Stefan Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Jumbo napsal: To sheepeck: Jsi mě uklidnil, už jsem se bál, že jsem tady jediný "úchyl"! Já se asi zařadím mezi vás :-) Už pět let nosím Roamer SR, automaty s day/date. Tady na fóru jsem sice už jedny hodniky koupil, ale měl jsem na ruce snad dvakrát, nakonec jsem se zase vrátil ke svým. Poté co přestaly být vodotěsné a musel jsem je nechat po koupeli v moři vyčistit a opravit, tak jdou navíc až neuvěřitelně přesně, takže je mi líto je měnit. Zatím jsem na tom tak, že už rok přemýšlím o nových hodinkách, pořád si říkám, že jedny nestačí a pořád ty jedny pravé nemůžu najít :-) Takže se jenom dívám a před koupí mě odrazují hlavně ceny těch hodinek, které by se mi líbily Vlastně ty Omegy Day-Date jsou aktuálně horkým kandidátem, poslední modelová řada je už i vodotěsná do 100M. Aspoň zatím nemám moc dilema, které hodniky nosit :-)
sheepeck Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 No, stesti, ze je nas tu tak malo - jinak by tu nebylo co cist. Ja sice taky nekdy koukam po hodinkach, ale musim rici, ze jsem se svoji volbou natolik spokojeny, ze o dalsich ani nechci uvazovat. Nastesti jsem v praci v riflich a v tricku, oblek uplne minimalne jen parkrat do roka, takze nemusim resit ani zadne spolecenske.
Foundryman Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Do práce na střídačku Omega Geneve a ladičkové Longines, víkendy, pivo a podobně Gruen a Alpha, k obleku Titoni Airmaster a Tissot Seastar, na motorku Aviator, na dovolenou, koupání atd. O&W M5.
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 trošku to tu opráším ....... přes týden B .... a o víkendu ? ..........
Filipes Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 Ypo, mně tyhle Casia zajímají (dokonce jsem ti i navrhoval abys mi je odprodal ), můžeš ve zkratce poreferovat o nich - dojmy a zkušenosti, a to rádiový řízení - funguje bez problému? díky F.
Toams Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 (upraveno) Do prace a mesta Certina DS C-Class Automatic, na sport donedavna plastove Swatch Aquachrono, momentalne noname sporttester z Lidlu Upraveno 15. prosince 2007 uživatelem TomasP
Návštěvník YPO Odesláno 15. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2007 (upraveno) Filipes napsal: Ypo, mně tyhle Casia zajímají (dokonce jsem ti i navrhoval abys mi je odprodal ), můžeš ve zkratce poreferovat o nich - dojmy a zkušenosti, a to rádiový řízení - funguje bez problému? díky F. nevím co k nim napsat ...jsou to klasické digošky s inverzním displejem, které se nabíjí světlem a seřizují rádiem ..... vzhled je jasný ...... zatím fungují bezchybně a na nošení kde Ti nezáleží na relativním zničení nebo prezentaci sama sebe jsou OK .... nemám jim co vytknout a na ruce sedí jako přišité i když je to komplet z plastu ......... s nadsázkou jsou to hodinky na přežití pár dojmů je pod prezentací hodinek : http://www.seiyajapan.com/product/G-GW-550...LTI_BAND_5.html Upraveno 15. prosince 2007 uživatelem YPO
FraK Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Taky jsem asi před deseti lety dostal od manželky hodinky Westar. Až na výměnu baterek fungují spolehlivě a to je moc nešetřím, ba naopak je většinou nosím tam, kam bych se své hodinky, co nosím do práce, bál vzít. Nemohu se ale moc dopátrat podrobností o značce Westar. Já má na ciferníku nápis SWISS, ale někde na webu jsem se dočetl, že se v případě Westar jedná o Německou značku. Nevíte někdo více podrobností o značce Westar?
gougy Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 V 12. 8. 2012 v 18:19, FraK napsal: Taky jsem asi před deseti lety dostal od manželky hodinky Westar. Až na výměnu baterek fungují spolehlivě a to je moc nešetřím, ba naopak je většinou nosím tam, kam bych se své hodinky, co nosím do práce, bál vzít. Nemohu se ale moc dopátrat podrobností o značce Westar. Já má na ciferníku nápis SWISS, ale někde na webu jsem se dočetl, že se v případě Westar jedná o Německou značku. Nevíte někdo více podrobností o značce Westar?Westar International, part of the Al-Futtaim grouphttp://www.westarwatches.com/#
FraK Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Díky V 12. 8. 2012 v 18:32, gougy napsal: Westar International, part of the Al-Futtaim grouphttp://www.westarwatches.com/#
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se