MarcelG Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Orient M-Force 2014 [ SPECIFICATIONS ] Glass material : Sapphire crystal Screw caseback & Screwed-down crown Water resistant : 200m Bezel : One-way rotating bezel Case Diameter : 49.10mm Thickness : 13.60mm [ MOVEMENT ] Movement : ORIENT caliber 40N5A Made in JapanDrive system : Self-winding movement with Hand winding mechanism (Second hand halt mechanism) Vibrations : 21,600/hour vibrations Daily accuracy : +25 - 15 sec/day Running time : More than 40 hours Number of jewels : 22 jewelsFunction : Date indicator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Jsou malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepar Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 49,1 mm ... to už je slušnej talíř, japonci si to snad budou dávat kolem kotníku.....Předešlé M-Force už byly s 46mm slušnej kus železa a tady by mě zajímala i váha. Jinak design jed ocela fajn, možná jen ta minutovka je moc titěrná a napojení tahu je jak u Orisek.Zvláštní počin, konečně jak je u orientu zvykem, a proto mě pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 mě se líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 v čem jsou horší než monstra? jedině mě přjdou moc velký už 46mm bez korunky. Lumi bude horší. kalibr asi stejný , maj ISO na WR, DS, a antimagnetic. Zpracovaní nemůžu posoudit. neměl jsem je naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2014 Case obsahuje aj ochranu korunky myslim, takze v reali asi ako 44mm. Pozrite datumku - jej polohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Jsou lepší než Monstra, mají kalibr se zajímavou a praktickou komplikací a hlavně taky safír. A osobně se mi taky líbí mnohem více. Tyhle jsou taky pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraff Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Model fajn, pro mě jen škoda velikosti, musel bych je nosit nad loktem Ještě by mě zajímalo jak by vypadala ta černá luneta po roce používání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Napoleon: Ty co jsi postnul nejsou moc lepší než Monstra, ale ty novější(Beasty atd.) jsou výrazně lepší než Monstra, snad jen ve svítivosti pokulhávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2014 Tie čo poslal Liquid sú naživo výborné, veľmi ma svrbela peňaženka. Masívne chlapské hodinky, naozaj alternatíva k monštrám. Tie Napoleonove žiadna sláva, ciferník naživo nezujímavý, pôsobí plochým a nevyváženým dojmom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 Ty co postnul napoleon mám a musím říci že jsou určitě lepší než monstra.Safír,pěkně udělané pouzdro,super lumi,rezerva chodu,nádherný hladký chod lunety.Zpracování je prostě celkově o něco lepší než Monstra.Datumka umístěná naopak mi nevadí vůbec je to zase něco jiného a rezerva chodu velmi užitečná komplikace.Mám modrý ciferník a jsou moc fajn jak na Zulu tak na tahu či gumě.Guma je shodná jako mají saturační Orienty 300m.Jediná výtka snad k rozměru nožek 23mm.Jo a mají sice 46mm+ ale jsou spíše jako mohutnější 44mm.Perefektne sedí na velké i malé ruce.Neobhajuji je proto že je mám,mněl jsem už vícero hodinek ale mohu to právě porovnat s Monstry,které jsem mněl cca 3x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2014 P.s jedna poznámka oranž monstra svítí více.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Sakryš, škoda, že jsem tohle vlákno neotevřel dřív... Něco jako monstra a se safírem...a ukazatelem rezervy nátahu... Kde se to dá pořídit tady u nás? Nevíte někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny 95 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Bral bych hned ty červené!!! Co vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny 95 Odesláno 7. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2014 Jak je na tom Lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Lumi cca stejná jako Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Snad je tazatel dosud naživu ;o)Ale dík za foto, lumi vypadá dobře, a celé se mi to líbí,musím pokukovat po prodejním vláknu, kdoví, třeba jednou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Orient Beast ll. VS Seiko Monster ll. za mně teda remíza a potřebuju oboje plusy beastů : chlapská velikost, rezerva nátahu, safír, plusy monster : lumi, day date, a ty zuby to je kult Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se