Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravím,

ozývám se již s prvním problémem po docela krátké době, co jsem koupil hodinky. Co se stalo.. Člověk tam hodí pár piv, zaleje to vínem a končí panákama. Přijdu domů a snaživě jsem chtěl hodinky ''jemně'' sundat, tak prasklo poutko. Lze to nějak opravit? Zkoušel jsem sekundový lepidlo, ale to opravdu držet nehodlá.

Dále by mě zajímalo, kde zjistím přesnou šířku řemene, který tam má pasovat aniž bych to měřil (Seiko SNDC89P2). Chci si koupit k hodinkám jak gumu, tak i kovový tah. Nejlépe nějaký originální od Seiko a hlavně, aby tah byl v celku a nebyla mezi ním a hodinkami mezera. Lze to vůbec, když ty hodinky byly původně na řemenu?

K příloze posílám, jak vypadá prasklé poutko a na druhém obrázku jsou hodinky, které znázorňují, jak si představuji tah ''v celku''.

Díky!

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by Shift
Posted

To mi bohužel asi nepomůže, protože jak můžeš vidět na fotce, tak poutko je z druhé strany zapuštěné pod kůží. Takže jediná možnost je tohle odříznout a sehnat si náhradní volný poutko? Jinak díky za Alltro :)

Posted

Tak držet to asi nebude ničím to poutko ,asi bych je odřezal a dal druhé.Jinak nový řemen.

Posted

Tak držet to asi nebude ničím to poutko ,asi bych je odřezal a dal druhé.Jinak nový řemen.

Jasně odřezat a dát nové (jiné ) bez zapuštění pod kůži a nebo jak píše bohus nový řemen Jirka