zvonek1969 Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Ahoj všichni.Prosím jestli někdo nevíte náhodou nynější cenu těchto hodinek.Předem děkuji za info.Cao Jirka. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
bohus76 Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Furt enom cena.Co se podívat na Aukro ? Dej je tam od koruny a hned budeš vědět kolik a za kolik.Tady nejsme žádní odhadci.
zvonek1969 Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Tak se omlouvám.Myslel jsem,že to nikomu nic neudělá,když tomu rozumí.Ale je vidět,ze jsem se mýlil.Ještě jednou se omlouvám,zvláště panu ochotnému bohuš76.Děkuji a cao Jirka.
bohus76 Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Máme tady rádi takové členy,co se zajímají jen o cenu a pak hurá na Aukro.Trochu slušnosti by neškodilo,nazdar.
zvonek1969 Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Jenom jsem chtěl zjistit cenu,jestli je mám nechat opravit,nebo ne.Po natažení nejdou.Zítra je nesu k hodináři a budu chytřejší.Myslím,že slušný jsem dost a nevím,kde bohus76 vzal,ze je chci prodávat?Kdybych chtěl,tak je dám na zdejší bazar.Nechápu zapšklé lidi,kteří bezdůvodně útočí na někoho,kdo se slušně ptá.Zřejmě osobní komplex,nebo problém.Doporučuji psychologa.Cao Jirka.
Karlos Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Myslel jsem,že to nikomu nic neudělá,když tomu rozumí.A my zase mysleli, že tobě to nic neudělá, když se sám podíváš na aukro
zvonek1969 Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Co máte s tím Aukrem?Já je nechci prodávat.Myslím,ze jsem to už psal.Opravdu se všem ještě jednou moc omlouvám,ze jsem se vůbec ptal.Děkuji lorch za normální odpověd.Cao Jirka.
Karlos Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Co by, prostě se tam podíváš a sám a hned zjistíš tu svoji cenu. Jednoduché.Ed: uvidíš tam za kolik se prodaly podobné. Prodávat tě nikdo nenutí.
bohus76 Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Dám si skončené Aukce a hned vím kolik a za co,ale je to velmi těžké,musím někoho stále vodit za ručičku. http://aukro.cz/listing/listing.php?order=m&string=Omega&search_scope=closed&bmatch=seng-v6-p-moto-czech-fuzzy-0430
Karlos Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Napsat dotaz a počkat až to někdo udělá za mě je mnohem jednodušší
zvonek1969 Posted June 22, 2014 Author Report Posted June 22, 2014 Naposled.Strašně se všem omlouvám,že jsem otravoval a už se zde nikdy nebudu na nic ptát.Vidím,že se to nedělá a je to neslušné.Prosím za prominutí.Děkuji.Cao Jirka.
Karlos Posted June 22, 2014 Report Posted June 22, 2014 Na ptaní není vůbec nic neslušného, ale pokud sem někdo přijde jen abychom mu tady zadarmo a bezpracně zjišťovali cenu jeho hodinek, tak to se nezlob, to si skutečně může najít sám., když to jde. A tady to jde.A pokud je to někdo, kdo se o hodinky zajímá, tak tím víc by asi měl projevit i nějakou vlastní snahu a ne jen čekat.Edit: Zkus se na to dívat nezaujatýma očima. A ještě Edit: A všimni si jak takovéhle dotazy končívají: Tazatel se urazí, že se mu něco nechce říct a chce se po něm samostatnost a špatní jsme my, že jsme mu to nechtěli jednoduše říct, když si léta dáváme tu práci, abychom něco znali.To se pak nediv, že je tu k takovým dotazům docela nechuť.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.