Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 20:49, azeppelin napsal:

A ty nečteš asi celou diskusi, ta druhá část se přirozeně netýkala Tebe.

Omlouvám se, moje chyba!

• Odpovědi 683
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 20:18, kdojinej napsal:

romulada - Za příklad krvavého vývoje chronomagu povauji osobně například prodávat bez okolků tisíc a jedny vintážky v tisíc a jednom vláknu. To je snad ještě horší jak nejíst maso z tebou uvedených důvodů.

Tomu rozumím, ale do jednoho vlákna mi to dal admin-taky jsem z toho nebyl odvázanej:)

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 20:23, straspol napsal:

Kdysi jsem vezl autem asi dvacetileté děvče ze školy, kde jsem učil, měla to taky tak- žádné maso, vražda nepřípustná, trpící zvířata atd... ale kožených kozaček a kabelky se neštítila. Celou cestu jsem se válel smíchy z toho vysvětlování. 

Chápu tvůj postoj, taky jsem to takhle dřív měl. :)

Odesláno

romulada - Za příklad krvavého vývoje chronomagu povauji osobně například prodávat bez okolků tisíc a jedny vintážky v tisíc a jednom vláknu. To je snad ještě horší jak nejíst maso z tebou uvedených důvodů.

Bez jakejch okolku?Prodaval hodinky,navic zajimavy,mel jich hodne?Co je spatne?Ze to bylo zprvu v deseti inzeratech?No a??Mista je tu snad dost...

Odesláno (upraveno)
  V 4. 8. 2015 v 15:24, huhu4d napsal:

Tak par obrazkov z minulych tyzdnov...

Paradne foto... a ta skoro vintage ,,penazenka" nema chybu :) :)

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Chlapi, nic ve zlým, nechtěl jsem rozhodně v nikom vzbudit negativní emoce.

Nejím maso, no a co, jsou i horší blbci :)

Vracím se k názvu vlákna.

post-2985-0-97898400-1438724214_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 8. 2015 v 18:52, romulada napsal:

Za příklad krvavého vývoje společnosti považuji osobně například to, jak se zcela bez okolků vraždí zvířata na jatkách.

Za příklad krvavého vývoje chronomagu považuji osobně například prodávat bez okolků tisíc a jedny vintážky v tisíc a jednom vláknu.

V 4. 8. 2015 v 21:24, villain83 napsal:

Bez jakejch okolku?

Beze všech. A dost OT. :photo:

Odesláno (upraveno)
  V 4. 8. 2015 v 21:20, romulada napsal:

Chápu tvůj postoj, taky jsem to takhle dřív měl. :)

...jako že teď to máš jako ta holka o které jsem psal? Biftek si nedáš, ale koženej pásek nosíš..? Inu což, já Tě chápu. Nedávno jsem četl cosi o rostlinách a jejich vnímání stresu a bolesti...to abych si brzo zakázal i džíny...

... a přestal hrát na svůj hudební nástroj- je totiž lepený klihem z kostí a kůží   :eek:

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

:lol2: Myslíš něco jako ,,Promiňte, tahám to celej den a je to strašně těžký, můžu si to tady u Vás na chvilku odložit? .... a safra... nevíte odkud moh' vypadnout ten divnej kroužek?...Kolik že stojí ty hodinky?  

Odesláno (upraveno)
  V 6. 8. 2015 v 7:18, straspol napsal:

:lol2: Myslíš něco jako ,,Promiňte, tahám to celej den a je to strašně těžký, můžu si to tady u Vás na chvilku odložit? .... a safra... nevíte odkud moh' vypadnout ten divnej kroužek?...Kolik že stojí ty hodinky?  

made my day   :lol2:  :lol2:  :lol2:

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...