bondza1968 Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Pěkný fotky,pěkných hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Jen to datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 27. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 přesně tak - až budu mít trochu času, začnu řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hejsa Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Moc hezký hodinky Řeším podobný problém s roztečí, nenechává ti širší řemen na nožičkách zevnitř nějaké poškození, změnu či jiné stopy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 super kousek. pletu se nebo ma na dynku podpis hana sola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 je tam vyrytej milenium falcon :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 je tam vyrytej milenium falcon :-)nee, takhle nejak by to melo vypadat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Hezkyyy.... Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Moc hezký hodinky Řeším podobný problém s roztečí, nenechává ti širší řemen na nožičkách zevnitř nějaké poškození, změnu či jiné stopy? Popravdě, lehce to stlačí řemen v místě stěžejek, ale kůže i textil se poddá - 0,5 mm jsiou stopy na řemenu zcela zanedbatelné...takže používám v klidu i řemeny 22 mm, strap je taky 22 mm(jediné, co tam nejde dát, je mesh nebo tah 22 mm, ale to u těchto hodinek asi nehrozí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 7. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 nee, takhle nejak by to melo vypadat... ano - a přesně tak to i vypadá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2015 Quido gratuluju,čím víc na Tvý fotky koukám,tím víc se mi ty Hamiltony líbí. Toho data je ale fakt škoda, ub?rá na čistotě.Na tom hnědým řemenu jim to sluší jednoznačně nejvíc!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) tak!už jsem to konečně dotáhl do finále - datový věnec je vyměněný a datum už tak neruší člověk by ani neřekl, co to udělá radosti, a přitom taková blbost... (pochopitelně - coby detailista musím podotknout, že úplně ideální by to bylo bez data, případně, kdyby číslice data nebyla čistě bílá, ale lehce nažloutlá, jako jsou všechny indexy a pozadí nebylo zcela černé, ale lehce do tmavo-hnědozelené, jako je pozadí celého ciferníku, nicméně, buďme skromní a buďme rádi i za tento kompromis) (pár rychlocvaků z mobilu) Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) tak!už jsem to konečně dotáhl do finále - datový věnec je vyměněný a datum už tak neruší Tak a teď jsou opravdu COOL ! Na kolik tě ten počin vyšel a kde jsi si ho nechával vyměnit? ;-) PS: blbost to není - opravdu jim to hoooodně prospělo. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 cca 300 za venec a 300 za vymenu jednim sikovnym a ochotnym hodinarem v OVA - a to se vyplati !se sehnanim vence mi vyrazne pomohl jeden zatim nejmenovany vazeny clen fora (nejmenuji zatim, jelikoz jsem si nevyzadal jeho souhlas s uvedenim nicku) urcite prospelo, ale jak vidim kontrast te bile s tou retro kremovou, uz chapu toho manika, jak jsem cetl na nejakem zahranicnim foru, ze si dal tu silenou praci a ta cisla i pozadi na venci si sam nastrikal predem namichanou a odzkousenou barvou, aby to korespondovalo s celym cifernikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 1. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 a ted s novym zakazkovym remenem od R4B4 - podle mne jim slusi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2016 Co dodat? Dotažené k dokonalosti Velká gratulace k hodinkám, řemenu i ke vkusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 3. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 diky chlapi - mam z nich fakt radost (two brothers) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sicik Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Jsou nádherný a oproti verzi bez datumovky (H60419533), kterou si pořešil parádně, mají daleko pohlednější korunku. Řemen je bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhonka Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Mám tyto hodinky už více než dva roky a stále mě baví..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Nedivím se, jsou parádní. Tohle pouzdro se mi začíná čím dál tím víc líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se