OndraTce Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Přesně tak . Každopádně jste mi pomohli pánové. Děkuju za všechny informace. Konečně tuším, co mám na levým zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Chlapi, predsa by Vas cali nenamotaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Chlapi, predsa by Vas cali nenamotaval Já jsem Ti samozřejmě zcela důvěřoval , ale - jak píše Ondra - je to dost zajímavé vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 No ono je to ale naozaj dost prakticke, lebo ked si vezmes ako v tej dobe fungovali telefony, tak ztrata spojenia nemusela znamenat len nutnost cislo znovu vytacat ale aj to, ze si sa uz nemusel znovu dostat na volny kanal, takze cakanie a dalsie vytacanie,... Preto nahadzat do automatu dalsie mince vcas, bolo pre ludi co volali do zahranicia pomerne zasadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se