Tomasek Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Paráda, len ten zvyk..... Vážne to je železná košeľa. Ale pevne verím, že bude všetko to dobré z pôvodných funkcií a ešte voľačo navyše. Novejch funkcí už jsem objevil dost, ale zatím u mě vede Inbox - možnost přijímat a odpovídat na zprávy bez nutnosti poštovního klienta.
falkkon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Možná je to blbá otázka, je tady někde něco jako "poslední příspěvky" ?
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Nejake nove barevne skiny budou snad pozdeji. Ted si prosim zkontrolujte, jestli se vam neztratilo nejake vyznamne mnozstvi vasich prispevku! Pocet prispevku se po konverzi kazdemu prepocital podle skutecneho soucasneho stavu. A ackoliv konverze nehlasila nejaky problem, neda se vyloucit, ze se "neco malo" ztratilo
Godin Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Modrá je dobrá, ale zelená mi byla bližší. Ale zvyknu si . Odklízeči nemohl by jsi prosím udělat krátký seznam zásadních změn oproti starému fóru? Myslím hlavně ty týkající se technické funkčnosti jako např. možnost editace již vložených příspěvků atd.
Tomasek Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Možná je to blbá otázka, je tady někde něco jako "poslední příspěvky" ? Je to vpravo nahoře - zobraz nové příspěvky
Tomasek Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Nejake nove barevne skiny budou snad pozdeji. Ted si prosim zkontrolujte, jestli se vam neztratilo nejake vyznamne mnozstvi vasich prispevku! Pocet prispevku se po konverzi kazdemu prepocital podle skutecneho soucasneho stavu. A ackoliv konverze nehlasila nejaky problem, neda se vyloucit, ze se "neco malo" ztratilo Já jich mám tak o 100 méně To než doženu!
Onion1 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Onion se změnil na Onion1... nějak jsem v emailu nic nenašel, tak jsem si vyrobil novou identitu... jen mně mrzí, že nemůžu použít původní email.. a samozřejmě mi bude trvat, než se naučím se tady v tom orientovat... to víte "starého psa novým kouskům.... " Upraveno 1. června 2007 uživatelem Onion1
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Já jich mám tak o 100 méně To než doženu! Ono v podstate kazdemu se ztratilo "par" prispevku. Je to i tim, ze kdyz se preditm ve starem foru mazaly cele thready a diskuze, to cislo postu se asi neupdatovalo. Updatlo se jen smerem nahoru, po vlozeni noveho prispevku, ale ne dolu pro smazani diskuze. A bohuzel, neda se ani vyloucit, ze nektere posty proste padly za vlast. Pokud vite o nejakem postu, ktery ve starem foru urcite byl a ted ho nemuzete najit, dejte prosim vedet.
Xpak Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Nejake nove barevne skiny budou snad pozdeji. Ted si prosim zkontrolujte, jestli se vam neztratilo nejake vyznamne mnozstvi vasich prispevku! Pocet prispevku se po konverzi kazdemu prepocital podle skutecneho soucasneho stavu. A ackoliv konverze nehlasila nejaky problem, neda se vyloucit, ze se "neco malo" ztratilo Nejsem žádný kecal, ale řekl bych, že počet příspěvků se u mě snížil. Chtěl jsem prodat nějaké přebytky, takže budu muset být aktivnější, abych učinil zadost novým pravidlům (viz. 50 příspěvků)
roon Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Já jich mám tak o 100 méně To než doženu! chce to pilně přispívat....
vlasta66 Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Díky za nové fórum, je parádní a člověk si na něj určitě brzy zvykne.
Baker Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Nejsem žádný kecal, ale řekl bych, že počet příspěvků se u mě snížil. Chtěl jsem prodat nějaké přebytky, takže budu muset být aktivnější, abych učinil zadost novým pravidlům (viz. 50 příspěvků) Stejny problem
PanzerBear Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 chrrr, chrr.. zkouska rozhlasu ....
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Modrá je dobrá, ale zelená mi byla bližší. Ale zvyknu si . Odklízeči nemohl by jsi prosím udělat krátký seznam zásadních změn oproti starému fóru? Myslím hlavně ty týkající se technické funkčnosti jako např. možnost editace již vložených příspěvků atd. Clovece toho je tolik, ze bych tim popisem zabil silene casu a prostoru. Nejhlavnejsi novinky jsou asi PM zpravy, moznost primeho postovani obrazku a attachmentu do postu a PM zprav, jednodussi editace textu v prispevcich, blog, a pak hromada admin veci, kvuli kterych se to asi cele delalo. prispevky se ted adminama nebudou uplne mazat, ale v podstate pesouvat do kose, odkud se budou dat vratit zpet, kdyz se nejak dohodneme ze to bylo smazano zbytecne. Dal se bude dat snadneji odstranovat spam a jine sracky, rozdelovat prispevky na vice diskuzi atd... Jsou tu teda i nejaka omezeni. Na nektere jste uz asi prisli, o nekterych se mluvilo ve starem foru. Vsechno je to ale v testovaci fazi, veci se muzou a budou menit. Napriklad se neda smazat prispevek ani diskuze nikym jinym nez adminem. Prispevky se daji editovat jen 15 minut po vlozeni. A do Buy&Sell sekce muzou prispivat jen lide s 50+ prispevky.
Tomasek Odesláno 1. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2007 (upraveno) Teď jsem zjistil, že kvůli novému heslu zmizelo přihlášení k odběru zpráv u všech témat, kde jsem to zvolil. To bude fuška všechno zpětně projít. Upraveno 1. června 2007 uživatelem Tomasek
Baker Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Clovece toho je tolik, ze bych tim popisem zabil silene casu a prostoru. Nejhlavnejsi novinky jsou asi PM zpravy, moznost primeho postovani obrazku a attachmentu do postu a PM zprav, jednodussi editace textu v prispevcich, blog, a pak hromada admin veci, kvuli kterych se to asi cele delalo. prispevky se ted adminama nebudou uplne mazat, ale v podstate pesouvat do kose, odkud se budou dat vratit zpet, kdyz se nejak dohodneme ze to bylo smazano zbytecne. Dal se bude dat snadneji odstranovat spam a jine sracky, rozdelovat prispevky na vice diskuzi atd... Jsou tu teda i nejaka omezeni. Na nektere jste uz asi prisli, o nekterych se mluvilo ve starem foru. Vsechno je to ale v testovaci fazi, veci se muzou a budou menit. Napriklad se neda smazat prispevek ani diskuze nikym jinym nez adminem. Prispevky se daji editovat jen 15 minut po vlozeni. A do Buy&Sell sekce muzou prispivat jen lide s 50+ prispevky. Myslim ze to mazani je nevyhoda, alespon v sekci prodam. Pokud je obchod uzavren ke spokojenosti prodavajiciho i kupujiciho. Zde bych tuto moznost rozhodne uvital.
fractal Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 nejak nemozem najst rss kanaly pre nove miestnosti... su tu?
Godin Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Clovece toho je tolik, ze bych tim popisem zabil silene casu a prostoru. Nejhlavnejsi novinky jsou asi PM zpravy, moznost primeho postovani obrazku a attachmentu do postu a PM zprav, jednodussi editace textu v prispevcich, blog, a pak hromada admin veci, kvuli kterych se to asi cele delalo. prispevky se ted adminama nebudou uplne mazat, ale v podstate pesouvat do kose, odkud se budou dat vratit zpet, kdyz se nejak dohodneme ze to bylo smazano zbytecne. Dal se bude dat snadneji odstranovat spam a jine sracky, rozdelovat prispevky na vice diskuzi atd... Jsou tu teda i nejaka omezeni. Na nektere jste uz asi prisli, o nekterych se mluvilo ve starem foru. Vsechno je to ale v testovaci fazi, veci se muzou a budou menit. Napriklad se neda smazat prispevek ani diskuze nikym jinym nez adminem. Prispevky se daji editovat jen 15 minut po vlozeni. A do Buy&Sell sekce muzou prispivat jen lide s 50+ prispevky. Jasně rozumím, mě zajímala právě ta editace, chtěl jsem upravit již neaktuální prodejní vlákno a nevím jak editovat. Ale teď koukám, že píšeš, že příspěvky se dají editovat jen 15 minut po vložení a jak se teda bude editovat když se hodinky prodají třeba za týden a já tam budu chtít vložit prodáno. Nebo budu chtít případně jednorázové snížit cenu?
odklizec Odesláno 1. června 2007 Nahlásit Odesláno 1. června 2007 Teď jsem zjistil, že kvůli novému heslu zmizelo přihlášení k odběru zpráv u všech témat, kde jsem to zvolil. To bude fučka všechno zpětně projít. No tohle se pri konverzi asi neprenaselo. Nektere veci se holt musi nastavit nanovo. Mne vic trapi ty "ztracene" images v prispevcich, ale to se snad casem nejak fixne Obrazky porad mame, snad to bude znamenat jen prepsat linky v DB?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se