USER47 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nositelný to bude všechno... Ještě můžeš kouknout na quartový seiko SGEG03 (modrý) a SGEG05 (černý).
zarkow Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Díky za tipa, ještě mě přijdou fajn i http://www.watchshop.com/mens-seiko-automatic-watch-ska573p2-p99965802.html?st=SKA573P2 ale to bych musel navyšovat rozpočet, což se mi aktuálně nehodí...
milan.w Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Pokud je prodejce autorizovaný tak ti může vystavit mezinárodní záruční list a pak ti to opraví i v čechách. Pokud je to překupník tak pak záruka není nebo je ale jen přes něj. Ale každá značka to má jinak takže se s ním nejdříve domluv. Nejlepší tedy bude koupit v kamenném obchodě někde poblíž mého bydliště, pokud bude přijatelná cena....chtěl byhc se ještě zeptat jestli by mi někdo mohl doporučit obchod pro koupi koženého řemínku k hodinkám, vím že se hodně liší kvalitou, tak jestli máte něco vyzkoušeného
Rufanius Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Obchodů bude spousta ale všechno obvykle závisí na tom kolik do toho chceš investovat. Docela hezký řemeny měli v KOSCOMU v Praze u masaryčky poradí ti a opravdu mají snahu.
Rufanius Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nejlepší tedy bude koupit v kamenném obchodě někde poblíž mého bydliště, pokud bude přijatelná cena....chtěl byhc se ještě zeptat jestli by mi někdo mohl doporučit obchod pro koupi koženého řemínku k hodinkám, vím že se hodně liší kvalitou, tak jestli máte něco vyzkoušenéhoInternetu bych se nebál, všechny quartzky mám z netu a nikdy jsem nic neřešil. Pokud projdeš prodejce kteří mají hodně dobré hodnocení tak není o čem.
USER47 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Na řemeny strapshop. Reference jsou i tady na fóru.http://www.strapshop.cz/ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/51792-wwwstrapshopcz/
boroevic Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nejlepší tedy bude koupit v kamenném obchodě někde poblíž mého bydliště, pokud bude přijatelná cena....chtěl byhc se ještě zeptat jestli by mi někdo mohl doporučit obchod pro koupi koženého řemínku k hodinkám, vím že se hodně liší kvalitou, tak jestli máte něco vyzkoušeného Obávám se, že to bude buď přijatelná cena nebo nákup v kamenném obchodě, sám si viděl, že ty ceny v ČR nejsou z nejnižších.... Záruku bych zase tolik nehrotil - tohle není mobil, který má vydržet 24 měsíců + týden a pak se rozpadnout, zároveň to není fashion značka, u které bývají počty reklamací vysoké.... I když ty hodinky koupíš u AD v ČR, tak 2 roky utečou jako voda a je po záruce....
gerber Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Pro inspiraci doporučuji shlédnout tyhle stránky: http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/ Vám oběma by se mohly trefit do vkusu Jsou tam tisíce modelů hodinek, vyráběných v Japonsku a přilehlých guberniích, pro případné objednání přímo od asijského zdroje je ovšem paypal velmi šikovný. Jak tu ale zaznělo, zvládne to skutečně každý.Jo, to jsem si dal :-) ale je pravdou, že je tam obrovské množství a stačí "jen" vybírat. Nevíte někdo, kde by se daly v Česku koupit tyto Citizeny?http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-promaster-divers-bn0100-51e-3652.html
USER47 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Citizeny bych u nás nekupoval, ani kdyby to šlo, v ČR maj nesmyslný ceny...
gerber Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Citizeny bych u nás nekupoval, ani kdyby to šlo, v ČR maj nesmyslný ceny...I to je pro mě dobrá informace, dík. A kde se vyplatí? myslím nějaký konkrétní obchod...
USER47 Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Citizeny jsem nikdy nenakupoval, takže s konkrétním obchodem neporadím, ale vím, že když jsem to nedávno zevrubně zkoumal, ceny v českejch obchodech byly úplně jinde než třeba na ebay, amazonu, rakutenu nebo chrono24, i pokud se k nim přičetlo DPH... Upraveno 20. června 2014 uživatelem USER47
gerber Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Citizeny jsem nikdy nenakupoval, takže s konkrétním obchodem neporadím, ale vím, že když jsem to nedávno zevrubně zkoumal, ceny v českejch obchodech byly úplně jinde než třeba na ebay, amazonu, rakutenu nebo chrono24, i pokud se k nim přičetlo DPH...Dík, chono24 vypadá dobře, hned jsem tam ty Citizeny našelhttp://www.chrono24.cz/citizen/bn0100-51e-eco-drive-promaster-diver-herren-taucheruhr--id2819998.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=true&manufacturerIds=&query=Citizen+BN0100-51E&STARTSEARCH=Hledat&watchCategories=&gender=&caseMaterials=&braceletMaterial=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&sortorder=0&priceFrom=&priceTo=&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
boroevic Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nic proti německému e-shopu, ale cena těch hodinek při dovozu z dálného východu je poloviční, ale zase by to nešlo přes celnici, což je pravda. Případné záruční opravy jsou otázkou, prodejce neznám.
gerber Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Nic proti německému e-shopu, ale cena těch hodinek při dovozu z dálného východu je poloviční, ale zase by to nešlo přes celnici, což je pravda. Případné záruční opravy jsou otázkou, prodejce neznám.Jo a navíc, když jsou právě čerstvě v nabídce k prodeji na tomto fóru. Bohužel jsem zaregistrován jen krátce a ani příspěvků moc nemám, takže na ně "nedosáhnu" :-(
vraby Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Proč by jsi nedosáhl? Stačí napsat prodejci a dohodnout se.
gerber Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Proč by jsi nedosáhl? Stačí napsat prodejci a dohodnout se.No protože v pravidlech jsem našel tuto větu:PRAVIDLA PRO SEKCE PRODÁM, VYMĚNÍM A OSTATNÍ Do těchto sekcí smí přispívat a zakládat vlákna pouze registrovaní členové fóra jejichž počet příspěvků přesáhl 50 a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců. ... a navíc mě to nepustí, abych dal odpověď, musel bych jedině přes SZ. Pokud se mýlím, tak se nechám milerád poučit, zkušenost s tím prozatím žádnou nemám, takže předem děkuji ;-)
vraby Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Klidně přes SZ,je to už na prodejci. Neboj nic.
gerber Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Klidně přes SZ,je to už na prodejci. Neboj nic.Fajn, dík za radu.
milan.w Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Měl bych ještě jeden dotaz ohledně údržby, když si koupím automaty. Musí se o ně nějak specielně pečovat? Viděl jsem hodně videí, kde hodinky pořád rozebírají a štelují strojek.
Marcus Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Měl bych ještě jeden dotaz ohledně údržby, když si koupím automaty. Musí se o ně nějak specielně pečovat? Viděl jsem hodně videí, kde hodinky pořád rozebírají a štelují strojek. Pokud nejsi hodinář anebo to není tvé hobby, tak bych do toho vůbec nelezl. Hodinky do 5 tisíc jsou bezúdržbové. Dokud šlapou, je to OK, jak přestanou chodit, tak se koupí lepší a dražší. Ale vážně, pokud nenastane nějaký malér, tak tam není o co pečovat. Než jim skončí záruka, budeš mít stejně nějaké úplně jiné hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se