bandicoot Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 (upraveno) No vpravo nahoře máš ten křížek, kterej jsem zarámečkoval nahoře. Klikni a rozbalí se to. Vo pivo!...a zavre se mi cely diskuzni forum a kam pujdu pak?Jdu to zkusit Edit, tak jo, diky, vyslo to. Takze urcite moje blbost, ze jsem si jednim hmatem ty vsechny sekce vpravo vypnul. Puvodne jsem si myslel, ze se to vypina samostatne po oknech a z toho krizku u diskuze jsem mel respekt... Upraveno 25. ledna 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2013 ...a zavre se mi cely diskuzni forum a kam pujdu pak?pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 ...a zavre se mi cely diskuzni forum a kam pujdu pak?Jdu to zkusit Edit, tak jo, diky, vyslo to. Takze urcite moje blbost, ze jsem si jednim hmatem ty vsechny sekce vpravo vypnul. Puvodne jsem si myslel, ze se to vypina samostatne po oknech a z toho krizku u diskuze jsem mel respekt...Prosím tě jak mám dát smajlíky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se