Ondrej71 Odesláno 17. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Vzpomínky na léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 ...tak tohle vlakno chvalim od zacatku do konce, uzasne obrazky ;-) skvelych casomír. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Dle mého názoru se jedná o dokonalou dvojici. Oboje mají krásně čistý nadčasový design a úžasnou historii.PS: parádní fotky (jako vždy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajznik Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2014 Povedené fotky, moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2014 ...tak tohle vlakno chvalim od zacatku do konce, uzasne obrazky ;-) skvelych casomír. .... Dle mého názoru se jedná o dokonalou dvojici. Oboje mají krásně čistý nadčasový design a úžasnou historii.PS: parádní fotky (jako vždy) Povedené fotky, moc hezké. Diky pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Na novém řemenu od Zrna - skvělá práce jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 A ještě pár na řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 pochopil jsem to dobře...že jsi pustil moonwatch a submariner a pořídil tudor???jestli jo..tak to asi stojí za vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 pochopil jsem to dobře...že jsi pustil moonwatch a submariner a pořídil tudor???jestli jo..tak to asi stojí za vysvětlení.Cesta je hledání... Moony byly fajn, Rolády taky, ale Tudory mě baví z těchto tří zatím nejvíc . A kde budu zítra nebo za rok, nikdo neví. Nejsem první ani poslední na fóru kdo od těchto značek šel k jiným, papírově ne tak skvělým a známým, ale často zábavnějším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Homer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Cesta je hledání... Moony byly fajn, Rolády taky, ale Tudory mě baví z těchto tří zatím nejvíc . A kde budu zítra nebo za rok, nikdo neví. Nejsem první ani poslední na fóru kdo od těchto značek šel k jiným, papírově ne tak skvělým a známým, ale často zábavnějšímdo jisté míry chápu..taky mám v úmyslu přejít od iwc někam trochu níž... ale od submariner k tudor..to je přece jenom maličko překvapivý...tak hlavně ať jsi chvíli spokojenej, podle fotek jsou dost slušivý...a ještě dotaz - srovnání pouzdra a tahu - rlx vs tudor ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 do jisté míry chápu..taky mám v úmyslu přejít od iwc někam trochu níž... ale od submariner k tudor..to je přece jenom maličko překvapivý...tak hlavně ať jsi chvíli spokojenej, podle fotek jsou dost slušivý...a ještě dotaz - srovnání pouzdra a tahu - rlx vs tudor ??? Pouzdro je proti subum opticky i pocitove vetsi, na me 19-19,5 zapesti mi sedi lepe, Suby (chrastitka nodaty ) mi prisly trochu male. Kvalita zpracovani stejna, nevidim rozdil. Sklo se oproti subum mnohem mene upatlava.Tah na subech je o neco pohodlnejsi, holt je to 20-16 vs 22-20 u Tudoru, nicmene tah u Black bay se mi taky nosi dobre, spona je spickova, byt nema mikroregulaci. Vymena tahu je u Tudoru slozitejsi, prostoru pro zastrceni vystezejkovace je min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Pouzdro je proti subum opticky i pocitove vetsi, na me 19-19,5 zapesti mi sedi lepe, Suby (chrastitka nodaty ) mi prisly trochu male. Kvalita zpracovani stejna, nevidim rozdil. Sklo se oproti subum mnohem mene upatlava.Tah na subech je o neco pohodlnejsi, holt je to 20-16 vs 22-20 u Tudoru, nicmene tah u Black bay se mi taky nosi dobre, spona je spickova, byt nema mikroregulaci. Vymena tahu je u Tudoru slozitejsi, prostoru pro zastrceni vystezejkovace je min.díky... tak si je užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 ...Sklo se oproti subum mnohem mene upatlava... A teď si představ, že by si měl Miceyho Damaska! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 (upraveno) A teď si představ, že by si měl Miceyho Damaska! dneska je všechno možné i když tam je to spíše to speciální amarounovou funkcí Upraveno 24. listopadu 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 jj, nicméně jsem myslel, že toho večera vypění dřív Micey než jeho hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Je to člověk se svatou trpělivostí jj, nicméně jsem myslel, že toho večera vypění dřív Micey než jeho hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Vy hajzlové!Sklo u hodinek mám holt rád vyleštěný, pivo pěnivý, ženský prsatý a Damaska rezatý. Nevim, co je na tom divnýho:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 No dyť mi víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Zkouším jiný program na editaci fotek Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se