xmickey Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 po dokončení renovace v ELTONu jsem si zakázal chodit na tohle forum a bylo mi docela lehko, muj stav se ustalil na 3 seiko potapkach, jednech ruskych kraskach, neco v baterii, starsich kouscich hlavne od PRIM a hlavne na mych dlouho planovanych PRIMKach dnes dopoledne nam za bileho dne vykradli byt - vypacene okno - zmizely mi vsechny hodinky, krom monster kdyby nekdo z vas narazil na renovovane PRIM IGEN s cernym cifernikem, cernou datumovkou, zlutou lumi a inicialami "MP" na korunce, dejte mi prosim vedet, na dynku je i napis v latine diky (zmizelo toho vic, ale u PRIMek je snad nejvetsi sance, ze se najdou, mel jsem je dva mesice, nejvic mne stve fotak s fotkama z dovolene ktery jsem nestihl stahnout... pojistku mam u UNIQA, tak kdyby tam nekdo delal, prosim napiste, at vim, na co se pripravit)
People Odesláno 23. června 2014 Nahlásit Odesláno 23. června 2014 To nasere. Snad poistovna nebude robit problemy alebo policia zamaka a niekoho chyti, alebo nieco dopatra. Btw preco monstra nevzali?
xmickey Odesláno 23. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2014 monstra jsem mel na ruce (rano jsem mel cukani vzit si do prace primky a neudelal jsem to :-()
Liqid Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Zkusil bych obejít zastavárny v okolí, třeba to byla fetka a chtěla se toho rychle zbavit, na chlupatý bych nespoléhal.
martar Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Držím palce (pokud jde o Igeny, Tvé pocity dobře znám) :-( Přemýšlím, co bych dělal já... taky by mi nejvíc vadily fotky + pocit cizí pritomnosti v domě/bytě. To s bazary je dobrý nápad. Já mám na všech paměťových médiích jako první fotku ofoceny text o hezké odmene pro nálezce plus kontaktní mail. Většina lidí si že zvědavosti fotky prohlédne. Už mi to zachránilo mobil.
gougy Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Svinstvo to se nedá jinak komentovat. Každopádně personifikované Primky dávají naději a držím palce! (i s pojišťovnou)
xmickey Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2014 hosi, diky mocvcera jsem byl v pohode a ted to na mne dosedlo - nejvic mne stve ta bezmoc (a noci prace misto spanku, abych si ty veci mohl koupit)
xmickey Odesláno 24. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2014 fotek bohuzel nemam (nejsem fotici typ) naskladam sem fotky od predchozich majitelu SEIKO z roku 1979 a mych byvalych ruskych hodinek
Mirek Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Pánové, problém je v tom, že jste tady pilně zveřejnili kde všude to ,,ošéfujete". Zkuste si jen tak přečíst nápis na ciferníku ,,Prim Sport" a zadejte to strejdovi Gůglovi tak, jako ten co ty Primky a jiné hodinky šlohnul. Za půl minuty potom co to udělal už určitě brouzdal po Chronomagu a už teď ví, kam s nimi nesmí. Musí sw válet smíchy. Tyhle věci prostě patří do SZ No, držím palce, ať se najde alespoň něco... Částečně máš pravdu, sám jsem uvažoval, jestli to poslat přes sz nebo to napsat sem. Nakonec jsem to dal přímo sem, kdyby nás náhodou bylo víc, ať nechodíme na ty stejný místa. Pokud to mají na svědomí nějaký smažky nebo členové jistého etnika, ti nic gůglit nebudou a půjdou to střelit do prvního bazaru, co potkají na cestě...
uff Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 jj, jsem pro smaznuti celeho vlakna, hodinky se driv nebo pozdeji nekde objevi a lepsi kdyz si bude davat pozor xmickey nez pripadny kupec.Mimochodem inicialy MP mam taky, tak bych si jich na netu urcite vsimnul. drz se, xmickey!
xmickey Odesláno 25. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2014 panove, diky za podporu uz jsem pozadal moderatora o smazani prispevku, kde se pise, kde se uz kdo byl podivat, diky moc, piste mi to prosim do SZ
Wanderer Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Hmm, vážně nepříjemná záležitost. To mi je potvrzuje, že hodinky mají být v trezoru, ne na nějaké obývákové výstavce...No držím palce, třeba se něco najde...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se