mifon Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 (edited) Dneska mi přišly hodinky CASIO EDF-1000D a vypadají zamlženě, nebo je na nich ochranná folie, ale nemohu jí nahmatat. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost? Dík Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited July 17, 2014 by mifon
robocop Posted September 16, 2015 Report Posted September 16, 2015 Něco podobného jsem měl na jedněch vintážních G-čkách , vypadaly jako by byly ze vnitř lehce zamlžené , ale nakonec to byla nějaká mastnota nebo něco podobného zevnitř na sklíčku .Stačilo to normálně odmastit a bylo po problému .
StanoBare Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 (edited) Borci, ja myslím, že takmer po roku a pol už má dotyčný dávno po probléme. Edit: ale jaksi nestihol ešte poďakovať za spomenuté rady. Edited September 29, 2015 by StanoBare
siwi Posted September 29, 2015 Report Posted September 29, 2015 Jsem si ani nevšiml, že je to vlákno tak starý
Recommended Posts