Karussell Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Za mě nechat IWC. Taky to vnímám tak, že na tomhle foru se ptát, jestli IWC, nebo Rolex, je skoro stejný, jako se na foru BMW ptát, jestli BMW, nebo Audi
skalis Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Nemyslim si, ze by vsichni souhlasili s tvym prirovnanim. Audi mi sedi spis na to IWC - do prdackych modelu davaji in-house, ale do spousty zakladnich ETU (koncernove TDI). Zatimco Rolex zadne koncernove TDI nepouziva...Za mě nechat IWC. Taky to vnímám tak, že na tomhle foru se ptát, jestli IWC, nebo Rolex, je skoro stejný, jako se na foru BMW ptát, jestli BMW, nebo Audi
Karussell Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Nemířil jsem na vlastnosti těch značek, spíš že celý tohle forum silně tíhne k Rolexu
Frantik Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Odesláno 30. června 2014 Ano, pozna posledni rok nebo 2, protoze jsou Rolex v kurzu. Ale vzdy tomu tak nebylo a rozhodne nebude.Takze si myslim, ze objektivity je zde porad dost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se