matous Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Ahoj. Chtěl bych koupit manželce hodinky v cenové relaci okolo 50k. Libí se jí spíše hodinky pánského stylu, větší (36-38mm) s chronem. Zatím mám v merku tytohttp://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/les_classiques-5/Id/les_classiques_phases_de_lune_chronographe-312.sls Ale uvítám rád Vaše tipy
Exiztence Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Musí to být Quartz? Musí být nové? Musí mít chrono?
matous Posted July 17, 2014 Author Report Posted July 17, 2014 Chrona se jí líbí, a nechce je pořád seřizovat ale záleží na vzhledu, pokud by se jí líbily není překážkou ani automat a td.
T1000 Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Hola. V rámci rozpočtu jsou fakt mraky hodinek k výběru. Ty ML nejsou vůbec špatné, ale pro podívej se pro jistotu taky na další značky. Mojí manželce se líbí třeba Cimier Mermaid z řady Seven Seas. Už jsem je kdysi dával do jiného vlákna. Tady je mají v outletu. Jinak stojej kolem 17k. Hodně štěstí s výběrem.
matous Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Pěkné, podmínka kterou jsem opoměl je kovový tah.
Recommended Posts