Ondrej71 Odesláno 19. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Na novém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Z cest Oblíbená hospoda v Budapešti Je to takový překladatelský oříšek aneb není kuchyň jako kuchyň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Občas mě napadne, že je prodám, protože v konkurenci ostatních hodinek se moc na ruku nedostanou, ale pak si říkám, že by mi chyběly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 1.patro v Budapešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2017 Vzpomínka na Black Bay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Sem úplně zapomněl, že je vlastně potřebuji, ty BBH. Ti díky kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Sem úplně zapomněl, že je vlastně potřebuji, ty BBH. Ti díky kamarádeRád pomůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Vzpomínka na Black BayF67B0792-D991-42A0-9F4B-E46AE171AFA0.jpeg Pecková fotka! Tenhle styl miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 31. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Pecková fotka! Tenhle styl miluju. Díky Vojto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2017 (upraveno) Redukce pokračuje - Goodbye Turtle Upraveno 1. listopadu 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2017 Asi jedny z definitivních , nosím je fakt rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Včera jsem zkoušel DJ 41 na Jubilee a asi jsem se zamiloval Naživo jsou úžasné, skvěle sedí na ruce. Modré neměli, nicméně v šedé nejsou vůbec špatné.. Fluted luneta je moc fajn, ale pokud si je někdy koupím, bude s hladkou lunetou, příplatek skoro 2k EUR je trochu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 K Jubilee mi víc pasuje tahle luneta, ale 2k je celkem dost Sedí ti dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Ja se taky primlouvam za zubatku, pokud si nekdy DJ poridim, tak jedine s ni...a nejlepe taky na jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 K Jubilee mi víc pasuje tahle luneta, ale 2k je celkem dost Sedí ti dobře. Ja se taky primlouvam za zubatku, pokud si nekdy DJ poridim, tak jedine s ni...a nejlepe taky na jubileeKluci, máte pravdu, vypadá to líp, ale 2k za lunetu navíc mi přijde docela úlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 (upraveno) Tak definitivní hodinky jsou mýtus - teda aspoň pro mě zatím No Date jsou fuč a po dvou letech jsem ( na chvíli ) Rolexless Upraveno 22. listopadu 2017 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Tohle muselo být těžký rozhodování, každopádně vydržely dlouho, se musí nechat co bude dál? Víš? Naznačíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Bůh ví.. ale vidím to směrem ke korunce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Hey Mr. DJ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 To asi ne. nějak se v tom motám Moony, Suby nebo Seamastery 300? Nebo kombinace? Možná by mi stačily i ty Seamastery ale to chce sehnat starší, nové jsou předražené.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se