Shift Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 (upraveno) Zdravím,ozývám se již s prvním problémem po docela krátké době, co jsem koupil hodinky. Co se stalo.. Člověk tam hodí pár piv, zaleje to vínem a končí panákama. Přijdu domů a snaživě jsem chtěl hodinky ''jemně'' sundat, tak prasklo poutko. Lze to nějak opravit? Zkoušel jsem sekundový lepidlo, ale to opravdu držet nehodlá. Dále by mě zajímalo, kde zjistím přesnou šířku řemene, který tam má pasovat aniž bych to měřil (Seiko SNDC89P2). Chci si koupit k hodinkám jak gumu, tak i kovový tah. Nejlépe nějaký originální od Seiko a hlavně, aby tah byl v celku a nebyla mezi ním a hodinkami mezera. Lze to vůbec, když ty hodinky byly původně na řemenu? K příloze posílám, jak vypadá prasklé poutko a na druhém obrázku jsou hodinky, které znázorňují, jak si představuji tah ''v celku''. Díky! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. července 2014 uživatelem Shift
bohus76 Odesláno 12. července 2014 Nahlásit Odesláno 12. července 2014 Obvykle se dá sundat spona zapínání řemenu /stačí vytlačit osičku špendlíkem či párátkem/ a potom poutko sundáš a vyměníš za druhé.Na tah bych se zeptal zde http://www.altro.cz/hodinky/kontakty-s.html případně i na gumu.
Shift Odesláno 13. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2014 To mi bohužel asi nepomůže, protože jak můžeš vidět na fotce, tak poutko je z druhé strany zapuštěné pod kůží. Takže jediná možnost je tohle odříznout a sehnat si náhradní volný poutko? Jinak díky za Alltro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Tak držet to asi nebude ničím to poutko ,asi bych je odřezal a dal druhé.Jinak nový řemen.
Jiří9 Odesláno 13. července 2014 Nahlásit Odesláno 13. července 2014 Tak držet to asi nebude ničím to poutko ,asi bych je odřezal a dal druhé.Jinak nový řemen.Jasně odřezat a dát nové (jiné ) bez zapuštění pod kůži a nebo jak píše bohus nový řemen Jirka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se