Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud je prodejce autorizovaný tak ti může vystavit mezinárodní záruční list a pak ti to opraví i v čechách. Pokud je to překupník tak pak záruka není nebo je ale jen přes něj. Ale každá značka to má jinak takže se s ním nejdříve domluv.

Nejlepší tedy bude koupit v kamenném obchodě někde poblíž mého bydliště, pokud bude přijatelná cena....chtěl byhc se ještě zeptat jestli by mi někdo mohl doporučit obchod pro koupi koženého řemínku k hodinkám, vím že se hodně liší kvalitou, tak jestli máte něco vyzkoušeného

Odesláno

Obchodů bude spousta ale všechno obvykle závisí na tom kolik do toho chceš investovat. Docela hezký řemeny měli v KOSCOMU v Praze u masaryčky poradí ti a opravdu mají snahu.

Odesláno

Nejlepší tedy bude koupit v kamenném obchodě někde poblíž mého bydliště, pokud bude přijatelná cena....chtěl byhc se ještě zeptat jestli by mi někdo mohl doporučit obchod pro koupi koženého řemínku k hodinkám, vím že se hodně liší kvalitou, tak jestli máte něco vyzkoušeného

Internetu bych se nebál, všechny quartzky mám z netu a nikdy jsem nic neřešil. Pokud projdeš prodejce kteří mají hodně dobré hodnocení tak není o čem.

Odesláno

Obávám se, že to bude buď přijatelná cena nebo nákup v kamenném obchodě, sám si viděl, že ty ceny v ČR nejsou z nejnižších.... Záruku bych zase tolik nehrotil - tohle není mobil, který má vydržet 24 měsíců + týden a pak se rozpadnout, zároveň to není fashion značka, u které bývají počty reklamací vysoké.... I když ty hodinky koupíš u AD v ČR, tak 2 roky utečou jako voda a je po záruce....

Odesláno

Pro inspiraci doporučuji shlédnout tyhle stránky:

http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-watches-63/ Vám oběma by se mohly trefit do vkusu :) Jsou tam tisíce modelů hodinek, vyráběných v Japonsku a přilehlých guberniích, pro případné objednání přímo od asijského zdroje je ovšem paypal velmi šikovný. Jak tu ale zaznělo, zvládne to skutečně každý.

Jo, to jsem si dal :-) ale je pravdou, že je tam obrovské množství a stačí "jen" vybírat. Nevíte někdo, kde by se daly v Česku koupit tyto Citizeny?

http://www.creationwatches.com/products/citizen-eco-drive-53/citizen-eco-promaster-divers-bn0100-51e-3652.html

Odesláno

Citizeny bych u nás nekupoval, ani kdyby to šlo, v ČR maj nesmyslný ceny...

I to je pro mě dobrá informace, dík. A kde se vyplatí? myslím nějaký konkrétní obchod...

Odesláno (upraveno)

Citizeny jsem nikdy nenakupoval, takže s konkrétním obchodem neporadím, ale vím, že když jsem to nedávno zevrubně zkoumal, ceny v českejch obchodech byly úplně jinde než třeba na ebay, amazonu, rakutenu nebo chrono24, i pokud se k nim přičetlo DPH...

Upraveno uživatelem USER47
Odesláno

Citizeny jsem nikdy nenakupoval, takže s konkrétním obchodem neporadím, ale vím, že když jsem to nedávno zevrubně zkoumal, ceny v českejch obchodech byly úplně jinde než třeba na ebay, amazonu, rakutenu nebo chrono24, i pokud se k nim přičetlo DPH...

Dík, chono24 vypadá dobře, hned jsem tam ty Citizeny našel

http://www.chrono24.cz/citizen/bn0100-51e-eco-drive-promaster-diver-herren-taucheruhr--id2819998.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=true&manufacturerIds=&query=Citizen+BN0100-51E&STARTSEARCH=Hledat&watchCategories=&gender=&caseMaterials=&braceletMaterial=&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&maxAgeInDays=&sortorder=0&priceFrom=&priceTo=&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm

Odesláno

Nic proti německému e-shopu, ale cena těch hodinek při dovozu z dálného východu je poloviční, ale zase by to nešlo přes celnici, což je pravda. Případné záruční opravy jsou otázkou, prodejce neznám.

Odesláno

Nic proti německému e-shopu, ale cena těch hodinek při dovozu z dálného východu je poloviční, ale zase by to nešlo přes celnici, což je pravda. Případné záruční opravy jsou otázkou, prodejce neznám.

Jo a navíc, když jsou právě čerstvě v nabídce k prodeji na tomto fóru. Bohužel jsem zaregistrován jen krátce a ani příspěvků moc nemám, takže na ně "nedosáhnu" :-(

Odesláno

Proč by jsi nedosáhl? Stačí napsat prodejci a dohodnout se.

No protože v pravidlech jsem našel tuto větu:

PRAVIDLA PRO SEKCE PRODÁM, VYMĚNÍM A OSTATNÍ

Do těchto sekcí smí přispívat a zakládat vlákna pouze registrovaní členové fóra jejichž počet příspěvků přesáhl 50 a zároveň je jejich datum registrace na fóru starší než 6 kalendářních měsíců.

... a navíc mě to nepustí, abych dal odpověď, musel bych jedině přes SZ. Pokud se mýlím, tak se nechám milerád poučit, zkušenost s tím prozatím žádnou nemám, takže předem děkuji ;-)

Odesláno

Měl bych ještě jeden dotaz ohledně údržby, když si koupím automaty. Musí se o ně nějak specielně pečovat? Viděl jsem hodně videí, kde hodinky pořád rozebírají a štelují strojek.

Odesláno

Měl bych ještě jeden dotaz ohledně údržby, když si koupím automaty. Musí se o ně nějak specielně pečovat? Viděl jsem hodně videí, kde hodinky pořád rozebírají a štelují strojek.

Pokud nejsi hodinář anebo to není tvé hobby, tak bych do toho vůbec nelezl. Hodinky do 5 tisíc jsou bezúdržbové. Dokud šlapou, je to OK, jak přestanou chodit, tak se koupí lepší a dražší. Ale vážně, pokud nenastane nějaký malér, tak tam není o co pečovat. Než jim skončí záruka, budeš mít stejně nějaké úplně jiné hodinky.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...