyknul jsem si a vyhovuje mi to :whistle:

Návštěvník Ondra
Odesláno

Taky se vám zdá, že v novém fóru (shoda náhod?) se nějak zastavil prodej (nabídky) hodinek?

Odesláno

chtel bych se jenom zeptat, jestli existuje nejaka souhrna funkce ve stylu "najit odpovedi na me prispevky" idealne pak pouze na nove. nektera fora to umi...?

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno
Nove forum neni stare forum ;)

Ne, to teda není, to máš pravdu.

Bohužel.

Stejně jako nic není jak bývalo. Od rohlíků až po lokomotivy.

A jak se zdá, ani lidé nejsou co bývali.

Vždycky jsem obdivoval Tvůj přístup, Tvé zapálení pro věc i jistý nadhled, trpělivost a porozumění odklizeci.

A kam se to všechno podělo?

Kdyby jsi byl ženou, z čehož Tě ale rozhodně nepodezírám, dovolil bych si tvrdit, že u Tebe nastala léta přechodu.

Já dost chápu, že tohle "nové" forum je tak trochu Tvé dítko. Rozumím dokonce i mateřským pudům a citům, které Tě s ním mohou svazovat.

Ale zlob se na mě jak chceš, takové kraviny, co jste si pánové odsouhlasili tak trochu ala Mnichov 1938, ještě navíc odůvodňované jakýmsi obecným světovým úzusem ze zahraničních obdobných diskuzních serverů, to JSEM FAKT NEČEKAL.

Pravidlo 50 při záměru prodat nad tím vším jen ční do nebeských výšin. To ale dvojčata čněla taky, než se odporoučela k zemi.

Pravidla jsou dobrá věc, ale čeho je moc, toho je hodně.

Nováčci budou potupně psát PM starým pákám a ti zase budou stejně potupně psát PM nebo maily nováčkům. Jak úchvatné a kultivované.. Zbytek světa přijde o zábavu sledovat arabskou tržnici v reálném čase, handlování a smlouvání se jaksi dostane do těch "správných" neviditelných sfér, lidé jako já budou psát blafy všude možně, aby získali možnost vůbec normálně, důstojně a veřejně napsat svoji legitimní nabídku do prodejní sekce. Celkem vzato paráda.

A do toho ještě Ty začni s teoriemi o tom, co je DRZOST, co je SPRÁVNÉ a co je NORMÁLNÍ!

On Ti někdo v nějakém bazaru přibalil k hodinkám i deset deka neomylnosti?

Ani nevíš, jak moc si vážím jednoho člověka tady, který měl sice příspěvků fůru, ale jediný (aspoň co já jsem si všiml) začal znovu od nuly s nepatrným slůvkem před bývalým nickem "NEW".

Máš nějakou teorii, co ho k tomu úžasnému lidsky i morálně překrásnému činu vedlo?

Držet basu s kámošema? Solidarita? Pokora?

A hádej, co poslední dobou chybí Tobě, odklizeci?

Ano - všechny tyto tři věci. Loyalita (ne sám se sebou nebo s horními deseti tisíci, ale s obyčejnými členy fora I NOVÁČKY!! Každý dnes už ví, že jen mládí má zelenou a bez nováčků se z tohoto fora stane brzy snobský klub), solidarita a hlavně POKORA.

Věřím, že jsi velice slušný, čestný člověk a brzy se ze svých mladických nerozvážností poučíš. A je jenom na Tobě, jak dlouho Ti to bude trvat.

Pěkný den Ti přeji, odklizeči.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Bohužel.

Vždycky jsem obdivoval Tvůj přístup, Tvé zapálení pro věc i jistý nadhled, trpělivost a porozumění odklizeci.

Kdyby jsi byl ženou, z čehož Tě ale rozhodně nepodezírám, dovolil bych si tvrdit, že u Tebe nastala léta přechodu.

Já dost chápu, že tohle "nové" forum je tak trochu Tvé dítko. Rozumím dokonce i mateřským pudům a citům, které Tě s ním mohou svazovat.

Ale zlob se na mě jak chceš, takové kraviny, co jste si pánové odsouhlasili tak trochu ala Mnichov 1938, ještě navíc odůvodňované jakýmsi obecným světovým úzusem ze zahraničních obdobných diskuzních serverů, to JSEM FAKT NEČEKAL.

Pravidlo 50 při záměru prodat nad tím vším jen ční do nebeských výšin. To ale dvojčata čněla taky, než se odporoučela k zemi.

Nováčci budou potupně psát PM starým pákám a ti zase budou stejně potupně psát PM nebo maily nováčkům. Jak úchvatné a kultivované.. Zbytek světa přijde o zábavu sledovat arabskou tržnici v reálném čase, handlování a smlouvání se jaksi dostane do těch "správných" neviditelných sfér, lidé jako já budou psát blafy všude možně, aby získali možnost vůbec normálně, důstojně a veřejně napsat svoji legitimní nabídku do prodejní sekce. Celkem vzato paráda.

A do toho ještě Ty začni s teoriemi o tom, co je DRZOST, co je SPRÁVNÉ a co je NORMÁLNÍ!

Ani nevíš, jak moc si vážím jednoho člověka tady, který měl sice příspěvků fůru, ale jediný (aspoň co já jsem si všiml) začal znovu od nuly s nepatrným slůvkem před bývalým nickem "NEW".

Máš nějakou teorii, co ho k tomu úžasnému lidsky i morálně překrásnému činu vedlo?

Ano - všechny tyto tři věci. Loyalita (ne sám se sebou nebo s horními deseti tisíci, ale s obyčejnými členy fora I NOVÁČKY!! Každý dnes už ví, že jen mládí má zelenou a bez nováčků se z tohoto fora stane brzy snobský klub), solidarita a hlavně POKORA.

Věřím, že jsi velice slušný, čestný člověk a brzy se ze svých mladických nerozvážností poučíš. A je jenom na Tobě, jak dlouho Ti to bude trvat.

Pěkný blábol! :(

BTW ten "new" člen to udělal proto, že se mu nepovedlo zaregistrování pod původním jménem. :D

Návštěvník Kamil
Odesláno
To Kamil : Tos mě podcenil..

Aha, já myslel, že se ti nechtělo předělávat registraci. :)

Odesláno

Bohužel.

To je jako by to psala moje tchýně. Pěkný sloh. :notworthy:

Odesláno
To je jako by to psala moje tchýně. Pěkný sloh. :notworthy:

Teď tedy nevím, jestli je to pochvala (děkuji) nebo urážka (nezlobím se) :D

Ostatně - kde bereš jistotu, že nejsem Tvoje tchýně? :smile_anim:

Odesláno
Pěkný blábol! :(

BTW ten "new" člen to udělal proto, že se mu nepovedlo zaregistrování pod původním jménem. :D

Děkuji za obsažnou poklonu.

Mojí tupé hlavě by jistě spíše pomohlo, kdyby jsi jasně napsal v čem blábolím. Čtu celkem pozorně (nejen příspěvky odklizece) a jsa majitelem značně mdlého rozumu nemám pochopitelně na věci ten správný stranický názor. Dejte mi legitku, já si budu lepit známky a třeba časem s váma hoši budu souhlasit bez výhrad. Zatím mi ovšem malou rebelii dovolíte, ne?

Další možnost je mne ignorovat.

Anebo taky smazat můj nick, ne? Nebo že by ani to nebylo v tomto překrásném novém foru možné? Ani pro administrátory a držitele rootovských práv?

Návštěvník Kamil
Odesláno
...kdyby jsi jasně napsal v čem blábolím...

Blábolem jsou dle mého přirovnání odklizece k ženské v přechodu, dále srovnání fóra s Mnichovem `38.

Pravidlo 50příspěvků je celkem rozumná věc, abychom se vyhnuli překupníkům a prodejcům faků.

A s Milisem to taky není úplně tak, jak myslíš. A v čem prosímtě vidíš "úžasný lidsky i morálně překrásný čin"? V tom, že si někdo udělal novou registraci?

A tohle jsi vyčetl v které příručce: "Každý dnes už ví, že jen mládí má zelenou..."

Odesláno
Blábolem jsou dle mého přirovnání odklizece k ženské v přechodu, dále srovnání fóra s Mnichovem `38.

Pravidlo 50příspěvků je celkem rozumná věc, abychom se vyhnuli překupníkům a prodejcům faků.

A s Milisem to taky není úplně tak, jak myslíš. A v čem prosímtě vidíš "úžasný lidsky i morálně překrásný čin"? V tom, že si někdo udělal novou registraci?

A tohle jsi vyčetl v které příručce: "Každý dnes už ví, že jen mládí má zelenou..."

Bohužel mne nenapadlo žádné jiné přirovnání. Možná je trochu drsné.

Aha, já myslel, že zvlášť tady by zrovna překupníkům a prodejcům fakeů pšenka nekvetla a že každý rozumně uvažující prodejce falzifikátů by se velkým obloukem vyhnul odborně zaměřenému foru s mnoha lidmi, kteří poznají fake i skrz zeď.

Ano, přesně v tom, že si udělal novou registraci vidím úžasný čin. Pokud ho nevidíš Ty, je to jen Tvůj problém.

A k té příručce, no, myslím byla jakoby purpurově červená, co já vím, nějaký zlacení tam bylo pár mikronů a teď nevím přesně, jestli se to celé nejmenovalo - PŘIJĎ MEZI NÁS, MLADÝ SOUDRUHU, nebo tak nějak. Což je nepodstatné, protože všude na Zemi vidí v dětech budoucnost, což podle mého názoru se dá volně přeložit, že i tady jsou nováčci velmi potřebným a vítaným jevem. Ale asi se mýlím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...