Přejít na obsah

Ondrovy foto experimenty

Ondrej71

Doporučené příspěvky

...tak tohle vlakno chvalim od zacatku do konce, uzasne obrazky ;-) skvelych casomír. ....

Dle mého názoru se jedná o dokonalou dvojici. Oboje mají krásně čistý nadčasový design a úžasnou historii.

PS: parádní fotky (jako vždy)

Povedené fotky, moc hezké.

Diky pánové

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pochopil jsem to dobře...že jsi pustil moonwatch a submariner a pořídil tudor???

jestli jo..tak to asi stojí za vysvětlení.

Cesta je hledání... Moony byly fajn, Rolády taky, ale Tudory mě baví z těchto tří zatím nejvíc . A kde budu zítra nebo za rok, nikdo neví. Nejsem první ani poslední na fóru kdo od těchto značek šel k jiným, papírově ne tak skvělým a známým, ale často zábavnějším

Odkaz ke komentáři

Cesta je hledání... Moony byly fajn, Rolády taky, ale Tudory mě baví z těchto tří zatím nejvíc . A kde budu zítra nebo za rok, nikdo neví. Nejsem první ani poslední na fóru kdo od těchto značek šel k jiným, papírově ne tak skvělým a známým, ale často zábavnějším

do jisté míry chápu..taky mám v úmyslu přejít od iwc někam trochu níž... ale od submariner k tudor..to je přece jenom maličko překvapivý...

tak hlavně ať jsi chvíli spokojenej, podle fotek jsou dost slušivý...

a ještě dotaz - srovnání pouzdra a tahu -  rlx vs tudor ???

Odkaz ke komentáři

do jisté míry chápu..taky mám v úmyslu přejít od iwc někam trochu níž... ale od submariner k tudor..to je přece jenom maličko překvapivý...

tak hlavně ať jsi chvíli spokojenej, podle fotek jsou dost slušivý...

a ještě dotaz - srovnání pouzdra a tahu -  rlx vs tudor ???

Pouzdro je proti subum opticky i pocitove vetsi, na me 19-19,5 zapesti mi sedi lepe, Suby (chrastitka nodaty ) mi prisly trochu male. Kvalita zpracovani stejna, nevidim rozdil. Sklo se oproti subum mnohem mene upatlava.

Tah na subech je o neco pohodlnejsi, holt je to 20-16 vs 22-20 u Tudoru, nicmene tah u Black bay se mi taky nosi dobre, spona je spickova, byt nema mikroregulaci. Vymena tahu je u Tudoru slozitejsi, prostoru pro zastrceni vystezejkovace je min.

Odkaz ke komentáři

Pouzdro je proti subum opticky i pocitove vetsi, na me 19-19,5 zapesti mi sedi lepe, Suby (chrastitka nodaty ) mi prisly trochu male. Kvalita zpracovani stejna, nevidim rozdil. Sklo se oproti subum mnohem mene upatlava.

Tah na subech je o neco pohodlnejsi, holt je to 20-16 vs 22-20 u Tudoru, nicmene tah u Black bay se mi taky nosi dobre, spona je spickova, byt nema mikroregulaci. Vymena tahu je u Tudoru slozitejsi, prostoru pro zastrceni vystezejkovace je min.

díky... tak si je užívej

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...