Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Značek je spousta a hodinek ještě víc.

Napřed si ujasni, co to má být, jaký typ hodinek, druh pohonu, a jejich využití. Za tvůj navrhovaný cenový budget už se dá pořídit ledaco.

Nehledě na to, že pokud by jsi nezavrhoval E-buy, nebo přímý nákup z venku, kde to je cenově trochu lepší..

Takže automat nebo baterka

Pilotky, potápky, sportovní, společenské

Denní nošení, nebo občas "na neděli"

Kůže, guma, tah

A potom se ti výběr zúží a hledání dostane trochu směr a smysl

• Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

hele tazyy zajdi nekam kde se prodavaji invicty nahod grand divery a na velke levne hodinky te prejde chut :-) to je muj pripad... pak zajdi do ja nevim nejblizsiho velkeho luxusniho hodinarstvi a hazej na ruku co te zaujme ... a uvidis ... tady je sqele to ze kdyz koupis neco s prodejniho vlakna a nebude ti to sedet tak to posles dal nebo vymenis za neco jineho... par lidi odsud ma tim padem vanoce kazdy mesic/tyden :-) ale ja jsem strelec me nebavi vymyslet 3 mesice co bude, radsi si vyzkousim 5 tery hodinky ... a jsem hepy :-)

Upraveno uživatelem farkyostrava
Odesláno

RadimK:

Je těžké si říct, jestli chci automat nebo baterku - protože nevím co je lepší a výhodnější pro mě... :) zkusím však přiblížit mé požadavky :))

Hodinky se budou nosit min 5x za týden, měly by být spíše "luxusní" než sportovní (nechodím v obleku každý den) takže můžou být klidně potápky, které budou působit reprezentativně - něco ve stylu, co jsem tady posílal. Preferuji gumu nebo kůži, ale nebráním se ani tahu.

farkyostrava:

byl jsem už v několik hodinářstvím v ově... prošel jsem snad komplet e-shop i prodejnu hodinky-365.cz, měl jsem na ruce, invicty, seiko, gant, diesel, a kdo ví co ještě (asi 15 hodinek), pak jsem byl v shoppinu ve dvou hodinářstvích - zlatnictvích, uvažuji nad tím, zajít do hodinářství DEAL, nic víc mě už nenapadá.... Máš nějaký tip, kam zajít? 

Jinak ty tritony se mi líbí, ale jde to vyzkoušet v ově? Nikde jinde než v praze jsem je nenašel... Do prahy se ale chystám v brzké době, takže určitě navštívím chronoshop...

Odesláno

Můžu ti dát jednu radu. Zajdi např do Koscomu a zkus si na ruce to co je v nabídce za sebe v téhle kategorii a průměru Citizen pro master dělají ho i na kůži a nebo SEIKO sumo např...

Odesláno

Nechci zakladat nove tema, ale muzete nekdo doporucit hodinky na litacku do 15 - 20k, mozna i lehce pres?

Kriteria:

- nelpim na novych

- chci automat

- typove mi vzdy padnou do oka nejprve potapky

- vel. 41 - 44 mm

- bud tah ci guma

- znackou tak, aby byla v povedomi sirsi verejnosti (jsem v tomhle proste tak trochu de*ka :) ).

Jednoduse mi z toho vysly HC od londzinu, ale za dalsi doporuceni budu jedine rad. Diky :)

Odesláno

Jestli jedeš do PRG, zkus ty Tritony, ale třebas na mě je to už "moc" a to já jsem spíš zastáncem větších hodinek. Včera jsme se viděli tady s Farkym a myslím, že Ti potvrdí, že Steinhart určitě stojí za návštěvu Chronoshopu.

BTW - Vladane, dneska jsem Tě viděl na Bazalech cca kolem 17.30 hodin ... mávám na Tebe, jak na prvního mája a Ty nic, asi zamyšlenej nad novejma hodinkama :D :D ..  

Odesláno

Do Praglu jedu až 11.7. Tak snad to vydržím :D jinak steinharty se daji vyzkoušet jen tam? V ove nikde?

Kdyby ses nezeptal až teď, mohl jsem Ti dneska ukázat a zapůjčit S-47. Ale snad je tu má teď nově člen - Wizard-Ov nebo tak nějak, ten je z Ostravy. Tritony nemám, ale mě osobně na ruce nesedly, což u Tebe může být opakem :) .

Odesláno

Jestli jedeš do PRG, zkus ty Tritony, ale třebas na mě je to už "moc" a to já jsem spíš zastáncem větších hodinek. Včera jsme se viděli tady s Farkym a myslím, že Ti potvrdí, že Steinhart určitě stojí za návštěvu Chronoshopu.

BTW - Vladane, dneska jsem Tě viděl na Bazalech cca kolem 17.30 hodin ... mávám na Tebe, jak na prvního mája a Ty nic, asi zamyšlenej nad novejma hodinkama :D :D ..  

tak tebe prehlednout to uz je neco kurna :-) takovy maly nevyrazny typek ten sphinxx :- D jojo cela rodina chce jet na vylet do prahy a sphinxx me konecne presvedcil ze tam v te v praze je neco k videni ....toz ja asi pojedu na chronovylet

Odesláno

Nevím, myslím, že k vidění nejsou, respektive, že je prodejna jen v Praze. Ale dneska máš vlak do PRG a zpět do pětikila a myslím, že Ty Steiny za to stojí udělat si výlet :).

Odesláno

tak tebe prehlednout to uz je neco kurna :-) takovy maly nevyrazny typek ten sphinxx :- D jojo cela rodina chce jet na vylet do prahy a sphinxx me konecne presvedcil ze tam v te v praze je neco k videni ....toz ja asi pojedu na chronovylet

No mě spíš zajímalo, jestli jsi to byl Ty, ale na 1000% jo :D, míjeli jsme se u stadionu :D . Jinak jak píšu výše, chronovýlet se vyplatí, no ni?

Odesláno

Když to tak čtu, tak mě pro tazyyho napadla ještě značka deep blue. Mají pár opravdu pěkných modelů, co se mi líbí, ale z mého pohledu je u nich právě problém velikost. Takže tazyy, pokud chceš něco většího...

Jako příklad: ty chrona mají 47mm a ty druhé myslím 45mm, takže pěkný kus železa. Navíc mají tritium a dost slušnou vodotěsnost ;)

Deep-Blue-Daynight-65-T-100741.jpg

DayNight-65-Silver-433x327.jpg

Odesláno

Farkyostrava je skutečně má :) já si udělám ještě výlet na ty tritony a pak se rozhodnu... :) 

Každopádně všem vám moc velké díky za rady, tipy ! :))

PS: klidně posílejte další :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...