Ondrej71 Odesláno 14. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Miluju detaily To jsou brutální makra Kurnik, to je ale sendvič ! pamy super, malta super. pekne to mas!!! ... jj,máš to pěkný Ondro - yesOki.jpg Ako vzdy fotky super, no budem sa vazne musiet pozriet na tie tvoje PAMy Nádhera Ondro. That's Life...Děkuji pánové. ( Nejen ) zblízka jsou to velice fotogenické hodinky. Sendvič je super, a čistota a přehlednost cifru je skvělá. Pouzdro je oproti luminorům fakt hodně pohodlný a nosí se tak, že o nich ani nevím. A lumi.. Luxus. Trochu mě straší, že u mě již jednou proběhla myšlenka na jejich prodej, ale naštěstí to zatím přešlo. Bude to asi tím, že je pro mě trochu problém, že mám šestery fajn hodinky , z toho tři perfektní univerzály a říkám si, jestli je všechny vlastně potřebuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Pekne, pekne Ondro to mas a co dalej?:-) kam asi tvoja cesta bude viest?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Pekne, pekne Ondro to mas a co dalej?:-) kam asi tvoja cesta bude viest?:-)To kdybych já věděl ... Ještě IWC jsem neměl .. BP nebo Portugaly možná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Sprav potom nejake rodinne fotky:-) a som zvedaf s cim prides nabuduce, ako sa tie PAM nosia, nerozmyslal si o 312ach?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Sprav potom nejake rodinne fotky:-) a som zvedaf s cim prides nabuduce, ako sa tie PAM nosia, nerozmyslal si o 312ach?:-)Nosí se výborně. Nad 312 jsem uvažoval, ale jsou to uz docela velky hodinky, oproti Radiomirum.. Ty v pohodlnosti vedou na cele čáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ja len ci nahodou neplanujes kupit aj 312:-) mal by si bohovske kombo PAM:-) jedny elegantne a druhe viac sportovejsie:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Krátké PAM období skončilo - pravděpodobně jen dočasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Pocuj Ondro si spominal ze si nemal IWC, jedny sedemdenky mas v predajnom vlakne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Pocuj Ondro si spominal ze si nemal IWC, jedny sedemdenky mas v predajnom vlakne:-)Ty jsou v téhle chvíli mimo můj rozpočet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Nieco predaj:-) takychto moznosti vela nebude:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Nieco predaj:-) takychto moznosti vela nebude:-)Není co prodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Ale no Ondro vzdy je co predat a co zas prikupit:-))) Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Tyhle dva kousky mě baví strašně moc. Střídám je pravidelně. O něco více mě berou Rolby, u těch jsem si, co se týká definitivních, jistý. Moony, asi taky, ale kdybych si měl nechat jeden kousek, tak je vítěz jasný. Nicméně, něco mi ve sbírce stále chybí... A příští tyden se to vyřeší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Dokonalá dvojka, jsem zvědav s čím příjdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Dokonalá dvojka, jsem zvědav s čím příjdeš.Uvidíš , už jen dva dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 Zatím užívám tohle skvělé kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 no to som zvedavy co to bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 A já vím a nepovím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 29. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2016 urcite si 25x kupil skx.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se