JirikH Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Znáte někdo nebo máte zkušenost s CITIZEN Chronomaster? Mělo by jít o nejpřesnější hodinky (nezávislé na vnějších signálech) s přesností 5 s/rok.Prodávají se např. zde http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_fln=1&_nkw=citizen+chronomaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Samozrejme ze pozname,... ide o dobre HEQ hodinky, ktore bohuzial v nasich koncinach dost trpia tym, ze znacku Citizen tu maju ludia spojenu s trochu inym segmentom trhu a neveria ze mozu vyrabat aj hodinky za 2K USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Samozrejme ze pozname,... ide o dobre HEQ hodinky, ktore bohuzial v nasich koncinach dost trpia tym, ze znacku Citizen tu maju ludia spojenu s trochu inym segmentom trhu a neveria ze mozu vyrabat aj hodinky za 2K USD.Tomu osobně nerozumím, i když vím, že to tak je. Japonci umí udělat hodinky srovnatelné se Švýcary, v některých ohledech i lepší. Podobně u aut. Zajímaly by mě zkušenosti, např. jakou přesnost skutečně mají. Sám mám Citizen s EcoDrive a RadioControlled v titanu, protože jsem chtěl mít jedny prakticky bezúdržbové hodinky, do kterých 15 - 20 let nikdo nemusí vlézt a tím pádem nedojde k zasvinění kalibru prachem, namáhání těsnění, není třeba manipulace s korunkou a tím pádem opotřebovávat těsnění. Chronomaster mě zaujaly technologií. Časový signál není všude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Chronomaster je legenda, na fore mi nie su zname ziadne. Su aj verzie v mechanike, ale vynimocne su prave tie elektricke Pokial hladas totalne superpresne bezudrzbovky, je aj novsi model zvany The Citizen, ktory ma prepracovany povodny HEQ kaliber A660 na pohon solarnou energiou - do toho uz netreba liezt ani kvoli vymene baterky. Porovnanie Chronomaster vs The Citizen tu: http://forums.watchuseek.com/f9/review-citizen-aq1000-58e-part-1-a-605857.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Chronomaster je legenda, na fore mi nie su zname ziadne. Su aj verzie v mechanike, ale vynimocne su prave tie elektricke Pokial hladas totalne superpresne bezudrzbovky, je aj novsi model zvany The Citizen, ktory ma prepracovany povodny HEQ kaliber A660 na pohon solarnou energiou - do toho uz netreba liezt ani kvoli vymene baterky. Porovnanie Chronomaster vs The Citizen tu: http://forums.watchuseek.com/f9/review-citizen-aq1000-58e-part-1-a-605857.htmlDíky. Starší se mi líbí více. Hlavně ukazatel nabití je nějaký divný, rušivý. Nehodí se tam. Možná bylo lepší, aby indikátor byl řešen podobně, jako na kalibrech H144 a H145 řešili indikaci, zda jsou hodinky synchronizovány nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 IMO to na tych solaroch opticky dost zabija ten ukazovatel rezervy natahu, cela dokonalost cifru je v haji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 Puvodni se mi libi vic. Kazdopadne kvalitou zpracovani, quartz kalibrem jsou tyhle hodinky vynikajici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2014 IMO to na tych solaroch opticky dost zabija ten ukazovatel rezervy natahu, cela dokonalost cifru je v haji.Souhlas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikH Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2014 Chronomaster je legenda, na fore mi nie su zname ziadne. Su aj verzie v mechanike, ale vynimocne su prave tie elektricke Pokial hladas totalne superpresne bezudrzbovky, je aj novsi model zvany The Citizen, ktory ma prepracovany povodny HEQ kaliber A660 na pohon solarnou energiou - do toho uz netreba liezt ani kvoli vymene baterky. Porovnanie Chronomaster vs The Citizen tu: http://forums.watchuseek.com/f9/review-citizen-aq1000-58e-part-1-a-605857.htmlNašel jsem i mechaniky z 60. let. Desing je prakticky stejný.Jen jsem nenašel jejich přesnost. Měly buď 33 nebo 35 rubínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Zkusím po nějaké době oživit. Od posledního příspěvku tady pár Těch Citizenů přibylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Perpetual v akci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října (upraveno) Solar Upraveno 5. října uživatelem misso 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 17. října Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října To máš jako troje různý chronomastery? To jsi dobrej pacient. Ale jsou krásný všechny. Ty bez soláru ještě trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 30. října Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října Mám, no. A asi jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se