Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš pravdu, takovéhle hodinky se neprodávají. Google na mě vyplivl tohle: http://www.gravirovanibrno.cz/ Rytí by však v dobrém zlatnictví neměl být problém, běžně se to dělá u snubních prstenů.... Zlatnictvím ovšem myslím zlatníky a ne prodejce šmuků :)

boroevic: Vzhledem k tomu, že to bude dárek od mamky na promoce, tak prodej nepřichází v úvahu :-). A nebyl problém, tzn. jakékoliv hodinářství resp. klenotnictví?

Odesláno

Walter10: Joooooo, tohle byla moje dalsi varianta, spolecne s Intra-matic. Bohužel se už dostáváme výš a z mého laického pohledu se mi líbí více pořád Seika. Nebo je nějaký objektivní důvod, proč raději Hamiliton než SARB 065?

boroevic: Heh :-) díky za odkaz, pokud je to až tak jednoduché a např. mi hodinky nepoškábou (budu je střežit jak ostříž :-) tak si najdu nějakýho "umělce" v Brně a šoupnu je k němu. I tak díky

Odesláno

S tím gravírováním asi nepochodíš. Problém je totiž ten, že hodinky mají místo plného dýnka průhled na strojek, takže to vlastně ani není kam vyrýt...

Odesláno

tomek: Nad tím jsem už přemýšlel a doufám, že najdu někoho šikovného, kdo to zvládne např. po obvodu nebo nějak tak, ať se to hodí. Uvidím. Pokud ne, tak to bude holt bez... 

walter10: super. pokud není nějaký zásadní rozdíl mezi nimi v kvalitě, pak jsem asi rozhodnut.

Oficiální poděkování tímto předávám účastníkům diskuze. Až kupodivu rychlé to bylo :-)

Odesláno (upraveno)

Jak ty Hamiltony, tak i ty Seika jsou velice slušné hodinky. Ty Hamiltony mají základní, automatickou, ověřenou Etu, Seika zase kvalitní 6R15. Kvalitou ty strojky jsou na +/- stejné úrovni, akorát 6R15 má vyšší rezervu chodu. Jedině co bych bral v potaz při rozhodování je, že každý kdo přičuchne k mechanickým hodinkám, tak zatouží vlastnit "švýcary" a ty Hamiltony jsou už opravdu mechanický švajci ze vším všudy. Ale komu na tom nesejde, tak se rozhodne podle svého pocitu. Ani s jedněmi neuděláš krok vedle.

Jo ještě mě napadá, podívej se na řadu Orient Star, tam mají také zajímavé oblekovky v dané cenové relaci.

Upraveno uživatelem habadej

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...