Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

siwi: fotky opět nemají chybu, hodinky vypadají jako bys je vůbec nenosil! Když je hodím fotky do počítače tak jsou samé smítko, asi se u nás víc práší.

Edit: nebo to nějak začaruješ, teda upravíš. :)

Odesláno

Svatoslav: Hodinky nosím každý den a prach nebo špínu rozhodně nijak neodpuzují. Takže čaruju a čaruju... :D

Odesláno (upraveno)

Vojto priznej se, ze nosis sebou jemny stetec? :)

Ja je vzdy pred focenim otiram, lestim a prdlajz z toho a Ty je mas, jak ze zurnalu.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

No, občas je před focením krapet oštětím. Ale nejčastěji používám až retušovací štětec ve fotoeditoru :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

No, super! Musim rict, ze toto se jen tak uz nevidi. Fotky jsou standartne paradni.

Odesláno

Díky, Tano. Vizuálně vypadají dobře. I náramek je originál se signovanou sponou. Akorát nefungují tlačítka. Hodinky se mi povedlo s vypětím všech sil jakž takž nařídit, když jsem měl sundané dýnko. Jak ho nandám, tlačítka se umrtví  :furious:

Odesláno

Skoda, chci se optat, budes je davat do kupy? Vojto mas poneti z jakeho roku jsou?

Odesláno

Zatím je nechám tak, jak jsou. Jsem rád, že vůbec jdou. Kdybych se do nich začal vrtat, nemuselo by to dopadnout dobře. Nerad bych je zničil. Z jakého roku je zrovna tenhle kousek, to opravdu nevím. Jinak přelom 70. a 80. let.

Odesláno

Sorry ze sa vam do toho pletiem, mali by byt asi tak cca 1980-1982. Na kondiku, ci ako sa to vola, je napisane alebo vytlacene cislo, a prve dvojcislie je rok vyroby. Ale kedze idu len tak tak, radsej ich neotvaraj;)

Odesláno

Díky za upozornění. Už jsem tady v jiném vlákně četl, že na modulu se rok výroby dá odečíst. Určitě je budu otevírat, až bude třeba zase vyměnit baterky (ano, baterky, protože tam jsou 2) :D Tak se na to podívám.

Odesláno

Andy, věřím, že k tomu jednou budeš mít příležitost. To víš, do Ameriky bych se s tím netahal. Ale když jsi teď v Praze, vlastně tomu ani nic moc nebrání. Minimálně 2 digisrazy už proběhly.

Odesláno

Sakris, je tady na ty digi srazy vlakno? Nejak jsem je prosvihl a pritom bych tam moc rad. Spousta z vas ma uzasne kousky, ty, Casiotron a T2 tusim ;)

Odesláno

Vlákno tu určitě je, ale už přes rok spí :D Té dvojka na ně dochází poctivě a opravdu se má čím pochlubit. Casiotron zatím nebyl. Má to přeci jenom z ruky. Je to veliká škoda, protože unikáty, co má on, se asi jinde v ČR vidět nedají. 

Další podobný exemplář:

post-437-0-85248400-1515326418_thumb.jpg
post-437-0-67996000-1515326441_thumb.jpg
Odesláno

Hezky pocin, jak hodinky, tak boty :)

Odesláno

Dival jsem se na specifikace techto gshocku nekolikrat, ale sklicko s AR z Brajtli nikde napsane nemaji...

Do haje, Siwi, jak to k certu delas?!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...